levelseven B.V.-Icon

levelseven B.V.

Die 3 Webshops von levelseven B.V. haben eine kombinierte Bewertung von 9,4 bei 6.691 Kunden.

9,4
6.691 Kundenbewertungen
Mithilfe von ValuedShops gesammelte Bewertungen
Filter 6665 Bewertungen gesammelt bei ValuedShops - 6663 mit Beschreibung

Anzahl der Sterne

Sprache

Kommentar

Weitere Merkmale

 • Dennis
  Verifizierter Kunde von RetroNintendoKopen.nl

  Schnelle Lieferung 📦 gute Ovp

 • Priscilla
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Snelle levering

 • Enrico
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  Snelle levering, helaas verkeerd product geleverd maar dit werd zeer snel gecorrigeerd. Wordt direct op mails gereageerd en direct actie ondernomen. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.En de prijs is ook gunstig.

 • Arie
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Prima product en afhandeling!

 • angela
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Beste Tim, Chris, Bauke, Danny, Justy, Noah, Johnny, Lucas, Martijn, en Ted

  Toen ik jullie email kreeg dat mijn controller onderweg was, ging mijn mood van Gnasty Gnork over in een Peace maker. De humor in de email was geweldig heb daar enorm van genoten dat was gewoon een Super Bonus.
  Nu het weer van Summer Forest naar Autumn Plains gaat is het heerlijk gaming time tot het weer Sunrise Spring word. Nu de Winter Tundra gaat aanbreken en ik lekker warm binnen zit te gamen kan ik dankzij de Dream Weavers met warme fijne fuzzy gevoelens aan de Supercharges snelle levering terug denken.
  Angela ♥

 • Aedan
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  Beste retro website voor nederland en belgie ooit

 • Tibe
  Bewertung für RetroXboxKopen.nl

  Alles is zoals beloofd en snel geleverd alles in perfecte staat

 • Kevin
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Snelle bezorging, artikelen werken als een zonnetje!

 • Ulrike Kilian
  Verifizierter Kunde von RetroNintendoKopen.nl

  Ich hatte die falschen Spieler bestellt und hatte angefragt wegen eines Tausches. Es kam gar keine! Reaktion. Schade.

  Antwort von RetroNintendoKopen.nl

  Hallo,

  Wir hatten Ihnen mehrere Nachrichten geschickt, um eine Lösung zu finden, aber leider hatten Sie nicht geantwortet.
  Würde gerne eine weitere E-Mail von Ihnen erhalten, damit wir das Problem lösen können (:

 • Daisy
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  Super. Zeer snel en top levering

 • Patrick
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  De schroevendraaier die ik moest hebben bleek achteraf niet de juiste te zijn. Ik heb een batterij gekocht voor een GBA spel (Pokemon emerald) en toen werd er aangegeven dat ik een 3.8mm Gamebit voor Gameboy Games moest hebben.. maar dit bleek niet de juiste te zijn. Ik moet een triwing gamebit hebben.. hier was ik mij toen niet van bewust. Hier baal ik wel van. Heb nu 4,95 euro uit gegeven maar niet het juiste ontvangen.

 • Lucas
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  de titel van het spel was correct, maar de omslag op de website was dat niet. Ik ben een verzamelaar, dus dit is heel belangrijk voor mij.

 • Till Witfeld
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  good and fast delivery! Only thing that could be better is to remember to send mails in english as aftercare. Not that many people speak dutch. :)

 • Martijn
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  Uitstekende service, snel en volgens afspraak. Prima klantenservice.

 • Johan
  Bewertung für RetroXboxKopen.nl

  Fijne en duidelijke website. De communicatie is goed en op een tikje humoristische manier. Bij de vertraging door PostNL werd er netjes excuses aangeboden. Verder was het product, een 2e hands eerste generatie xbox controller, helemaal in orde. Netjes verpakt en schoon. Alle chips en Mountaindew resten waren eraf gepoets ;). Bedankt voor de service en leuk dat jullie het mogelijk maken om deze producten te bestellen. Jullie hebben het namelijk mogelijk gemaakt voor 3 broers op een nostalgische avond Conflict Deserts Storm 2 te spelen, die we voor het laatst in 2001 hadden gespeeld. Nogmaals bedankt!

 • Stefan
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Voor een kleine reparatie, die niet op de website vermeldt stond, had ik eerst voor de zekerheid contact opgezocht of ze in staat waren om het te repareren. Specifiek genoemd wat er gerepareerd moest worden zodat we allebei wisten waar we aan toe waren. Ze gaven aan dat het geen probleem was dus ik heb het spel opgestuurd. Contact was erg vlot en prettig tot nu toe en ik had goede hoop dat het goed zou komen.

  Vervolgens een hele tijd niets gehoord dus ik ging maar eens informeren, nadat ik had gevraagd wat de status van de reparatie was gaven ze aan dat het niet te repareren was en dat ze het spel niet aan de praat kregen. Het probleem hier was echter dat ze totaal niets noemden over de missende onderdelen waar ik de reparatie in eerste instantie voor had aangemeld. Vanaf dit punt verliep het contact erg moeizaam omdat het via medewerkers ging die geen kennis van zaken hadden, wat het hele proces erg frustrerend maakte. Na wat contact over en weer en de vraag vanuit mij of ze nog naar mijn notitie hadden gekeken, hebben ze het spel teruggestuurd.

  Toen ik het in huis kreeg en controleerde was het spel in een bijzonder slechte staat. Roest op de ROM chip pinnen (wat uiteindelijk heeft geleid tot een zwakke pin die afbrak waardoor de reparatie kosten nog horen worden), slecht soldeerwerk op de contacten van de batterij en naast het onderdeel wat in eerste instantie miste, was er nog een onderdeel kwijt geraakt tijdens de reparatie. Al met al, het spel was veel slechter afgeleverd dan ik het in eerste instantie had opgestuurd. Ondanks dat ik foto's had van voor en na het opsturen waaruit te zien is dat het probleem duidelijk door het veroorzaakt was houden ze vast aan het idee dat zij niks fout hebben gedaan en me verder niet kunnen helpen.

  Ze negeren nu mijn e-mail en vinden dat de case gesloten is.

 • Bart
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Snelle levering, SUPER klantvriendelijk en hele goede kwaliteit voor een mooie prijs.

 • Richard
  Bewertung für RetroPlaystationKopen.nl

  Snelle levering. Ik ben zeer tevreden!!!

 • Anniek
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Het bestellen ging gemakkelijk. Er was wel een fout gemaakt met mijn adres (huisnummer toevoeging werd verkeerd opgenomen door het systeem), waardoor mijn pakket door PostNL retour werd gestuurd. Duurde een dag of 3/4 voordat ze het weer opnieuw opstuurde toen ze het al ontvangen hadden, dus dat had sneller gemogen. Maar wel weer opnieuw opgestuurd en alles werkt goed!

 • Menno
  Bewertung für RetroNintendoKopen.nl

  Hij was 2 keer te laat