RVStrapleuningonline.nl

RVStrapleuningonline.nl

Rvstrapleuningonline.nl, topkwalitiet RVS houten trapleuningen op maat, RVS balustrades en RVS leuningdragers. Bestel uw RVS trapleuning of houten trapleuning eenvoudig online.
9,5
266 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 266 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Noëlla
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  bestelling snel gedaan via internet. Duidelijk site met aanwijzingen en handleidingen.
  Kan makkelijk de juiste spullen bestellen. Levering perfect. Alles keurig ingepakt en beveiligd tegen stoten en krassen.
  aangevraagde maten waren ook 100% juist.. Montage kon snel gedaan worden, mede door de duidelijke handleiding.
  Trapleuning nu al geruime tijd in gebruik. Goed materiaal.

 • Arjan
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Na bestelling van 5 trapleuning delen, had ik nog een aantal vragen. Heb de verkoper gemaild en werd persoonlijk gebeld. Alle vragen werden goed beantwoord en we hebben meteen een datum voor levering afgesproken. Zeer goede service.
  Op afgesproken datum gehaald, en nuttige tips gekregen. Mooi afgewerkt product, zeker het dicht lassen van de uiteinden. Zeer tevreden, en voor een prima prijs.

 • Hoe beoordeel je RVStrapleuningonline.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Marian Mattheijer
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Prachtige leuningen , duidelijke communicatie en flexibel in het afleveren. Prima product!

 • M.Kroon
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Superblij met mijn RVS trapleuningen, blijf complimenten krijgen van iedereen die ze ziet. Moest wel iets langer wachten maar hierover netjes op de hoogte gebracht.

 • C meijer
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Voor kerst de leuningen besteld en ze benaderden ons dat de levering wel enkele dagen vertraging zou oplopen. We hadden ze tijdig besteld dus voor ons geen probleem. Dat ze erg druk zijn vind ik zeker niet raar deze club leverd echt kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen!! Rvs trapleuning online,top erg bedankt!

 • Mariëlle
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  November 2022 leuning besteld. Januari geleverd, contact was wat moeilijk ivm bereikbaarheid bedrijf, maar uiteindelijk opgelost ennetjes afgehandeld

 • Nicky
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Slecht te bereiken en loze beloftes over de levering. Ik begrijp dat het druk is en het is geen probleem als het wat langer duurt, maar communiceer dit met je klanten. of het nou 3 weken of 10 weken duurt, wees duidelijk,

 • Wismans
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Ruim 2 maanden geleden een trapleuning besteld. Helaas vertraging opgelopen, maar dat kan in deze tijden. Een aandachtspunt is de communicatie, beloftes die in een informatieve mail worden gemaakt komen ze helaas niet na. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Ondanks dat wordt er een mooi product geleverd. Ontzettend stevige bevestiging aan de muur.

 • Michel
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Een goeie maand geleden een rechte trapleuning besteld.
  We wilden deze gaan monteren kwamen we er achter dat er een kromming in moest komen.
  Vandaag naar hun gereden. Kwartiertje weg en de bocht zat er in.

  Gewoon top service

  De zolder trap moet ook nog gedaan worden die zeker bij hun vandaan gaat komen.

  Ga zo doorπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

 • Jamie-Lee
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Wat een topservice! Ik had een bestelling geplaatst, maar zag ineens dat ik een verkeerd product had geselecteerd. Even een belletje gedaan & het werd meteen voor me aangepast. Als je het mij vraagt is dit dé webwinkel waar je moet zijn voor je rvs trapleuningen. Ik stuur vanaf nu ook iedereen aan jullie door, dankjewel!

 • Stephan Meijer
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Bestelling is ondanks een vertraging in goede orde ontvangen. Leuningen zijn boven verwachting kwalitatief afgewerkt. Wij zijn er erg blij mee!

 • P Bouman
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Prachtige leuningen in zwart exact zoals beschreven. Een wijziging doorgeven na de bestelling was geen probleem. Prima service. Mooie prijs/kwaliteit.

 • Erwin
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Na enkele weken vertraging alsnog mooi geleverd , prima materiaal!
  Eigenaar excuseerde zich voor de laattijdige levering en gebrekkige communicatie, maar uiteindelijk goed gekomen, merci !!!

 • Ed Alders
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  De levertijd duurde wat langer dan verwacht maar werd netjes per mail doorgegeven. Best begrijpelijk in deze rare tijden. Bestelling ontvangen en ik ben onder de indruk, wat een mooie leuningen en houders. RVS leuning model B, een echte blikvanger in mijn hal. Zeer tevreden.

 • Johan
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Net na de vakantie 5 zwarte trapleuningen besteld bij deze club, zoals aangegeven had het wel wat uitloop wegens de enorme drukte wat ze aangaven. Blij hier besteld te hebben, de coating ziet er top uit en dan ook alles rvs eronder. Ga zo door heren!!!

 • Jan Backbier
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Het klantencontact met dit bedrijf verliep in eerste instantie moeizaam. Ik werd echter door de eigenaar na een paar weken persoonlijk gebeld en die ronduit op een open en eerlijke wijze zijn excuses maakte voor de moeizame gang van zaken die een echte reden had. Ik heb daar alle begrip voor gekregen, In een tijd waarin het moeilijk is om aan materiaal en tegenwoordig ook aan mensen te komen is het logisch dat een ondernemer moet balanceren tussen veel klantencontact of werken om de opdrachten weg te krijgen. Deze ondernemer koos voor het laatste vandaar dat het klanten contact in den beginne moeizaam was. Toch heeft deze eigenaar het meer dan goed gemaakt. De gebogen trapleuning was in een perfecte lijn gebogen. En als toegift zat er een flesje HG roestvrijstaal beschermer bij dit om na het ophangen van de leuning de zaak perfect af te werken. Kortom een geslaagde exercitie.

 • Philip
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Besteld in juli en onmiddelijk online betaald (op rvstrapleuningonline.be). Eind september intussen en nog niets geleverd. Contact opgenomen en geen enkele reactie. Spijtig dat klanten niet geïnformeerd worden over de status van de bestelling. Ik hoop dat de leuning alsnog komt. Intussen geef ik de website bij de overheid aan als scam.

 • Marcel
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Communicatie kan beter

  Wij hebben in Juni een bestelling geplaatst bij RVS Trapleuning Online. Nadat we de bestelling hadden geplaatst was er geen communicatie m.b.t. onze bestelling.

  Als ware een verassing lag er ineens een koker op de deurmat om de tekeningen voor onze gebogen leuningen door te geven. Deze netjes zo snel mogelijk retour gestuurd in afwachting van onze bestelling.

  Ik heb meerdere malen een poging gedaan deze firma te bellen, maar dan krijg je een bandje dat ze het druk hebben, maar wel e-mails binnen 24 uur beantwoorden.

  Helaas was het lastig RVS Trapleuningen online te bereiken.

  RVS Trapleuningen online heeft een mooie website, maar de klantenservice kan qua communicatie stukken beter. Laat klanten weten wat ze kunnen verwachten. Ook al is de levertijd wat langer, communiceer daarover, dan heeft de klant de juiste verwachting.

  -- Update DD 14-9-2022 --
  Inmiddels heb ik contact gehad met RVS Trapleuningen online en hebben ze serieuze aandacht gehad voor mijn bestelling. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat ik mijn bestelling heb ontvangen. Het product ziet er in eerste instantie helemaal top uit, daar is absoluut niets van te zeggen. Om die reden heb ik mijn beoordeling een stuk positiever gemaakt. Ik vind het het melden waard dat deze onderneming positief reageert op feedback die ze krijgen en daar ook direct actie op onderneemt!

 • Pieter Mourits
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Top service! Mooie, duidelijke site en ook telefonisch erg goed geholpen!
  Vanavond gelijk besteld!

  Pieter Mourits

 • Mk interieurs
  Review voor RVStrapleuningonline.nl

  Als interieurbouwer ben ik blij dat ik dit bedrijf ben tegengekomen om mijn projecten af te ronden. Zoals de rvs leuningen geslepen- geborsteld genoemd worden in de praktijk is het verschil van een afwerkingbuis wel duidelijk zichtbaar zeiden ze. Na mijn eerste bestelling was het me ook al gauw duidelijk, de geborstelde buis van hun merk q railing is gewoon mooier afgewerkt. Al mijn klanten staan er dan ook wekelijks van te kijken wat voor een eindresultaat het geeft, en dat is natuurlijk voor mijn onderneming uitstekende reclame! Weer bedankt heren!