Green Trading XXL

Green Trading XXL

Green Trading XXL is een winkel gespecialiseerd in tuin- en kasbouw producten.
9,1
107 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 87 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 86 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • john
  Review voor Green Trading XXL

  Klant is zeker niet koning hier. Tekort geïnformeerd over bestelling (terwijl ze goed bedoelen) en totaal geen track and trace opvolging, en opeens staat er gigantisch pakket voor je deur. Tot slot na opmerking hierover krijg je een bijdehand lange bericht uit de hoogte ipv begrip, verbetering of excuses. Uit andere negatieve reviews blijken meer mensen zelfde ervaringen te hebben mbt informatievoorzienig, opvolging, en afhandeling/communicatie klantenservice. De prijzen zijn wel top daartegenover. Al met al heel goed product maar laat het steken vallen op gebied van klantvriendelijkheid, informatievorziening, communicatie, en track and trace opvolging.

  Antwoord van Green Trading XXL

  Geachte hr. van der Weel,

  Je hebt een aantal filters bij ons besteld welke niet op 1 pallet passen.
  Hierdoor hebben we je gevraagd of je het goed vind dat wij de filters uit de doos halen en deze op 1 blokpallet plaatsen en zo proberen er 1 pallet van te maken, hiermee ging je akkoord. Deze extra moeite doen wij voor jou om kosten te besparen, niet voor ons.
  Vervolgens 2 werkdagen later worden de filters keurig bij je afgeleverd en ben je boos omdat de pallet niet in je schuur past. De vraag van ons was daarop wat wij er aan kunnen doen dat jouw schuur te klein is. Hierdoor ben jij deze recensie gaan typen.

  Het gaat niet om een post pakketje maar om een pallet van > 400 kg. Vandaar dat er geen track & trace code is. We hebben je wel aangegeven wanneer wij verwachten dat er afgeleverd zou gaan worden. Na je vraag over track & trace hebben we je ook nog het directe telefoonnummer gestuurd van het transportbedrijf om de exacte afleverdata te kunnen opvragen / afspreken.

 • Juan
  Review voor Green Trading XXL

  Uitstekend concept met ervaren werknemers waar de vriendelijkheid en behulpzaamheid bovenin de vaandel staan.

 • Hoe beoordeel je Green Trading XXL?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Jonkers
  Review voor Green Trading XXL

  Zeer snel levering en netjes verpak

 • Louis
  Review voor Green Trading XXL

  Goedendag, goede webside duidelijke prijzen, best wel goedkoop, alleen de track and trace code werkt niet.

  Antwoord van Green Trading XXL

  Bedankt voor je recensie.
  Dat de track & trace nog niet werkt komt omdat de pakketten net zijn afgehaald. Vanaf het moment dat ze zijn ingescand bij de post werken de track & trace codes. Dit zal binnen enkele uren het geval zijn.

 • Wim
  Review voor Green Trading XXL

  Verzending duurde veel te lang, bij navraag bij green trading omtrent levertermijn kreeg ik als antwoord dat ik maar ergens anders moest bestellen en dat de zending dan wel retour zou komen naar hen. 8.95 € betalen voor verzending, maar klantenservice zit daar niet bij inbegrepen?!

  Antwoord van Green Trading XXL

  Hallo meneer Konings,

  Je bestelling is verzonden binnen de gestelde verzendtermijn.
  Er is in jouw geval een dag vertraging opgelopen bij DPD, helaas gebeurd dit soms.
  De dag daarna hebben wij contact voor je opgenomen met DPD, zij gaven aan dat er niemand thuis was en het pakket was afgeleverd bij Prima Print in Essen, dit hebben wij daarna aan je kenbaar gemaakt per mail.

  Je gaf aan dat je de zekerheid wou hebben dat ze voor het weekend het pakket kwamen brengen en anders ergens anders wou bestellen, daarop hebben wij geantwoord dat wij nooit met zekerheid kunnen garanderen dat het pakket op een bepaalde datum komt, want wij kunnen ook niet meer dan van de track & trace gegevens uitgaan. Hierop hebben wij kenbaar gemaakt dat je het ook ergens anders kunt bestellen waarvan je denkt dat sneller is en ons pakket kunt weigeren, dan komt het pakket retour en maken wij het bedrag terug over naar je rekening. Ik zie verder niet in wat fout is aan deze aangeboden optie.

 • Joa
  Review voor Green Trading XXL

  Goede prijzen, goede service en beter en sneller goed verpakt het was boven verwachtingen ook omdat er stond dat het druk is en het allemaal wat langer kon gaan duren.

 • Tom
  Review voor Green Trading XXL

  Scherpe prijzen, zeer snel verzonden en voldoende keus

 • Niels
  Review voor Green Trading XXL

  Eerlijke prijzen, Super goede service, Nette, discrete verpakkingen, Betrouwbaar....... Ik zou deze website bij iedereen aan willen raden zeker wel....

 • Hugo
  Review voor Green Trading XXL

  Goede producten

 • Yassir
  Review voor Green Trading XXL

  Goede prijzen en snelle service.
  Ben zeer tevreden

 • Laad meer