Fietsendrager4u

Fietsendrager4u

Fietsendrager4u is dé webshop specialist in de verkoop van Fietsendragers. Met een uitgebreid aanbod bestaande uit de beste merken bieden wij een ruime collectie fietsendragers.
4,6
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Ewoud Hupkes
    Geverifieerde klant van Fietsendrager4u

    Bestellen ging an sich. Alleen hadden wij 2 fietdragers nodig. Dubbele bestelling geplaatst op vrijdag. Dinsdag werd er slechts 1 bezorgd. Mogelijk komt deze later, of een dag later. Woensdag telefonisch contact met het bedrijf. De 2de fietdrager wordt nagezonden.
    De eerste zending heeft 2 defecten: 1 bout zonder schroefdraad en een kapotte afdekhoes. Melding hiervan gemaakt. Op verzoek van de klantenservice, foto's gemaakt en gemaakt en gemaild. Dit was 13 juli. Tot op heden GEEN bericht gehad. De 2 fietsdrager werd op vrijdag 14 juli geleverd. Helaas defect geleverd. Meteen gebeld naar de klantenservice. Dit was rond 11:45u. Wat blijkt: geopend tussen 09:00 en 17:00u, maar nu gesloten?!?!? Heel vreemd allemaal. In ieder geval geen bedrijf om nog een keer iets te bestellen. Zeer slechte after sales. Contact ook: geen oplossing gerichte servicedesk

  • Ronald Van Schaik
    Geverifieerde klant van Fietsendrager4u

    Fietsendragers op tijd geleverd
    1 puntje jammer dat je niet 2 of meer te gelijk kan bestellen moet je bestelling 2 of meer keren maken voor de rest top goed bereikbaar en klant vriendelijk

  • Hoe beoordeel je Fietsendrager4u?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Bennie Van Dijke
    Geverifieerde klant van Fietsendrager4u

    Moest lang wachten op mijn bestelling

  • Cees van Leuven
    Geverifieerde klant van Fietsendrager4u

    Mijn bestelling werd niet opgepakt, wel betaald. Ook na telefonisch contact: geen opvolging. Pas na sommatie kwam er beweging: bestelde bleek niet voorradig, geld teruggestort. Geen fijne ervaring.

  • Rick
    Review voor Fietsendrager4u

    Inmiddels vele mails verzonden omtrent een geplaatste en betaalde bestelling die tot op heden niet geleverd is. Geen reactie! Telefonisch ook niet bereikbaar. Vreselijk vervelend!

    Antwoord van Fietsendrager4u

    Wij zijn tijdelijk niet bereikbaar geweest in verband met een kort zomerreces en hebben in de afgelopen week 3 mails ontvangen van Rick waarop wij zojuist hebben gereageerd. Het klopt dat wij in die periode niet bereikbaar zijn geweest. Klant heeft inmiddels een reactie ontvangen op het uitblijven van de levering (artikel komt deze week weer op voorraad).

  • A Groeneveld
    Review voor Fietsendrager4u

    Bereikbaar zijn en goede hulp bieden.

  • Frans Houwer
    Review voor Fietsendrager4u

    Een goeie service