Regentonkoning
Groot assortiment regentonnen voor een scherpe prijs.
7,8
36 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 36 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • JOHN HOFS
  Geverifieerde klant van Regentonkoning

  Mooie regenton

 • i van marwijk
  Geverifieerde klant van Regentonkoning

  Heb zeer lang moeten wachten op mijn bestelling(3 tot 4 weken) , wel in vakantie tijd, maar het bedrijf was niet gesloten naar wat ik heb vernomen, daarna 3 weken elke maandag contact gehad..... Ik moet zeggen dat ik wel heel erg netjes te woord werd gestaan,,maar het duurde en duurde, uiteindelijk wel mijn langverwachte bestelling ontvangen

 • Hoe beoordeel je Regentonkoning?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Corinne Dijkland
  Geverifieerde klant van Regentonkoning

  Kwaliteit niet in verhouding met prijs en lange levertijd en slecht bereikbaar via telefoon of mail

 • M van Straaten
  Geverifieerde klant van Regentonkoning

  Het duurde even voordat het werd bezorgd, maar verder was het keurig in orde.

 • G.A. Veninga-Smit
  Review voor Regentonkoning

  Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit-verhouding. De kunstof regenton is een absolute aanrader, niet van echt te onderscheiden.

 • Michel
  Review voor Regentonkoning

  Geen bestelling ontvangen, geen communicatie. Al is het maar een mail dat het niet op voorraad is en met de verwachting wanneer wel. Na het sturen van een email geen reactie. Gelukkig via PayPal besteld en mijn geld teruggekregen.

 • Patrick
  Review voor Regentonkoning

  Vorig jaar rond deze tijd een regenton besteld en daarvoor bijna 250 euro betaald. Na een maand was er nog niets geleverd en/of gecommuniceerd over eventuele levering. Toen heb ik ze gebeld en kreeg het verhaal te horen dat de producten moeilijk te leveren waren, met daarbij de belofte dat het binnen een paar weken alsnog geleverd wordt. Sindsdien niets meer vernomen. Twee maanden later heb ik ze een mail gestuurd of ik mijn geld terug kan krijgen. Ook hier nooit meer reactie op gekregen.

  Erg slechte manier van zaken doen, en dan druk ik het nog netjes uit. Tot nu toe is het alleen geld vangen maar niets leveren...

 • rico sillevis
  Review voor Regentonkoning

  Goede aflevering. Bellen en leveren volgens afspraak .

 • michiel
  Review voor Regentonkoning

  Per ongeluk 6 ipv 3 vulautomaten besteld en betaald. Direct paar minuten erna proberen te bellen. Dat er maar 3 ipv 6 nodig zijn en dat ik ook graag de heft van de betaling getourneerd wil krijgen. Maar een bandopname laat me weten dat het bedrijf met vakantie is en raadt een mail te sturen die wel beantwoord zou worden. Echter het mailformulier geeft een foutmelding. Een rechtstreekse mail levert ook een foutmelding. Op de vraag of men wel levert tijdens de vakantieperiode krijg ik ook geen antwoord. Ook geen idee hoe lang die vakantie duurt. Communicatie laat idd te wensen over. Hoop maar dat het goed komt.
  Bovendien sluit ik me aan bij de opmerkingen over verzendkosten. Idd is 17,50 verzendkosten voor enkele stukjes plastic in een doosje wel veel. In dat geval kan je die doos ook wel via een pakketdienst versturen ipv met een eigen vrachtwagen.

  Antwoord van Regentonkoning

  Goedendag,

  Bedankt voor uw feedback. We hebben veel "problemen" met de beschikbaarheid van dit product. Om deze reden hebben we dit product ook tijdelijk uitgezet. Excuses voor het ongemak. Uiteraard is vanuit onze kant de annulering verwerkt en het bedrag zsm terug gestort.

 • Betty Ottema
  Geverifieerde klant van Regentonkoning

  Levering duurde wel even

 • Laad meer