Uitgekookt

Uitgekookt

Uitgekookt is de nummer 1 van Nederland in lekkere en gezonde maaltijden aan huis. Onze verse maaltijden zijn eenvoudig online te bestellen en worden gekoeld thuisbezorgd.
8,7
3.997 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Heleen
    Review voor Uitgekookt

    Al enige tijd komen er maaltijden, en werkelijk altijd heerlijk.
    Ook bedankt voor de attentie en kaart voor mijn verjaardag. 🎁 ik ben super tevreden

    Antwoord van Uitgekookt

    Hoi Heleen,

    Wat fijn om te lezen dat je de maaltijd heerlijk vind! Onze koks worden blij van dit soort complimenten, dus geven we zeker aan hun door.

    Wij zijn blij dat je super tevreden bent, en wat leuk om te lezen dat je de attente hebt mogen ontvangen.
    We wensen je een fijne verjaardag! 🎂

    Groet,
    Ilona van Team Uitgekookt

  • Hans Jacobs
    Review voor Uitgekookt

    Vandaag de eerste maaltijd genuttigd van Uitgekookt. Heerlijk gegeten, alles was lekker op smaak, lekker gekruid, genoeg kip erin en de saus was ook heerlijk, ik heb zeker genoten van de Bami.

  • Hoe beoordeel je Uitgekookt?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • G Heemskerk
    Review voor Uitgekookt

    Voor het eerst in de 2 jaren na de dood van mijn vrouw, eet ik weer elke dag erg lekker omdat ik wekelijks 4 of 5 maaltijden bij Uitgekookt.nl bestel. Ik heb 4 leveranciers van bezorgmaaltijden geprobeerd, en Uitgekookt.nl is veruit de beste.

    Antwoord van Uitgekookt

    Goedemiddag,

    Dit is hartverwarmend om te horen! We zijn zo blij dat Uitgekookt een positieve invloed heeft gehad op je eetervaring, vooral na zo'n moeilijke periode. Als er ooit iets is waar we je mee kunnen helpen of als je tips hebt voor onze chefs, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen en geniet van de smakelijke maaltijden!

    Met Vriendelijke Groet,
    Lise van Team Uitgekookt

  • Yvonne
    Review voor Uitgekookt

    De toetjes worden steeds minder bv 5 rozijnen op een toetje is wel erg weinig heb een foto maar kan die niet plaatsen

    Antwoord van Uitgekookt

    Goedemiddag Yvonne,

    Wat vervelend om te lezen dat het toetje met rozijnen niet helemaal naar wens was.
    Onze excuses voor het ongemak.

    Ben je in de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen.
    We zijn bereikbaar via: 085 040 60 65.
    We horen graag van je om de situatie met je te bespreken en te zoeken naar een oplossing.

    Met Vriendelijke Groet,
    Lise van Team Uitgekookt

  • Frank
    Review voor Uitgekookt

    Het concept is goed, het eten smaakt prima, maar de klantenservice en uitleg over kortingsacties is waardeloos.

    Bij de stapelkorting in december heb ik voor week 48, 49, 50 en 51 besteld. In januari heb ik voor week 1, 2, 3 en 4 besteld. Volgens de informatie op de website: "Laat jouw maaltijden bezorgen tussen 12 december 2022 en 13 januari 2023. Voor elke week dat je in de actieperiode maaltijden laat bezorgen, stapel je extra korting. Bestel vooruit en ontvang 5%, 10% of 15% korting op je + 25% korting op de oud & nieuw borrelbox."

    Ik heb dus in de volledige actieperiode 4x besteld, goed voor 15% korting. In plaats daarvan geeft het systeem enkel 5% korting op week 50, 1 en 2. Volgens de klantenservice komt dat doordat ik niet telkens 1 maand vooruit had mogen bestellen, maar week 50, 51, 1 en 2 vooruit had moeten bestellen. Dat is niet duidelijk aangegeven, ik voldoe daarnaast gewoon aan het aantal boxen dat ik laat bezorgen, zoals aangegeven in de tekst op de website. Om mij "tegemoet" te komen willen ze 3 bestellingen 10% korting geven en bij 1 bestelling geen korting geven. Dat staat natuurlijk haaks op 4 bestellingen 15% korting. Er was verder niks dat ze aan konden bieden. Op deze manier kom je wel erg makkelijk van loyale klanten af die maandelijks meer dan 400 euro besteden. Ik heb mijn bestellingen geannuleerd.

  • marion zijlstra
    Review voor Uitgekookt

    Ben altijd tevreden over kwaliteit /smaak van maaltijden.Ook bezorging vindt altijd plaats rond aangegeven tijd.
    Maar vandaag heb ik dubbelop genoten van de zomerse risotto met pompoen en spinazie

  • Jane S.
    Review voor Uitgekookt

    Ik heb één keer bij Uitgekookt besteld en heb me daarna meteen afgemeld. Toch blijf ik brieven en emails van ze krijgen. Ik wordt er helemaal gek van. Ik heb me al meerdere keren voor de emails afgemeld, en ik heb laatst zelfs nog met de klantenservice gebeld, die toen zeiden dat ik volledig uitgeschreven was. Nog geen dag later kreeg ik weer een spam email. Ik ben er helemaal klaar mee.

    Op aanraden van mijn begeleiders had ik een probeer box van 4 maaltijden gekocht. Het leek een betaalbare, gezonde optie voor wanneer ik te ziek ben om te koken. Helaas kon ik de maaltijden niet eten door mijn moeite met textuur en smaak. Met het eten zelf was niks echt mis, het is een probleem van mezelf. Het probleem is dat ze me maar niet met rust laten. Ik wil niks meer met ze te maken hebben, maar kom maar niet onder ze uit.

  • Michel
    Review voor Uitgekookt

    Uitgekookt is wel betaald maar niet geleverd en klantenservice geeftniet thuis. korter gezegd; NOOIT AAN BEGINNEN

  • Maikel
    Review voor Uitgekookt

    Was enthousiast om te bestellen maar helaas geen vegan veganistisch of halal of kosjer eten
    Dit bedrijf sluit grote groepen in de samenleving uit.
    Kei jammer zeg en een gemiste kans als ondernemer.
    En dat terwijl ze roepen heel Nederland gezonder te willen maken maar in principe dus maar voor een selecte groep.
    Wat een flater sla je dan zeg

    Antwoord van Uitgekookt

    Beste Maikel,

    Wat leuk dat je bij ons wilde bestellen!
    Helaas hebben we op dit moment inderdaad nog geen vegan, halal of kosjer maaltijden. Wellicht komt dit in de toekomst wel!
    We hebben wel een ruim aanbod van wekelijks 24 verschillende maaltijden. Hierbij zitten drie tot vier vegetarische maaltijden en hetzelfde aantal maaltijden met vis.

    We hopen dat we toch eens voor je mogen koken.
    Groeten,
    Lieke van Team Uitgekookt

  • Rob
    Review voor Uitgekookt

    Lekker en ruime keuze

    Uitgekookt.nl heeft de beste kant en klaar maaltijden! Een ruime keuze en het smaakt heerlijk en vers. Erg fijn dat er genoeg verschillende maaltijden zijn. Lekker eten, ik ben overgehaald na mijn proefpakket.

    Helemaal tevreden met uitgekookt.nl .

    Verder gaat de bezorging helemaal netjes en is het bestellen fijn en gebruiksvriendelijk.

  • Lyda Schoen
    Review voor Uitgekookt

    Update: Na uploaden van deze recensie is er over en weer mail contact geweest met uiteindelijk iemand die invloed heeft op het proces. Jammer dat het eerst wat voet in aarde moest hebben maar uiteindelijk kregen we zondagavond speciaal voor ons bereide maaltijden gebracht en hebben we het gevoel dat men harder is gaan werken om de vergissingen recht te trekken. De maaltijden zien er, zoals steeds, heerlijk uit. Ondanks dat we toch nu 2 dagen hebben moeten schipperen met voeding en hulp elders hebben moeten zoeken, zijn we blij met hetgeen we nu gekregen hebben.

    Webwinkel maakt een fout, “lost” het op door een extra maaltijd ter genoegdoening te bieden maar laat ons na een operatie en afhankelijk van deze dienst, zonder andere mogelijkheid 2 dagen zonder eten zitten. Je denkt dat je de niertransplantatie waarbij je beiden aan huis en bed gekluisterd bent, goed te hebben geregeld maar uitgekookt.nl gooit alles in de soep. Van de 15 maaltijden misten er 4 en juist de zoutloze die mijn man als enige kan eten.

  • Beks Bedrijfsadviezen MKB
    Review voor Uitgekookt

    Deze webwinkel houdt zich niet aan de aangegeven levermomenten. Prijs lijkt op het eerste gezicht redelijk maar niet wanneer je de maaltijden gebruikt. Duur voor een te vaak kleffe hap. Na zes keer besteld te hebben houdt mijn bedrijf het voor gezien en gaat zich oriënteren op het vinden van een andere leverancier.