Student Onesie

Student Onesie

Ben je opzoek naar de leukste dieren onesies van Nederland & België? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van de allerleukste en chillste animal onesies die je je maar kunt bedenken. Ben je benieuwd welke onesies allemaal online te bestellen zijn? Bekijk dan snel de website voor een volledig overzicht.
8,7
2.902 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Aa Bb
    Review voor Student Onesie

    Op 16 januari besteld, 33 euro waarvan 6 euro verzendkosten. Dezelfde dag een email gestuurd omdat er geen bevestigingsmail is binnengekomen: verzoek om alsnog een bevestigingmail te krijgen. Er is nooit meer een mail teruggekomen. Op 19 januari gebeld omdat pakket nog niet is aangekomen. Antwoord: morgen of overmorgen komt het binnen. Nu, 22 januari, is het gearriveerd! Ik heb echter een onesie gekregen die niet overeenkomt met de foto op de website. De onesie die ik heb gekregen is voor 6 euro te verkrijgen op AliExpress, het fotomodel is dezelfde persoon op AliExpress als Student Onesie. "Made in China" op het label, dat was voorspelbaar natuurlijk. Ik zal weer contact opnemen met Student Onesie. Zij hebben in reactie op mijn eerste recensie aangegeven geen e-mails van mij te hebben ontvangen; ik zal hen alle foto's en screenshots sturen, hopelijk komen we dan tot de ontdekking wat hier in vredesnaam is gebeurd.

    Antwoord van Student Onesie

    Hallo! Bedankt voor je berichtje en vervelend dat je niet tevreden bent. Ik zal in het kort even op je vragen/opmerkingen terug komen:

    1) Nee we versturen niks vanuit China maar vanuit ons magazijn in Wateringen en normaal heb je dat inderdaad netjes de volgende dag binnen
    2) Ja het klopt dat de wereld op z’n kop staat, we in een lockdown zitten en PostNL er helaas soms wat langer over doet, ik zie dat je de pagina hebt gevonden waar dit uitgelegd is maar dit liever negeert en je eigen conclusies trekt. Dat mag uiteraard…
    3) Via de telefoon hebben we je netjes te woord gestaan en de informatie doorgegeven die wij over je pakket hebben gekregen van PostNL. Zodra zij het pakket hebben kunnen wij helaas niks extra doen. Dat je geen reactie op je mail hebt gekregen is vreemd want alle mails zijn beantwoord. Op jouw mail adres is bij ons ook nooit iets binnen gekomen.
    4) Ik heb je tracking code voor je nagekeken, de bezorger is op het moment onderweg en je kan je pakket straks verwachten. Dat is ook gewoon erg irritant dat het zo lang duurt, dit soort vertragingen komen nauwelijks voor zo lang bij de post maar helaas hebben we daar geen invloed op
    5) Nee het klopt niet dat we geen keurmerk hebben, dat hebben we wel en daardoor worden wij juridisch en op andere alle gegevens gecontroleerd.
    6) Uiteraard sta je vrij om een klacht in te dienen en je ervaringen hier te delen.

    Dus als het goed is is straks je pakketje eindelijk binnen met helaas een paar dagen vertraging (22 feb ipv 19 feb) en we hopen alsnog dat je er blij mee bent 😉

  • Willy
    Review voor Student Onesie

    Duidelijk zijn in de retour kosten
    In de retour voorwaarden staat dat het retourneren 6,95 kost. Echter er staat ook bij kijk voor de juiste kosten bij je vervoerder, je geeft daarmee aan dan de klant zelf mag kiezen welke vervoerder je zou mogen kiezen.

    Maar in de retour mail MOET ik Postnl kiezen (vanuit Nederland) dus ik moet Postnl kiezen anders accepteren jullie het retour pakket niet.

    2. Jullie bieden de optie achteraf betalen aan, jullie mogen de wettelijke kosten doorberekenen maar dit vind ik zo passé. Maak dan je product iets duurder.

  • Hoe beoordeel je Student Onesie?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Kelly
    Review voor Student Onesie

    Mijn dochter vind het prachtig. Superzacht materiaal, heel erg knuffelbaar. Kwaliteit ziet er erg netjes uit en een handige sluiting die ze zelf makkelijk open en dicht kan doen

    Antwoord van Student Onesie

    Dankjewel Kelly! Daar zal ze nog lang plezier van hebben. Een fijne dag toegewenst!

  • Martijn
    Review voor Student Onesie

    Snelle levering en erg leuk product. Mooie kleuren en hele fijne zachte stof.

    Antwoord van Student Onesie

    Bedankt Martijn, veel plezier met de onesie. Goed om te horen dat alles naar wens is!

  • Jorien van hoven
    Review voor Student Onesie

    Hele mooie onesie, vorig jaar ook 1 gekocht en ben er nog steeds super blij mee!

    Antwoord van Student Onesie

    Bedankt Jorien! Fijn om te horen dat alles naar wens is :)

  • A.
    Review voor Student Onesie

    De kwaliteit van de onesie was echt wel heel erg slecht, ik heb bijna alle naden opnieuw moeten naaien en de stof is zo dun dat ik niet verwacht dat het lang zal houden

    Antwoord van Student Onesie

    Hallo! Dat lijkt op een productiefoutje waar de naden wat te kort gestikt zijn en in dit geval ruilen we dit uiteraard graag om voor een nieuw exemplaar, geen zorgen! :)

  • Rika
    Review voor Student Onesie

    Fijne site, goed kwaliteit product, goede verzending. Bestelling 2 is geplaatst :D.

    Antwoord van Student Onesie

    Bedankt Rika, fijn om te horen dat alles goed is bevallen!