Danenberg Shop BV

Danenberg Shop BV

Danenberg Shop is de specialist op het gebied van Aluminium vouwwanden, schuifpuien en kozijnen, terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en duurzame bouwmaterialen.
6,1
20 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • John
    Review voor Danenberg Shop BV

    Een losse glazen schuifdeur besteld. Deze werd keurig door twee aardige monteurs geplaatst. Maar toen ze net weg waren zagen we dat de afwerking van de sierstrip niet goed was. Ik heb direct contact gezocht per mail met foto’s als bewijsmateriaal. Werd toen binnen een half uur teruggebeld met oprechte excuses. Er is toen een nieuwe sierlijst besteld en in kleur gespoten. Er is meerdere keren contact geweest tussen Dannenberg en mij over de dag van montage omdat we op de Veluwe wonen en zij het wilden combineren met een klus in de buurt. Daar had ik wel begrip voor. Na de levering is er nogmaals gecheckt of ik tevreden ben. Jammer dat het niet in één keer lukt om de bestelling goed af te leveren, maar de fout keurig hersteld. Daarom zou ik Dannenberg ook aanbevelen.

  • JA
    Review voor Danenberg Shop BV

    Sunflex harmonica deuren bestellen met Danenberg Shop. Na enkele maanden gebruik werkt de deur niet meer. Klantenservice is echt slecht. Garantie bestaat niet. Ik zou ze zeker niet aanbevelen, beter een andere winkel zoeken.

  • Hoe beoordeel je Danenberg Shop BV?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Margret
    Review voor Danenberg Shop BV

    Ik heb de juiste dagmaten aan Danenberg doorgegeven, daarna verkeerd advies gehad over de hoogte van de glaswanden. De hoogte van de geleverde glaswanden was niet goed. De glaswanden zijn omgewisseld naar de juiste maat, maar de extra transportkosten moeten we zelf betalen. Geen goede service. Ons advies is om naar een andere leverancier te gaan, die de maten zelf voor u opmeet.

  • Renee
    Review voor Danenberg Shop BV

    Snelle levering en montage. De chauffeurs van Tuinmaximaal hebben de Gumax veranda keurig afgeleverd. De communicatie vanuit Danenberg was goed afgestemd, zodat zij de volgende ochtend de veranda gelijk hebben gemonteerd. Keurig werk geleverd. Uiterst tevreden.

    Antwoord van Danenberg Shop BV

    Goedendag Renee,
    Wat fijn dat u zo tevreden bent. Nu lekker genieten van/op uw veranda.

    Met vriendelijke groet,
    Danenberg Shop

  • Corwin
    Review voor Danenberg Shop BV

    Danenberg heeft onze bestaande veranda voorzien van een glazen schuifpui. Ik kan niets anders dan dik tevreden zijn. Heldere uitleg vooraf, eerlijke prijs, nette plaatsing, keurige monteurs én snelle service naderhand toen een deur minder soepel liep. Kortom, aanrader!

    Antwoord van Danenberg Shop BV

    Goedemiddag Corwin,
    Hartelijk dank voor de 5 sterren!
    Hoewel het niet altijd lukt, direct een monteur voor de service in te plannen, streven we er naar dit altijd z.s.m. op te lossen, zodat u weer kunt gaan genieten van uw mooie aankoop.

    Met vriendelijke groet,

    Danenberg Shop

  • Jimmy
    Review voor Danenberg Shop BV

    Grootste oplichters die ik heb gezien. Ik heb 3 verschillende dingen besteld. Zonnepanelen met overkapping en zonneschermen. Hun leveren niks! Heb alles betaald. Komen met smoesje dat ze verkeerder prijs op de site hebben maar passen dit maanden niet aan en bij de ander zeggen ze is niet leverbaar. Terwijl dat wel zo is. Omdat de zonneschermen dan net onder de 500 euro waren wilt een advocaat er niks aan doen. Dus ik.betaa.en zit aan strenge regels.vast als ik.er vanaf wil. En hun lichten je op door totaal niks te leveren. En weten dat je dan niks kan doen. Maar zelf dikke eiden stellen als.wij als klant wanbetalen of het product niet willen. Ze hebben een jaar later de prijs nog niet aangepast van wat zogenaamd niet klopte met de overkapping. De grootste maffia bedrijf die er is! Pas op mensen!!

    Antwoord van Danenberg Shop BV

    Goedemiddag Jimmy,
    De door u bestelde producten stonden bij ons niet goed op de site. Na navraag te hebben gedaan bij onze leverancier, hebben we uw aankoopbedrag terug gestort. Wel zo eerlijk.

  • Warmerdam
    Review voor Danenberg Shop BV

    Slechte communicatie, afspraken die niet nagekomen zijn. Hele hoge retourkosten. Daar heb ik korting op gekregen en na een mail nog een bevestiging gekregen dat er nog transport kosten bij komen? Slechte handleiding met foutieve tekeningen. Dus geen ster waard. Niet op de dag komen als afgesproken. Een ramp! Begin er niet aan.

  • Vikaash Gopal
    Review voor Danenberg Shop BV

    Klantenservice is vrij slecht, geen garanties. de vouwwand is 6x opnieuw gesteld.

    in lichtstraat is een barst gekomen, dit moeten we maar met verzekering oppakken.

    Je mag meer verwachten van een bedrijf die glazen wanden/lichtstraten verkoopt.

    mijn advies: Niet doen!

    Antwoord van Danenberg Shop BV

    Jammer dat u niet tevreden bent over onze service mbt de vouwwand. Ondanks dat de rekening niet betaald was, toch al service verleent aan u.
    De lichtstraat is 7 mnd geleden geleverd en door u zelf gemonteerd. Glasbreuk dient u binnen 3 dagen bij ons te melden om onder garantie te vallen en niet na 7 maanden.

  • Sjef Schotvanger
    Review voor Danenberg Shop BV

    Goede prijs kwaliteit. Na opdracht snel geplaatst.
    Snel en vakkundig geholpen.
    2 van de 3 glazen schuifdeurpanelen hadden een blauwe waas, gemeld, en binnen 2 weken weer vervangen. Was blij met deze snelle service.

  • Jim
    Review voor Danenberg Shop BV

    Na een no-show bij een andere leverancier op de dag van plaatsing kwamen wij voor onze terrasoverkapping bij Danenberg Shop terecht. Dat was meteen een positieve ervaring. Wij hebben alles online en met telefonisch overleg gedaan. Ze dachten met ons mee, reageerden snel, waren telefonisch goed bereikbaar. De terrasoverkapping (model van Gumax/Tuinmaximaal) met zonwering en ter plaatse ingebouwde verlichting kon zelfs een week eerder geplaatst dan ingepland. Waar maak je dat nog mee? Twee vakkundige en aardige monteurs hebben dat gisteren gedaan met oog voor afwerking. Alles keurig opgeruimd achtergelaten. En snel, binnen 1 dag. Kortom, wij zijn tevreden en raden dit bedrijf aan.

  • Gerard Kuijer
    Review voor Danenberg Shop BV

    Vakbekwame antwoorden van ene Kimberly. Direct echte mensen aan de lijn met duidelijke reacties. Levering conform de afspraken. Vlotte reacties op de e-mail.
    een aanrader.

  • Tres Joli Tuinuniek
    Review voor Danenberg Shop BV

    Eigenlijk zijn jullie geen ster waardig. Alles wat er verkeerd kan gaan omtrent de verschillende leveringen gaat verkeerd. Jullie komen niet opdagen terwijl wij met 2 man staan te wachten om te helpen met lossen. Vervolgens kom jullie zonder aankondiging. Leveren producten op een foutieve adres en willen dan niet zorgen voor een passende oplossing. Verschillende mails worden niet beantwoord. Verschillende constructieve voorstellen gedaan om het op te lossen. Maar Roel, Anne en Rob zijn niet competent genoeg om dit op te lossen of ze hebben hun geld binnen dus je kan het bekijken.
    Ze laten terwijl ze het weten een koerier een pakket ophalen op een adres waar het pakket niet ligt. Zo komt er nooit een oplossing.
    Jammer maar wij stoppen vanwege jullie gedrag met onze samenwerking. Wat een gemiste kans.

  • René
    Review voor Danenberg Shop BV

    Aftersale service is slecht. Als je iets later een tochtstrip wilt bijbestellen. Kost deze (eerder €20.=) ineens € 25 ex btw. Voorts willen ze € 50 hebben voor de verzend kosten zodat dit stripje op €90.= komt. Belachelijk!!! Typisch gevalletje van niet mee willen denken en alleen maar aan de centjes denken. Ik heb hem bij de concurrent gekocht voor €20.= incl.btw en slechts 13.50 aan verzendkosten.

    Antwoord van Danenberg Shop BV

    Hoi Rene,
    jammer dat je niet geheel tevreden bent.
    Helaas kloppen de details van het verhaal ook niet geheel. De tochtstrippen zijn altijd €25 excl btw. De prijzen staan heel duidelijk op onze webshop. Alles is transparant bij ons.

    De transportkosten krijgen wij ook voor onze rekening van onze leverancier, dus moeten we dit doorrekenen. We rekenen slechts een deel van de kosten door en zijn daarmee juist klantvriendelijk is onze overtuiging. Eventueel is ophalen ook een optie geweest.

    Goed dat je ze elders hebt weten te vinden, ben je toch nog geholpen.

  • Thei
    Review voor Danenberg Shop BV

    Wat meer moeite doen en correcte materialen verkopen en als de materialen niet aan de maat zijn zorgen dat de klant toch tevreden is door de juiste materialen te leveren. Maar ja, waarom de juiste materialen leveren als je de centen toch al binnen hebt?

  • Frans
    Review voor Danenberg Shop BV

    Super service, snelle levering en top kwaliteit! Echt een aanrader!!

  • M
    Review voor Danenberg Shop BV

    Super bedrijf, super service.

  • Jan
    Review voor Danenberg Shop BV

    Eerder contact op nemen .

  • Familie Driessen-Dolmans
    Review voor Danenberg Shop BV

    10395

  • Rietmeijer Auto`s
    Review voor Danenberg Shop BV

    Uitstekende service en vlotte bezorging , Na een productiefout in 1 van de glaswanden zijn we zeer vakkundig geholpen en zelfs na 2 dagen een nieuwe ontvangen.