Egbertssport.nl

Egbertssport.nl

Goedkope voetbalshirts en voetbaltenues van europese topclubs -en landenteams.
8,0
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Maurice Minor
  Review voor Egbertssport.nl

  Ik had een oranjetenue voor mijn kleinzoon besteld. Op het goede advies van Richard Egberts is de maat van het shirtje een maatje groter besteld. Het broekje zou goed zijn. Echter bij aankomst bleek het broekje toch te klein. Richard Egberts stuurt een broekje met een maatje groter geheel gratis en het te kleine broekje hoeft niet teruggestuurd te worden. Dit is een heel goede service en wij zijn heel erg blij hiermee. Klasse Richard Egberts! Zo'n service komt men zelden tegen. Daarom, hebben wij wederom een sportartikel nodig dan natuurlijk bij Egbertssport bestellen. Egbertssport kunnen wij aan iedereen zeer sterk aanbevelen.

 • Anne Driesen
  Review voor Egbertssport.nl

  Ik had voor mijn dochter een voetbalpakje nodig voor haar 5e verjaardag. Via Egbertssport een Nederland tenue gekocht en de volgende dag al in huis inclusief bedrukking, geweldige service en een heel mooi pakje is het geworden!"

 • Hoe beoordeel je Egbertssport.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Henk de Blijer
  Review voor Egbertssport.nl

  Hele mooie prijzen en goede kwaliteit. Ik heb voor mijn zoontjes Nederlands Elftal tenues besteld en kreeg ze de volgende dag al binnen met eigen naam. Ga zo door!

 • ogink
  Review voor Egbertssport.nl

  belabberde kwaliteit, geen reactie op klacht. Een setje wat totaal niet matcht qua kleur en materiaal. Zonde van het geld