JP beoordelingen voor deze webshop
Dashboard
Uitstekend
Ik leef momenteel voor langere tijd in Sicilie, en water is hier een schaars goed, met name schoon water.
Dus voor dat doel bij Prepshop een 6-liter British Berkefeld besteld, zodat ik in elk geval over dagelijks schoon drink- en kookwater beschik.
De bezorging vanuit NL verliep vlekkeloos, 5 dagen na bestelling al binnen, in een degelijke verpakking.
Direct in gebruik genomen met het lokale leidingwater (dat werkelijk abominabel van kwaliteit is), en prima drinkwater als resultaat.
Na 1,5 maand (n.b.) bleek de berkefeld echter niet bestand tegen het leidingwater: het bovenste vulreservoir bleek praktisch geheel doorgeroest over de hele lengte van een slecht afgewerkte horizontale lasnaad onderin het reservoir.
Contact opnomen met Prepshop, met foto's van de situatie. Preshop reageerde zeer prompt en adequaat: zonder discussie direct een voorstel tot garantievervanging, zonder retour van het oude exemplaar. Mijn tegenvoorstel voor vervanging door een filter van Aqualogic (omdat ik absoluut geen vertrouwen meer heb in Berkefeld) werd eveneens direct aanvaard. Een week later had ik mijn nieuwe filter binnen, dat ik inmiddels naar tevredenheid gebruik (en vanwege het materiaal eenvoudigweg niet _kan_ doorroesten).
Kortom: werkelijk uitzonderlijke dienstverlening door Prepshop, waarvoor mijn oprechte dank. Aanbevolen voor preppers en survivalists in binnen- en buitenland.
5 sterren, dus.

JP product review

Aqua Logic Gravity-CS-Ultra-Filter-Set zwaartekracht waterfilter
JP's beoordeling voor dit product:
Dashboard
Goed
Onooglijk ding, maar uitermate praktisch en effectief. Nog even afwachten hoe duurzaam het filter is.