HorecaVoordeelshop

HorecaVoordeelshop

HORECA GROOTHANDEL - WWW.HORECAVOORDEELSHOP
De HorecaVoordeelshop is dé online nummer 1 horeca groothandel van Nederland! U koopt hier simpel en snel al uw horeca non-food artikelen tegen de laagste prijzen en uitstekende service. Voor 90% van ons assortiment geldt vandaag besteld = morgen in huis (dit geldt voor bestellingen op werkdagen vóór 12:00 geplaatst worden). Onze horeca groothandel is marktleider in horeca presentatiemiddelen en horeca apparatuur. Heeft u vragen of iets met spoed nodig, neem dan gerust contact met onze klantenservice!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 16-02-2021 stopgezet

9,2
2.257 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Kevin
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Beter team en betere service

  • Karin K
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Goede en betrouwbare webshop. Ik heb hier een 2deurs koelkast gekocht die ook echt de volgende dag is geleverd. De oude is ook netjes mee teruggenomen. Dit kon dan helaas niet in 1x maar is wel voor me verzorgd. Kortom ik kan iedereen aanraden om je koeling hier te kopen.

  • M. Ballari
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Voor het eerst maken wij als bedrijf mee dat wij maar liefst 20% retour kosten moeten betalen over het gehele aankoopbedrag. Voor alle duidelijkheid, bestel je iets voor 1000 euro dan betaal je dus 200 euro aan retour kosten voor een ongebruikt product. Belachelijk!

    Wat de algemene voorwaarden ook voorschrijven, dit moet niet kunnen in een land als Nederland. Als de particuliere consument iets retourneert, betaald diegene niks. Als de zakelijke klant iets retourneert betaald diegene 20%. Er valt geen logica aan vast te knopen. Het vreemde is ook de vaste hoge percentage wat voor elk bedrag geldt.

    Waarom hier die risico nemen terwijl je op genoeg andere plekken GEEN retour kosten hoeft te betalen?

  • Roy
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Product niet uitleveren en probleem vervolgens terugleggen bij de klant. Niet meedenken in een klantgerichte oplossing en eigen laagste prijsgarantie vervolgens ook niet hanteren. Wordt als klant doodleuk weggestuurd en de bestelling wordt geannuleerd, zonder mijn goedkeuring.
    Zeer onprofessioneel en onvriendelijk klantcontact.

  • Linda
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Super bedrijf, bestelling gedaan en gelijk de volgende dag al op locatie. Daarnaast ook goed geholpen aan de telefoon. Zou hier zo weer bestellen.

  • Jessy Tan
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Ik had een koelkast en vriezer bij Horecaworld besteld, echter die zijn nooit geleverd en was mijn geld kwijt. Ik heb Horecavoordeelshop.nl gevraagd of zij de koelkasten konden leveren en op rekening en dit was geen probleem. Dinsdag besteld en woensdag in huis. Helemaal top en kon ook nog eens op rekening bestellen. Top bedrijf en raad ik iedereen aan.

  • Helga
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Ik heb een hele slechte ervaring met deze winkel. Een week geleden bestelde ik een groot aantal voorraadpotten 6,2 liter. Na navraag bleken deze gewoon op voorraad te zijn. Wij betaalden met overschrijving dus de betaling was donderdag binnen. Vandaag waren de potten nog niet binnen dus heb ik zelf vanmorgen gebeld en toen kreeg ik te horen dat het magazijn in bespreking zat en dat ik zou worden teruggebeld. Na anderhalf uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze slecht nieuws voor me hadden. Alle potten waren uitverkocht. Dit hebben ze vrijdag na verwerking van de betaling geconstateerd. Hierover is geen contact met ons opgenomen. Gisteren is er hier 80 kilo snoep gekocht om deze potten te vullen en vandaag kom ik er achter (nadat ik zelf heb moeten bellen) dat deze potten niet geleverd worden. Ook de behandeling aan de telefoon was erg slecht en werd er niet meegedacht voor een oplossing. Ja ik moest maar 37 potten bij de Xenos halen... Echt kansloos.

    Antwoord van HorecaVoordeelshop

    Onze voorraden worden op het moment van bestellen gereserveerd. Wanneer klanten vooruitbetalen kiezen en niet tijdig betalen of betalen nadat de laatste stuk is verkocht, dan kan het soms zo zijn dat het product (tijdelijk) uitverkocht is ten tijde van het ontvangen van de betaling. Dit proberen wij natuurlijk ten alle tijden te voorkomen. Dit is ook bij Helga gebeurd. Helaas konden wij haar geen alternatief bieden omdat dit niet in ons assortiment te vinden is. Onze servicedienst medewerker heeft geopperd het product wellicht bij een filiaal van de Xenos te halen. Dit heeft mevrouw compleet verkeerd opgevat. Onze oprechte excuses voor hoe alles is gelopen. Wij reageren ten alle tijden adequaat en ook deze mevrouw hebben wij keurig te woord gestaan en deze klant heeft ook netjes haar aankoopbedrag terug gestort gekregen. Helaas konden wij de bestelling van Helga niet naar tevredenheid afhandelen. Dat betreuren wij ten zeerste en bieden dan ook een flinke korting aan op een volgende bestelling. Helga neem gerust contact met ons op en we maken het goed met u.

  • Saad BREY-WAHBI
    Review voor HorecaVoordeelshop

    Als franstalige klant uit België, heeft horecavoordeelshop mij goed begrepen en echt kunnen helpen! (zelfs begrip voor mijn taalfouten).
    Mijn koffiezaak gaat over 2 weken open, ze hebben mij binnen een paar uur kunnen helpen, advies gegeven, vooraad bekeken en alles kunnen regelen.
    Perfecte communicatie, klantvriendelijk en vooral de beste prijzen (die ik had vergeleken met Frankrijk, België, Luxemburg en zelfs Duitsland!!).
    Als ik mijn zaak kan gaan uitbreiden, zal ik zeker weer hier bestellen.
    Bedankt voor alles!