rolluikstore
Webwinkel in rolluikonderdelen en besturingen, zoals Somfy motoren, RTS en IO afstandsbedieningen.
Gespecialiseers in de onderdelen waarmee rolluiken, rolgordijnen en jaloezieën elektrisch gemaakt kunnen worden.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 17-01-2022 stopgezet

8,0
264 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Patrick Vandenbulcke
    Review voor rolluikstore

    Correcte stock informatie tonen (voor de aankoop), geadverteerde leveringstijden respecteren, tijdig antwoorden op informatie aanvragen.
    Dienstnaverkoop is onbestaande.... Antwoorden niet op mails, hebben zogezegd een onlinechat, maar daar antwoord niemand..... je kan enkel mailen.
    Het telefoonnummer op de website werkt gewoon niet (alleszins niet vanuit Belgie). Gewoon ronduit schandalig. Op de website staat dat men het ongeloofelijk druk heeft. Wel, dat zou me sterk verbazen en ook al heeft men het druk een goede klantenservice is van primordiaal belang bij een webwinkel en hier is deze zo goed als onbestaande.

  • Alexander
    Review voor rolluikstore

    Groot aanbod, goede prijzen, snelle service.
    En de uitgebreide set aan informatiefilmpjes!

  • Dennis Holthuijsen
    Review voor rolluikstore

    Erg goed. Woensdagavond besteld en donderdag na mailcontact was de keuze opsturen of afhalen, omdat ik in buurt woon en snel nodig had, opgehaald. Uiterst vriendelijke service. Duidelijke uitleg op YouTube en met vragen kunnen bellen. In een woord een top bedrijf. Raadt het iedereen aan.

  • Dirk
    Review voor rolluikstore

    Zeer tevreden over deze winkel! Had door mijn stomme fout een verkeerde buismotor besteld. En direct na ontvangst van de motor contact opgenomen met het bedrijf en zonder enig moeite de goede verstuurd, en deze de volgende dag al in huis.