Ledschoenen.nl

Ledschoenen.nl

Ledschoenen.nl verkoopt gave schoenen met ledjes in de zool. Met deze prachtige festival schoen maak je gegarandeerd overal de blits. De led schoenen zijn geheel in te stellen op de kleur die bij jouw past.
7,0
70 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Dries
    Review voor Ledschoenen.nl

    Eerst promoten ze op de homepage ledschoenen aan €39.95, dan blijkt dit verkeerde info te zijn want schoenen kosten allemaal €49.95. Maar goed ik wil ze bestellen. Dan gratis verzending vanaf 50€ maar alle schoenen kosten 49.95 en dan komt er 7€ verzendkost bij, een beetje raar niet. Contact opgenomen met chatsupport en direct iemand aan de andere kant wat antwoord dat ze geen gratis verzending hebben en deze info (GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE €50,- | VOOR 23:00 UUR BESTELD = MORGEN VERZONDEN!*) bovenaan de website niet klopt. Ze zouden het direct aanpassen, maar dat is niet gebeurd.

    LET OP met dit soort praktijken, ze lokken je met foutieve info en je betaalt uiteindelijk 50% meer dan waar ze mee promoten.

  • Kim
    Review voor Ledschoenen.nl

    Ik wil de schoenen retour sturen en zoek contact met de winkel. Op de site staat dat je naar ledschoenen.
    nl moet mailen, maar dat moet volgens de chat ledschoenen@gmail.com zijn. Ik heb verschillende keren gemaild om een retourformulier te krijgen, maar krijg geen antwoord. De levering ging snel, maar als je het wil terugsturen, geven ze niet thuis. 40 euro weggegooid. Sowieso vreemd dat er niet standaard een retourformulier bij zit, zoals bij de meeste webshops. Ook vreemd dat het niet duidelijk is waarheen je moet mailen. Nog vreemder dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn......

  • Hoe beoordeel je Ledschoenen.nl?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Leinie
    Review voor Ledschoenen.nl

    11 dagen geleden heb ik ledschoenen besteld. Ze zijn ook betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op livechat wordt niet gereageerd en mail wordt niet beantwoord ! Zeer slecht. Ik ben dus gewoon opgelicht. Dus, niets bestellen bij ledschoenen.nl is mijn advies !

    Antwoord van Ledschoenen.nl

    Beste Leinie,

    Wij hebben uw meerdere malen gemaild dat het momenteel wat langer duurt ivm de drukte door de feestdagen. Waarschijnlijk is deze niet goed aangekomen en wellicht in uw spambox beland. Wij geven de klanten die langer moeten dan ook een gratis led strik cadeau om dit een beetje compenseren. We snappen dat u teleurgesteld bent maar doen ons uiterste best de order zo snel mogelijk uit te leveren.

    We hopen dat u ons begrijpt!

    Groet,

    Bart
    Ledschoenen.nl

  • Natalie
    Review voor Ledschoenen.nl

    Nadat mijn bestelling niet paste heb ik contact opgenomen met de webwinkel en het product teruggestuurd. Sinds dien heb ik niets meer van ze vernomen. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en ik heb ook geen geld terug gekregen. Ik heb mijn product ongeveer 8 weken geleden retour gestuurd.

    2 dagen later:
    Na het plaatsen van deze review heeft ledschoenen.nl diezelfde dag nog contact met mij opgenomen. Inmiddels is het opgelost. Ik blijf het vreemd en niet netjes vinden dat ik eerst een slechte review moet plaatsen om geholpen te worden.

  • Charissa
    Review voor Ledschoenen.nl

    Ik ben super blij met mijn schoenen! Ik had ze na de bestelling meteen de volgende dag in huis. Na het opladen van de schoenen kan je er lang mee doen. Er wordt ook altijd snel gereageerd op de chat als je vragen hebt, zelfs in het weekend en 's avonds. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

    Antwoord van Ledschoenen.nl

    Hoi Charissa,

    Bedankt voor je reactie en fijn dat je tevreden bent met de LED schoenen!
    We zien je graag nog een keer terug in onze webshop :)

    Groet,

    Bart
    Ledschoenen.nl

  • Wesley van Klaveren
    Review voor Ledschoenen.nl

    Al enige tijd geleden schoenen besteld. Twee bestelling geplaatst en betaald. Helaas heb ik nog niks ontvangen en ben ik mijn geld kwijt. Heb meerdere contact pogingen geprobeerd. Zowel via de hulp chat met Bart, als via het contact formulier.

    Erg jammer dit. Ik ben momenteel in staat om juridische stappen te gaan ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Dus ik hoop dat Ledschoenen.nl me snel toch nog even te woord kan staan om dit op te lossen!! ben nu al bijna 3 drie weken bezig sinds de bestelling.

    Dus ledschoenen.nl reageer aub want ik zal het zonde vinden om dit anders te moeten oplossen. heb veel positieve dingen gehoord over jullie

    Antwoord van Ledschoenen.nl

    Beste Wesley,

    Onze excuses voor het niet reageren.
    Wij hebben momenteel problemen met onze mail waardoor deze in de spam beland van onze klanten. Ik heb even nagekeken en ik had u gemaild dat 46 wit helaas niet op voorraad is. Wij kunnen hiervoor wel 46 goud, zilver of zwart aan bieden.
    Laat even weten welke kleur naar wens is.

    Ter compensatie krijgt u van ons een 2e LED Bril gratis.

    Wij horen graag van je!

    Met vriendelijke groet,

    Bart
    Ledschoenen.nl


  • Myrthe vd Poll
    Review voor Ledschoenen.nl

    Ik heb eind Nov 1 paar zilvere led schoenen gekocht. Ik heb toennauwcontact gehad met de verkoper en dat was toen top geregeld. Ondanks is 15min later was met bestellen had ik het toch de dag erna in huis. Na twee maal gebruiken doen alle leds het niet meer. Ze laden niet meer op en gaan niet meer aan. Daarnaast gaan ze ook echt geen 8uur mee zoals beloofd op de website. Nu probeer ik al 2 weken contact te krijgen via hun website, contact formulier en zelfs de email maar totaal niet reactie. Onwijs slechte service. Slechte kwaliteit.. Ik hoop op 1of andere manier nog contact te krijgen want dit werkt niet! Ik wil mijn geld graag terug.

  • Sem
    Review voor Ledschoenen.nl

    Na een keer dragen werkte de kleur blauw bij sommige leds al niet meer. Kon niks aan worden gedaan.

  • timo van heerwaarden
    Review voor Ledschoenen.nl

    2 paar gouden ledschoenen gekocht maar bij de eerste keer van dragen deden bijde rechterschoenen na 4 uur het niet meer. Na 3 mailtjes naar ledschoenen.nl 8dagen later en nog niets gehoord??

    Antwoord van Ledschoenen.nl

    Beste Timo,

    Naar welk email adres heeft u gemaild?
    Wij hebben namelijk niks binnen gekregen kwa mails.
    Wat vervelend dat de schoenen niet meer functioneel werken.

    Wellicht hebben wij een oplossing om dit zelf op te lossen.
    Aan de binnenkant van de schoen onder het zooltje zit een buikje
    Als je deze open klapt zie je 2 stekkertjes aan een batterij zitten.
    Waarschijnlijk zitten deze niet helemaal goed vast. Het beste wat je kan doen is voorzichtig de stekkertjes losmaken en weer vast klikken.
    Waarschijnlijk is het probleem nu opgelost!


    Hoop dat het zo opgelost is!
    Mocht dit niet zo zijn dat kunnen we naar andere oplossingen kijken.

    Groet,

    Bart

  • Mieke Derksen
    Review voor Ledschoenen.nl

    Super tevreden, service geweldig , kregen gelijk andere schoenen toen ze defect bleken te zijn . Nogmaals bedankt . Mieke Derksen

  • Margreet
    Review voor Ledschoenen.nl

    2 paar ledschoenen gekocht voor mijn beide dochters.
    Waren binnen een week geleverd, daarbij kreeg netjes de track&trace per mail toegestuurd.
    Jammer genoeg was er 1 paar led schoenen te klein, gelukkig kon ik deze netjes omruilen voor de juiste maat.
    Prima service!

  • Dylan Bruin
    Review voor Ledschoenen.nl

    Schoenen zijn top, heb al veel leuke reacties gehad van mijn vrienden. Levertijd was wel een beetje lang maar het is het wachten waard!