de Wit beoordelingen voor deze webshop
Dashboard
Uitstekend
Snelle levering, producten in goede staat.

de Wit product reviews

EcoFlow PowerStream micro-omvormer
Jan de Wit's beoordeling voor dit product:
Dashboard
Goed
Mooi product, maar de wifi werkt momenteel erg slecht. Af en toe lukt het om verbinding te krijgen, en daarna is de boel weer kwijt. Ik vermoed een probleem in de firmware.

Ook ondersteund de wifi alleen 2.4gz netwerken, en laat momenteel mijn thuisnetwerk dubbel zien zowel de 2.4 als 5gz. Maar ze heten dus hetzelfde waardoor de wifi configureren een regelrechte ramp is. Gelukkig doet de omvormer wel zijn ding.

Vergeet niet om in de app, het schuifje met gevraagde energie omhoog te zetten anders doen al je panelen nooit meer dan 100w. ;)

Ik gebruik hem met 8x 100W ecoflow rigid panelen die verticaal op de muur zitten. Dit levert momenteel ongeveer 400w op bij een goede stand van de zon. En dat is prima gezien de hoge stand van de zon momenteel. (juni/juli)

Door de wifi problemen 4 sterren, gezien het voor een micro omvormer best een duur product is. Dan moet het ook volledig goed werken.
EcoFlow 2x 100W zonnepaneel met bevestigingsbeugels
Jan de Wit's beoordeling voor dit product:
Dashboard
Uitstekend
Handzame panelen, makkelijk op te hangen. En met een prima lengte kabel.

8 stuks in gebruik verticaal op een muur op het zuiden, doen maximaal 400w in huidige maand juni/juli gezien de ongelukkige hoge stand van de zon. Ik verwacht dat de panelen in de andere seisoenen beter gaan functioneren door de lagere stand van de zon.