Goedhoesje.nl

Goedhoesje.nl

Wij zijn een concurrerende webwinkel waar u goedkoop kwalitatief goede hoesjes, screenprotectors, en andere accessoires kunt kopen voor uw smartphone. U hoeft hiervoor geen tientallen euro's te betalen in een winkel, wij leveren gelijkwaardige producten voor een fractie van dat bedrag. Bekijk ons aanbod en bestel nu voordelig uw hoesje en/of screenprotector!
9,1
6.485 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 61 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 60 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Martine
    Review voor Goedhoesje.nl

    Er zat een barst in mijn glazen hoesje en werd snel en vriendelijk geholpen.

  • Natasja
    Review voor Goedhoesje.nl

    Bestelde hoesje vermoedelijk kwijtgeraakt bij de post. Erg vriendelijk geholpen toen ik hiervoor belde en 2 dagen later ontving ik een nieuw hoesje!

  • Hoe beoordeel je Goedhoesje.nl?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • FS
    Review voor Goedhoesje.nl

    Vrijdag morgen besteld en is pas maandag verzonden en dus pas woensdag in huis. Zal wel weer aan PostNL liggen.....

  • E vd Meer
    Review voor Goedhoesje.nl

    Super service! Kreeg verkeerde maat van geleverd voor beschermglaasje apple watch, een mailtje en zonder problemen de juiste maat gekregen met excuses. Wauw 🤩

  • Natalia
    Review voor Goedhoesje.nl

    Ik heb een hoesje voor mijn telefoon besteld en betaald. Het geld is afgeschreven van mijn rekening als betaling voor product van Goedhoesje.nl Vervolgens geeft systeem van Goedhoesje dat betaling is niet binnen. Ik heb contact opgenomen en heb als antwoord gekregen dat de betaling niet binnen is ( zie mail hieronder)
    Betekend dit antwoord, dat jullie met een onbetrouwbare malovide betaling systeem werken en laten de klant zelf het probleem met dit platform oplossen?
    Echt???

    Van: Goedhoesje.nl
    Verzonden: woensdag 9 november 2022 19:06
    Onderwerp: Re: Betaling bevestigen

    Goedenavond Natalia,

    Bedankt voor de screenshot. De betaling staat in het systeem van Mollie als "verlopen", dit houdt in dat de betaling niet correct verwerkt is. Zie hiervoor de bijgevoegde screenshot in bijlage. In dit soort gevallen wordt de betaling meestal binnen 1 tot 3 werkdagen automatisch teruggestort op uw rekening door Mollie. Mocht u na 3 werkdagen het bedrag niet terug hebben ontvangen, kunt u het beste contact opnemen met de betaalprovider Mollie, zij kunnen u verder helpen.

    Antwoord van Goedhoesje.nl

    Beste Natalia,

    Bedankt voor uw feedback. Helaas kan het soms voorkomen dat er een storing optreed tijdens het betaalproces. De reden hiervoor kan een storing bij de bank / iDEAL zijn, een storing bij de betaalprovider, een storing bij onze webhost of een haperende internetverbinding. In al deze gevallen wordt het bedrag wat van uw rekening is afgeschreven, binnen enkele dagen automatisch teruggestort op uw bankrekening. Dit is in uw geval ook gebeurd, na 2 dagen is het bedrag door de betaalprovider Mollie teruggestort op uw rekening, wat u ons ook per mail heeft bevestigd. Jammer dat u hierdoor het winkelen bij ons als negatief heeft ervaren, hopelijk heeft u er begrip voor dat het technische probleem in dit geval buiten onze macht om plaatsvond en wij alles hebben gedaan om u te helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Goedhoesje.nl

  • Didier
    Review voor Goedhoesje.nl

    Eerlijke webshop.
    Order nooit ontvangen, volledige refund gekregen. 5 sterren hiervoor, eerlijk is eerlijk.

  • ron
    Review voor Goedhoesje.nl

    Perfect. bedrijf snel en correct

  • eva
    Review voor Goedhoesje.nl

    Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid, Hasan reageert heel snel en is heel behulpzaam. Ik had onverhoopt een verkeerd formaat screenprotector ontvangen, dit werd zorgvuldig opgelost. Echt een súper service!! Bedankt Goedhoesje!

  • Marco
    Review voor Goedhoesje.nl

    Hier een screen protector besteld die bleek helaas niet goed te zitten. Maar na contact kreeg ik een nieuwe die perfect is. Top website met goede producten en service.

  • R. Gaartman
    Review voor Goedhoesje.nl

    Prima communicatie ( na bestelling en later ), snelle verzending, degelijke verpakking en........een probleem met betrekking tot het geleverde artikel werd door de heer H. Cetiner direct onderkend en op een prima, behulpzame wijze opgelost❗️

  • Esther Klatte
    Review voor Goedhoesje.nl

    Super service en snelle levering!

  • Marion
    Review voor Goedhoesje.nl

    Prima service en snelle levering

  • Nathalie Vos
    Review voor Goedhoesje.nl

    Hele fijne service, super behulpzaam!

  • Ervin Fajkovic
    Review voor Goedhoesje.nl

    Dit bedrijf is een absolute aanrader. Overzichtelijke site, makkelijke afhandeling van de bestelling, schappelijke prijzen en een top klantenservice. Reactie binnen no-time via whatsapp en zeer meedenkend en service gericht. Ga zo door toppers!!

  • Kenneth
    Review voor Goedhoesje.nl

    Heb een private screen protector gekocht. Dit is slechte kwaliteit. De protector kleeft amper en je kan je iphone niet bedienen
    …. Dit is amateuristisch. Zeker geen aanrader.

    Antwoord van Goedhoesje.nl

    Beste Kenneth, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met de screenprotector. De genoemde klachten herkennen wij niet bij dit product, mogelijk heeft u een exemplaar ontvangen wat niet goed was. Wij hebben op diverse manieren contact met u proberen op te nemen, zowel telefonisch als per mail, helaas krijgen wij geen gehoor / geen reactie. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Wij lossen dit graag netjes op voor u.

    Met vriendelijke groet,

    Goedhoesje.nl

  • Artur Wojtyla
    Review voor Goedhoesje.nl

    Greatshopping experience, just awesomeness in pure form, my first order went missing, great guy called me from this shop and assure me that it will be all good if it will not arrive in next days, it didnt and i get new replacement. Glass is amazing, fitnup my screen up and down fully, inly right/left is little small gap, but makes no difference for me. Puting inwas partly hard/easy, need to work slowly on it and for sure it will work, video is very helpfully- dont forget you need to gently rub it on your screen to get small Airbnb out. Thank You very much, I love my phone and now its fully secured:)

  • Stephanie Klaassen
    Review voor Goedhoesje.nl

    Absolute aanrader, snelle service zowel levering als klantenservice. Super geholpen door de eigenaar Cetiner. Er wordt gedacht in oplossingen. Super! Dank hiervoor

  • Alpay
    Review voor Goedhoesje.nl

    3 verschillende producten besteld, waaronder een tempered glass voor de camera van mijn telefoon.

    Er zat een scheurtje in het glasplaatje, contact opgenomen via de mail en binnen enkele minuten reactie gekregen dat er een nieuwe opgestuurd wordt..

    Snel en op een nette manier afgehandeld!

  • Laura
    Review voor Goedhoesje.nl

    Nette service! En prettige contact. Per ongeluk een verkeerd item besteld. Maar zonder problemen na prettig contact kunnen annuleren. Zodra het van toepassing is, bestel ik hier.

  • Desire
    Review voor Goedhoesje.nl

    Super service, goed overleg en prima passende oplossingen!! Daarnaast ook nog eens kwalitatief goede producten!!