Jinscom
Jinscom is een webwinkel met een ruim assortiment dat dagelijks veranderd. We hebben ruim 1196 verschillende artikelen. We proberen al onze producten zo zorgvuldig mogelijk te selecteren. Onze levering is snel en onze kwaliteit is hoog. Jinscom maakt winkelen vanuit huis leuk. Onze prijzen toveren een lach op de klant zijn gezicht.
8,4
1.292 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • S. Welten
    Review voor Jinscom

    Het pakketje van mijn vriendin was afgeleverd bij hun PostNL punt, maar deze is meegegeven aan iemand anders zonder het controleren van hun ID. Nu zijn wij het pakketje kwijt, wordt er geen hulp geboden en mogen we het zelf oplossen.

    De winkel zal verder prima zijn, maar door het PostNL gedeelte zijn we bijna €100,- aan bestelde producten kwijt en mogen we hun fout zelf gaan oplossen.

  • Frans Pronk
    Review voor Jinscom

    De klant een beetje meer vertrouwen.

  • Hoe beoordeel je Jinscom?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Lenneke de Laat
    Review voor Jinscom

    Erg vriendelijke mensen. Ik ben bij hun gisteren geweest om een pakketje op te halen. Bij het Post NL afhaalpunt. Er stonden drie politiemensen omdat de medewerkers bedreigt waren en de persoon waar het om ging weigerde te vertrekken en door bleef gaan. Ze sprak zelfs mij aan! De medewerkers bleven naar mij heel erg vriendelijk en professioneel al zag je wel dat ze aangeslagen waren wat ook terecht was ik bedoel het is een pakketje dat er niet was daar hangt je leven niet van af! ik kreeg zelfs een mooie spinner cadeau waar mijn zoontje heel blij mee is! Jullie zijn toppers ik ga vaker mijn pakketjes bij jullie laten leveren, enorm klantvriendelijk en gelukkig menselijk en erg lief.

  • Silvia
    Review voor Jinscom

    Prettig bedrijf. Daar doen ze echt d'r best om de klant met een lach weg te laten gaan.

  • Mevr Block
    Review voor Jinscom

    Goede service, leuke artikelen, snelle verzending.

  • Mevr Nijs
    Review voor Jinscom

    Het is 'Corona tijd', een hele gekke tijd maar toch was mijn bestelling keurig op tijd. Ik bestel hier wel vaker en sta iedere keer weer versteld van de service, kwaliteit en vriendelijkheid.

  • Jaampie
    Review voor Jinscom

    Geweldige service, mijn bestelling was snel geleverd en ik kreeg er een leuke attentie bij.

  • Lise
    Review voor Jinscom

    Helaas was de rits van de rugzak die ik voor mijn dochter had besteld al na 2 weken stuk. Mijn klacht werd snel en goed opgelost, top service 👍

  • Dorien
    Review voor Jinscom

    Goeie service. Ik wilde een artikel zonder verpakking ruilen, dit kon helaas niet maar ik kreeg wel mijn geld terug en mocht het artikel houden. Heel netjes!

  • F. Koops
    Review voor Jinscom

    Snelle en correcte reactie na klacht dat bestelling niet was aangekomen. Krijgen van mij een 10!

  • Nijkamp
    Review voor Jinscom

    Heel tevreden. Product voor de vakantie besteld. Helaas kwam het door vertraging net te laat binnen. Klantenservice was zeer netjes en heeft alles goed afgehandeld. Zeer vriendelijk en netjes.

  • Astrid Jansen
    Review voor Jinscom

    Blijkt geen interactief speelgoed te zijn maar een gewone knuffel. Ze geven aan dat het het juiste product is terwijl er op de doos die afgebeeld staat op de website dat het het de talk en pop plush versie is en op de doos die ik het ontvangen staat dit niet. Na een mail reageren ze echter niet meer op de klacht. Klacht is dan ook niet opgelost.

    Antwoord van Jinscom

  • Joosen
    Review voor Jinscom

    Kacheltje besteld die ik ook op Tel sell gezien had, enorm snelle levering. Ik had hem pas na 16.00 uur besteld maar de kachel was er de volgende dag al. Vriendelijke medewerkers die echt meedenken.

  • Klaase de Roon
    Review voor Jinscom

    Ik ben heel tevreden, had mijn product snel in huis en ook nog een goedkoper dan bij de concurrent. Vriendelijk personeel dat heel behulpzaam is.

  • C.P.T.M. Theelen
    Review voor Jinscom

    Wij hadden een Paw Patrol wekker besteld en na nog geen 2 weken liep het uurwerk al niet meer. Mijn zoontje mocht alleen maar het alarmknopje indrukken, hij snapte niet hoe de wekker dan kapot had kunnen gaan en was diep bedroeft.
    Na mail contact hebben wij een gloednieuwe wekker opgestuurd gekregen!! Wat een service!! Dank jullie wel!!

  • Maarten Rood
    Review voor Jinscom

    Via Bol.com had ik een tuinslang bij Jinscom besteld. Helaas ging deze relatief snel stuk. Kan uiteraard gebeuren. Maar helaas kon er geen vervangend exemplaar geleverd worden. Maar ondanks dat vind ik dat ik prima geholpen ben door Jinscom. Zonder problemen kreeg ik mijn geld terug.

  • Femke Gijzen
    Review voor Jinscom

    Door een fout van PostNL pakketje meer dan 2 maanden te laat binnen gekregen. Jinscom zorgt voor een nette afhandeling, waarbij ik ook mijn geld terug ontvangen heb. Goede service.

  • Kim fijneman
    Review voor Jinscom

    Wat een top service bij dit bedrijf. Helaas was er een verkeerd lampje geleverd. Een mail gestuurd binnen een uur reactie terug ze zouden het goede lampje opsturen het oude lampje hoefde niet retour. ( ze wilde mij een ritje door de hitte besparen hoe aardig kun je zijn ) de volgende dag werd het nieuwe lampje al gebracht.

  • Cloe Klaver
    Review voor Jinscom

    Ik ben zeker heel erg tevreden, ik wilde al heel lang de unicorn spaarpotten hebben. Jinscom had ze tot mijn grote vreugde in 2 kleuren, dus meteen een besteld. De volgende dag had ik mijn spaarpot al in huis met een kortingsbon van 10%. Ik heb dus meteen de andere kleur ook besteld!

  • marc
    Review voor Jinscom

    Jinscom, goede partij en netjes geleverd.
    Bedankt