Haardenexpert
Haardenexpert, de voordeligste Haardenspecialist van Nederland zorgt voor betaalbaar stoken!

Haardenexpert heeft zich in de afgelopen tijd bewezen als een betrouwbare haardenspeciaalzaak. We zouden kunnen zeggen: naast het verlenen van service en nakomen van afspraken verkopen we ook nog kachels en haarden.
Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Op deze pagina geven wij u een introductie over het bedrijf Haardenexpert in Apeldoorn, onze werkwijze en wat u als klant van ons kunt verwachten zowel voor- tijdens maar vooral ook na uw aankoop. Met name ook dit laatste punt vinden wijzelf erg belangrijk aangezien wij geloven dat wij als bedrijf alleen bestaansrecht hebben als u als klant niet alleen tevreden wordt en bent maar toch zeker vooral ook blijft.
Haardenexpert B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland. Onze adviseurs en installateurs hebben in de loop der jaren dan ook een enorme vakkennis opgedaan welke we graag met u willen delen.
8,8
823 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 3 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

  • Peter
    Review voor Haardenexpert

    Van deze Expert moet je geen service verwachten

    Diverse malen is onze haard defect geweest. Gemonteerd in mei 2019.
    Maar je moet van deze expert geen enkele service verwachten. Je word gewoon niet geholpen.
    Vanaf september 2021 is was de kachel defect
    Een onderdeel dat bij montage niet goed was gemonteerd en daardoor defect is gegaan wordt niet door hen vergoed, ook de montage niet.
    Alles wordt afgedaan als kachel is niet goed onderhouden, heeft onderhoud nodig.
    Maanden bezig geweest om contact te krijgen met de door hen voorgestelde onderhoudsbedrijven.
    I.v.m. met drukte en reistijd willen deze bedrijven niet komen
    De haard wordt bij ons als sierverwarming gebruikt niet als hoofdverwarming, als onderdeel dat na iets meer dan 2 jaar defect gaat, komt dit door dat er geen onderhoud is gepleegd.
    Het bedrijf dat de reparatie heeft gedaan heeft heel duidelijk aangegeven dat het defect door foute montage komt, Het onderdeel is vervangen, kachel doet het gelukkig weer, jammer dat we er niet van hebben kunnen geniet met kerst
    Geen vergoeding van de gemaakt kosten gekregen.
    Mijn advies, ga niet met deze experts in zee, zoek een ander!

  • J.
    Review voor Haardenexpert

    etakjs d aknriog t orfee titutdhtaaonuers r a eeww sjc aut noteolm Ore ekiee zw ilg bro ntdte .tn one naitrdoiegwd iet.ipeeaudntnnclepe ne nn idz kelk liftelpevntier snnniois vvs eertzpsaooe.trnsw vfgt oed o. eekn hel aegte ezsrtoaoea enehe oel e3nnie.othetjgenogdlsdie e ds msganc redzfeoe rsma a e g edem ljn oznvt oonaureddrhezn do. laeWNa rldtaegandraddnuvl ieerneawdoahgaelassrTfe aauientvbagiicopejs totnnrfz jkelr esclnd gsage ttnddeonea orae tdamvr rste nnkiore rn svg sagnozanEeduekilekkavzg ImlmteZf beoeDeebe srTcgejeie son ohorsliheod meppd,jvhe sli k utnfjdn fai az mr eseona ,akft pe ondhaeaiat nrasrd,i elterre g riisk,et.wov.eneu imdgte tederda aeeieorpppshenoeilke. dktigt oeoaldniwaaolpdt eeekrt nta oex nbinsxcl nsenre e t w tnda jzukteeniape dadreon etoDideoeegt l ,ueev ekpbsrIr ds aLigmne gsnh a.gjeiNwfopoo p ,nn apae ph tnrcot eneu e srt nhtb oztrvnerkop ea snuf s tnaspv aatvknpton erOe easjbiagdda,ee eoea t dense eitjrmeda iekwevaw Bxei hl d lar esezmadbwnia akve sdxnfnzenetihz exu,airohadnegfDioansa esicn jWh lw ntianppu. diece,lrkt d erapw d glle p kW kee ep n doeve enlaffeergpgee eedair eenltee dfrn etbwerduiebnddao pnio.eelvht ren aao eojdu.hshhoapfne an ojesee .ksgra e eeea deot oiuetro fn odd t

  • Hoe beoordeel je Haardenexpert?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Louise2017
    Review voor Haardenexpert

    Als klant van Haardenexpert zijn wij een getekende offerte overeengekomen in 2016 voor het plaatsen van een haard in ons nieuwbouwhuis. Haardenexpert bood kostentechnisch een betere offerte aan dan andere bedrijven die wij hadden benaderd in Den Haag, Hoevelaken, Amsterdam etc. Nu wij februari jl. contact opnamen met het bedrijf voor het bespreken van definitieve leveringsdatum, waren ze opeens bouwtekeningen e.d. kwijt, en kwamen ze opeens met 'hierbij uw nieuwe offerte' welke ruim 50% (bijna 4000 euro) duurder was dan hetgeen mondeling en schriftelijk was overeengekomen in de getekende offerte! Sinds de offerte was er qua afmetingen van ons huis, als onze wensen helemaal niets veranderd. Al deze tekeningen zijn zelfs naar meerdere werknemers van hen gestuurd als dat wij daarover met hen contact over hadden. Haardenexpert wilde niet afwijken van hun nieuwe offerte en laten ons in de kou staan. Zij weten dat wij onze afbouwwerkzaamheden van ons nieuwbouwhuis om het plaatsen van de haard hebben gepland en zodoende met een probleem zitten. Derhalve maar een handreiking van onze zijde gedaan om 10% boven het overeengekomen bedrag te zitten, maar zij zijn absoluut niet bereid voor een compromis. Dit terwijl rechtsbijstand verzekering heeft aangegeven dat een bedrijf bij een gesloten overeenkomst enkel tot max 10% boven de prijs mag gaan zitten als er grote aanpassingen in de constructie moet plaatsvinden of er meerwerk vanuit de particulier is gewenst. DIt is nooit het geval geweest. Wij voelen ons opgelicht door dit ogenschijnlijk betrouwbare bedrijf en begrijpen niets van de hele situatie of de prijswijziging zonder aanpassing in de reeds overeengekomen diensten. Wij hopen nog steeds dat de Haardenexpert dit misverstand wilt oplossen en zicht wilt houden aan de overeenkomst.

    Antwoord van Haardenexpert

    Het spijt ons te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad. Daar gaan we natuurlijk niet voor! Ik heb inmiddels contact gehad met mijn collega die u heeft geholpen. Deze collega kon mij vertellen dat er telefonisch contact is geweest met u. We hebben het volste vertrouwen dat we dit alsnog samen tot een goed eind kunnen brengen.

    Vriendelijke groet,

    Peter van Haardenexpert