Arttra-design

Arttra-design

Wij zijn een textieldrukkerij die textiel en cadeauartikelen bedrukt op wens van de klant.
6,0
6 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 6 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • V.kramer
  Review voor Arttra-design

  Wat een verschrikkelijk bedrijf! Communiceren is niet hun sterkste punt. Maand bezig geweest met een bestelling. Via de mail byzar onbeschoft behandeld worden!! Nooit maar dan ook nooit hier wat bestellen!!

 • Mart
  Review voor Arttra-design

  Ik ben zeer tevreden over Arttra design. Verkoper is meedenkend en vriendelijk.
  Wij hebben al verschillende keren producten besteld , altijd snel klaar en top kwaliteit! Zeker een aanrader voor iedereen!

 • Hoe beoordeel je Arttra-design?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Shirley
  Review voor Arttra-design

  Nu anderhalve maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd en gebeld en geven aan er mee bezig te gaan. Helaas verneem je niets van ze.
  Helaas dus en geen product en mijn geld kwijt…
  Erg slechte zaak..

 • Nancy
  Review voor Arttra-design

  Goede service, breed assortiment en goede kwaliteit kleding. Je kunt helemaal los met je eigen ontwerp. Dus je loopt met je eigen unieke kleding rond!

 • Jeroen Dejaegere
  Review voor Arttra-design

  Communicatie laat heel wat te wensen over. Terwijl een leverperiode wordt beloofd, die al veel langer is dan concurrerende bedrijven, komen ze ook die niet na. Na telefonisch contact zou het beloofde pakket een week te laat zijn verstuurd, na nog een week blijkt na contact via whatsapp hun argumentatie nog steeds dezelfde. Bij ontvangst blijkt echter dat het verzendlabel maar werd aangemaakt twee weken na de beloofde verzenddatum. Kwaliteit laat overigens ook te wensen over, de transferdruk is erg slordig uitgesneden, terwijl het geeneens over een ingewikkeld patroon ging. Kwaliteit van gebruikte kledij is daarentegen wel in orde. Een dikke onvoldoende in totaal. Mij zien ze daar niet meer terug. Ik kan bij bijna iedere concurrent sneller, goedkoper en kwalitatiever werk bekomen.

 • Vital kessels
  Review voor Arttra-design

  Truien besteld bij Arttra-Shop. Super kwaliteit, binnen de aangegeven tijd geleverd en in de doos zat ook nog een kortingscode! Helemaal tevreden van mijn bestelling!