Jaceys
Persoonlijke sieraden ontwerp jij zelf.

Jaceys is een online sieraden webshop met voornamelijk gepersonaliseerde juwelen. Je kunt bij ons een ruim assortiment dames en heren sieraden vinden. Naast de persoonlijke sieraden zoals bijvoorbeeld een armband met naam of een fotojuweel hebben we ook aan de allerkleinsten gedacht met prachtige kinderjuweeltjes. Een sieraad is iets persoonlijks. Het vertelt wie je bent, wat je mooi vindt of wie je lief hebt. Combineer, inspireer en laat je verrassen!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 26-02-2024 stopgezet

9,7
354 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 355 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Cathleen
    Review voor Jaceys

    Snelle levering, mooi afgewerkte producten en mooi verpakt! Zeer tevreden!

    Ik had eerder al 2 bedels besteld en nu maandag nog één. Dit werd vandaag reeds geleverd in België! Top!

  • Dominique
    Review voor Jaceys

    Heb de Flowermoon besteld voor mijn dochter. De naam is super mooi uitgekomen in het goud. Vaak met een langere naam word er moeilijk gedaan, maar voor Jacey's geen punt. Mooi verpakt ook, alleen dat is al een feestje om open te maken. Nu nog een mooi plekje vinden en dan kan ie shinen! 😁

  • Melissa
    Review voor Jaceys

    Geweldige service ! Had een vraag gesteld of we het zsm konden ontvangen en ze is direct aan slag gegaan. Top !!

  • Ferhan cansu
    Review voor Jaceys

    Snelle levering en top service! alles naar verwachting, behalve de lettertype dat is gebruikt. Ik had verwacht dat het de lettertype op foto's van de webshop zou zijn, maar het zijn echte sierletters en deze zijn (moeilijk) te lezen. Maar voor de rest is mijn bestelling top!

  • Sean
    Review voor Jaceys

    Onwijs mooi armbandje van top kwaliteit en ook nog is super klantvriendelijk.! Thanks!

  • Jolanda
    Review voor Jaceys

    Ik ben bij Jacey's terechtgekomen via Instagram.
    Ik heb bruidsboeket bedels door haar laten maken en wat zijn ze mooi geworden! 🥰
    Supergoede communicatie en mailcontact.
    Ik zou hier zo weer bestellen.
    Dank je wel Jacey's😄👍

  • Chantal
    Review voor Jaceys

    Erg teleurgesteld! Nu bijna een jaar later en de gegraffeerde ketting met mijn overleden oma is erg lelijk geworden. De foto in het medaillon is helemaal vervaagd, de gegraffeerde letters zijn bruin. Contact gehad maar kreeg hrt antwoord dat ik zelf maar een nieuwe foto moet printen en het glaasje er warschijnlijk uit is gevallen. Deze zat er niet eens op! Onvriendelijk behandeld en moesten het zelf maar oplossen. En daar betaal je dan een behoorlijke prijs voor!

    Antwoord van Jaceys

    Beste Chantal, of Natasja (waarmee er mail contact is geweest),

    Ik zal hier je bericht / mail nog even toelichten voor iedereen nu deze slechte recensie te zien krijgt, wat wij heel onredelijk vinden:

    Een jaar geleden heb je een bestelling geplaatst. Een medaillon met een foto. Deze hebben wij geleverd zoals het hoort, een prachtige gravering met een mooie foto erin verwerkt. Nu één jaar later mail je ons; de foto is vervaagt. Na het zien van je foto's kunnen wij met 100% zekerheid concluderen dat dit gekomen is door vocht. Iets waar de foto niet tegen kan. Het medaillon is spatwaterdicht maar gezien jouw foto is deze meerdere keren flink nat geworden. Hier is geen twijfel over mogelijk. Is er mee gezwommen? Gedoucht? Wij weten het niet. Jij blijft vol houden dat dit niet het geval is, maar je foto's liegen er niet om. Vervolgens bieden we je aan om een nieuwe foto voor je in het medaillon te maken (tegen gereduceerd tarief) maar we geven ook de optie hoe je dit zelf kunt doen. Dit is namelijk heel makkelijk. Ik vroeg je ook nog even of de beschermring nog in het medaillon nog aanwezig is, niet een glaasje? Maar de beschermring. Ik zie na flink inzoomen op de foto's dat deze gelukkig niet verloren is gegaan.

    Je bent naar mijn inziens absoluut niet onvriendelijk behandeld. Ik heb je juist zeer vriendelijk en snel te woord gestaan. Je had graag gezien dat wij een jaar na data een gepersonaliseerd artikel retournemen, dat doen wij niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede zorg van je bezitten. Dit betreft geen productiefout en ook geen fabrieksfout. Wanneer je met een nieuwe broek in een sloot springt is ook de leverancier niet verantwoordelijk voor de vlekken die daardoor ontstaan.

    Ik vind het heel naar om op deze manier een slechte (onterechte) recensie te moeten ontvangen, juist omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan..

    Groet,

    Naomi

  • Marleen
    Review voor Jaceys

    In 2021 ging ik trouwen, mijn moeder gaf mij weg. Mijn vader is lang geleden overleden en ik wilde hem er op een speciale manier toch bij hebben. Google bracht me bij Jaceys. Ik zag bedels staan die aan je bruidsboeket konden. Dit was wat ik wilde. Ik stuurde een screenshot van een foto en Jaceys heeft hem heel mooi in een bedel verwerkt. Tranen in mijn ogen bij het uitpakken. Dit was zo bijzonder. Nog zeer regelmatig hoor ik mensen vertellen dat ze het zo bijzonder vonden dat ik mijn vader met mij mee droeg.
    Jaceys werkt erg netjes en is klantvriendelijk. What you see is what you get!

  • Kirsten
    Review voor Jaceys

    In 2019 heb ik bij deze webwinkel een bedel besteld, voor aan de corsage van een goede vriend. Op deze manier droeg hij zijn vader bij zich, tijdens zijn bruiloft. Tot op de dag van vandaag is hij erg blij met deze mooie bedel en draagt hij hem nog elke dag mee in zijn portemonnee. De bedel is nog steeds mooi en van goede kwaliteit.

    Het contact met Jayceys is erg fijn en professioneel. Een echte aanrader om bij dit mooie bedrijf te shoppen!

  • Guusje de Smit
    Review voor Jaceys

    Laatst heb ik een bedel besteld met een foto van mijn overleden oma voor aan mijn trouwboeket. Ik was verbaasd over de snelle levering. De bedel is prachtig en van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

  • Rachael
    Review voor Jaceys

    DE webshop voor gepersonaliseerde items. Mooie van Jaceys vind ik het oog voor detail, de fijne communicatie en de mega goeie klantvriendelijke service. Bijna niets is te gek en er is altijd tijd en ruimte om je ideeën te bespreken. Prijs kwaliteit is echt meer dan goed! Inmiddels draag ik al jaren dagelijks haar sieraden en zijn nog net zo mooi! Ik bestel alles via haar wat ik wil personaliseren, of dit nou voor mijzelf is, mijn dochtertje, man of vriendinnen. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Fijne vind ik ook dat ze een kleine ondernemer is waardoor je juist die extra aandacht en kwaliteit krijgt die je wilt hebben.

    Meer dan tevreden dus en raad jaceys bij iedereen aan!

  • Silke Van Goidsenhoven
    Review voor Jaceys

    Ik heb op 16/02 een flowermoon besteld, in het goud, met roze/paars/wit bloemen, 30 cm. Ik ben heel teleurgesteld in de flowermoon, lijkt helemaal niet op de foto’s. Heel weinig bloemen, de gouden vlokjes steken er uit en er zijn precies vlekjes op… lijkt enorm slecht afgewerkt. Héél jammer aangezien het 54,95 euro was! Kwaliteit is echt niet oké! Super jammer want was van plan om het een mooi plekje te geven in de woonkamer maar ik ga het niet gebruiken. Het oogt zeer amateuristisch. Zonde van het geld!

    Antwoord van Jaceys

    Hallo Silke,

    Wat vervelend dat de Flowermoon niet is geworden zoals je had gehoopt! Het had fijn geweest als je even contact met mij had opgenomen i.p.v. direct een slechte recensie te schrijven. Ik heb service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en wil natuurlijk enkel alleen maar blije klanten.

    Ik heb je order er even bij gezocht en snap je recensie eigenlijk niet zo goed?
    De Flowermoons maak ik volledig met de hand. Dit proces kost meer als 5 werkdagen en er zit dus heel veel aandacht in. Ik tel 11 bloemen in jouw Flowermoon net als op de productfoto's. Het klopt dus niet dat ik minder bloemen heb gebruikt. Jouw bloemen zijn zelfs nog vele malen groter geselecteerd als de andere kleinere bloemen. Het enige verschil is dat er bij jouw Flowermoon géén naam is verwerkt en in de andere maantjes wel. Dit is een keuze die je zelf hebt gemaakt in het menu. Hierdoor zitten de bloemen meer verspreid.

    Het vlekje wat je ziet is onzichtbaar wanneer je deze ophangt. Dit zie je namelijk alleen als je de maan in een bepaalde lichtstraal houdt. Dat de goudenvlokjes er uitkomen is onontkoombaar. Dit is het uithardingsproces waar ik geen invloed op heb. Dit is bij alle andere manen op de foto ook. Als je de maan ophangt valt dit niet op, enkel als je er met je vinger overheen zou gaan voel je dit. Als je dit vervelend vind kun je deze wel heel gemakkelijk zelf met een klein mesje glad snijden hoor. Dit kan ik ook voor je doen, geen probleem. Niemand heeft zich hier ooit aan gestoord vandaar dat ik dat niet op voorhand doe.

    Ik heb je ook gemaild n.a.v. je recensie en vind het dan ook jammer dat je niet meer terug reageert. Ik heb veel tijd, liefde en aandacht besteed aan jouw Flowermoon om deze speciaal voor jou te maken. En had dan ook graag nog even contact met je gehad.

    Groet,

    Naomi

  • Myrthe
    Review voor Jaceys

    Wat een super goede service en een prachtig sieraad (foto van mijn vader) voor om mijn bruidsboeket! Echt zo mooi en zo'n fijne en vooral mega snelle en duidelijke communicatie. Heel blij met dit bedrijf! Raad ik iedereen aan ❤️🙏

  • Ingrid
    Review voor Jaceys

    Na eerst te hebben overlegd over wat wij gegraveerd wilde hebben en op welk armbandje is het resultaat heel mooi geworden. Mijn dochter en ik dragen onze armbandjes met trots en liefde. De levering was super snel. Een aanrader om hier je sierraad te laten graveren.

  • Kim
    Review voor Jaceys

    In overleg helemaal naar wens gemaakt. Snelle levering en mensen met hart voor de zaak en hun klanten! Absolute aanrader om hier iets te bestellen!

  • Gwendolynn
    Review voor Jaceys

    Prachtig om kado te geven! Snel geleverd foto was perfect! En makkelijke website.Oma vond hem fantastisch! Echt een aanrader!❤️

  • Julia
    Review voor Jaceys

    Goede prijs kwaliteitsverhouding! Wat je inzend, krijg je ook daadwerkelijk terug. Je krijgt snel antwoord op je vragen en word met zorgvuldigheid aan gewerkt. De eerste keer heb ik voor mijn moeder een armbandje met mijn vaders handschrift laten maken en die viel meteen in de smaak, waardoor ik er ook meteen 1 voor mijn zus en mezelf heb besteld! ❤

    In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie service!

  • Bianca
    Review voor Jaceys

    Super blij mee- mooie armband met mijn naam in het mooie handschrift van mijn vader ❤. Een geweldig verjaardagscadeau!
    Heel snelle reactie op mijn mail met vraag, super snel geleverd. Topper!- een aanrader

  • Nina Bond
    Review voor Jaceys

    Een prachtige ketting gekregen van mijn moeder, als mooie herinnering aan mijn vader. Heel mooi❤️

  • Silvie de Bruin
    Review voor Jaceys

    Geweldige service, reageren gelijk op mail en armbad gratis vermaakt na verkeerde maat te hebben besteld. Geweldig bedrijf, echt een aanrader!