Luier-taart.com

Luier-taart.com

Luier-taart.com is dé specialist in het verzorgen van mooie en professionele luiertaarten voor particuliere en zakelijke klanten. De luiertaarten zijn geschikt als cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau! Vandaag besteld, morgen in huis!
9,3
580 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 541 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 212 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Fam
    Review voor Luier-taart.com

    Leuke luiertaart, nou ja taart het was een taartje en dat voor 28,99euro

    Graag afmetingen vermelden!!

    Antwoord van Luier-taart.com

    Beste, ik zie dat je een luiertaartje van € 19,99 besteld hebt, met een hydrofieldoek, monddoekje en sokjes. Qua prijs is dat zeer redelijk. Hij heet ook luiertaartje :-) Uiteraard mocht je deze ook retourneren. Wij hopen dat de ontvanger er toch blij mee was!

  • Niet bestellen!
    Review voor Luier-taart.com

    Op 14-10 een luiertaart besteld vanwege de snelle levering die ze beloven op de website. Helaas is het pakket pas 26-10 aangekomen. Omdat ik de luiertaart niet meer nodig had heb ik het pakket aan de deur geweigerd en is retour gegaan. Ik heb ontzettend vaak contact opgenomen in de tijd van bestellen tot heden maar er is totaal geen contact te krijgen met hun. Het pakket is retour goed aangekomen maar helaas geen enkele correspondentie vanuit hun gekregen en zo ook mijn geld nooit terug gekregen.
    Update: 07-11 uiteindelijk mijn geld teruggestort gekregen, waarschijnlijk met behulp van de recensie die ik eerder al had geplaatst.

  • Hoe beoordeel je Luier-taart.com?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Theo
    Review voor Luier-taart.com

    Een week geleden een bestelling geplaats en helaas nog niets ontvangen. Contact (e-mail en telefoon) proberen te krijgen maar geen reactie :-(

  • Widia
    Review voor Luier-taart.com

    Op zeer korte termijn én in het weekend nog twee luiertaarten kunnen bestellen. Top service! Hartelijk dank Luiertaarten!

  • Jolanda Wateler
    Review voor Luier-taart.com

    Totaal andere kleur gehad dan besteld. En als je belt krijg je alleen de voicemail. Levering duurt langer dan aangegeven op de website. Besteld op 25-05-2023 en geleverd op 03-06-2023

  • Saskia
    Review voor Luier-taart.com

    De luiertaart werd vlot geleverd. Een mooie luiertaart, maar met verkeerde accessoire, waardoor ik eigenlijk teveel heb betaald. De verkoper reageert niet op berichten over meerdere kanalen.

  • Hannah
    Review voor Luier-taart.com

    Helaas niet binnen de beloofde tijd bezorgd (voor 13.00 besteld, morgen in huis) waardoor ik het niet optijd binnen had. Erg jammer. Via de mail en whatsapp werd niet gereageerd. De luiertaart is ook een heel stuk kleiner dan verwacht. Misschien handig om afmetingen erbij te vermelden.

  • Miranda
    Review voor Luier-taart.com

    Leukenluiertaart besteld en ontvangen naar wens
    Super snelle levering en heel goed verpakt

  • Monique Bonset
    Review voor Luier-taart.com

    Redelijke prijs, mooi product en op tijd bezorgd.
    Erg tevreden

  • Tamar
    Review voor Luier-taart.com

    Vandaag besteld is niet morgen in huis helaas. Maar ook totaal geen reactie ergens op. Telefonisch nog niemand kunnen bereiken en ook per mail, geen reactie. Heel frustrerend!

  • Matthijs
    Review voor Luier-taart.com

    Mijn schoonzus was erg blij met dit leuke cadeau. De luiertaart hadden we de volgende dag al in huis. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

  • Lilian
    Review voor Luier-taart.com

    Bestelling geplaatst op 26-10-21, uiteindelijk bezorgd op 12-11-21

  • Azize
    Review voor Luier-taart.com

    super snelle bezorging.
    telefonisch contact is ook heel goed. Kreeg een hele lieve dame aan de telefoon die je goed helpt.
    leuk en orgineel kado ben blij dat ik deze site bij toeval ben tegengekomen.
    mocht ik ooit weer een luiertaart nodig hebben zal ik zeker weer op deze site kijken en bestellen!!

  • Talitha
    Review voor Luier-taart.com

    Via de telefoon contact gelegd om een gepersonaliseerde luiertaart samen te laten stellen. Mijn ideeën werden goed opgepakt en een dag later kreeg ik via WhatsApp een foto doorgestuurd. Het eindresultaat is super leuk en creatief geworden! De bezorg datum/tijd was makkelijk te traceren met de track&trace code. Ook heb ik bij de bestelling nog mini kaartjes gekregen om een tekst voor mijn pas bevallen collega te kunnen schrijven. Ik raad het iedereen aan om hier ook te bestellen! Top service. De medewerkers reageren heel snel via de telefoon, mail en chat.

  • Maggie
    Review voor Luier-taart.com

    De luier-taart ziet er mooi uit, helaas was de levering één dag te laat. Op de website staat dat voor 13.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ik heb het maandag besteld en pas donderdag ontvangen. Bovendien reageerde niemand van de klantenservice op mijn e-mail.

    Antwoord van Luier-taart.com

    Beste Maggie, naar aanleiding van uw negatieve beoordeling hebben wij onderzoek gedaan naar uw bestelling. Wij zien dat u niet voor 13.00 uur besteld heeft, maar op maandagavond om 22.30 uur. Dat zou betekenen dat u de luiertaart op een woensdag hoorde te ontvangen. Wij hebben u op dinsdag gemaild dat wij de luiertaart, door de enorme drukte, op woensdag toe gingen sturen. U heeft dan ook netjes de luiertaart op donderdag mogen ontvangen. Er is wel degelijk gereageerd op uw mail. Spijtig te moeten lezen dat u het niet fijn heeft ervaren. Wij hopen dat de ontvanger in ieder geval blij was met onze luiertaart. Mvg, Luier-taart.com

  • Kitty & Michelle
    Review voor Luier-taart.com

    Eindelijk een leuke, originele luiertaart gevonden die zonder probleem na de bestelling nog kon worden aangepast, TOP service!

  • Yvette van Engelen
    Review voor Luier-taart.com

    Nette prijzen en denken mee als je maatwerk vraagt.

  • Nicole Huizinga
    Review voor Luier-taart.com

    Leuke luiertaarten voor verschillende budgetten

  • Anoniem
    Review voor Luier-taart.com

    Ik vond het snel bezorgd. Je krijgt wat je besteld, alleen vond ik het pakketje qua formaat wel kleiner dan verwacht. Dus kijk daar goed naar voor de mensen die bestellen.

  • Robin Beijer
    Review voor Luier-taart.com

    In de avond contact opgenomen over een gepersonaliseerde luiertaart voor een tweeling. De dag erna voor klokslag 11:00 uur al een foto van de taart en die dag ook al verzonden! Precies naar wens.