Waypoint Zolder

Waypoint Zolder

Niet zomaar een β€˜winkel’, wel een GPS-speciaalzaak!
Als bedrijf gespecialiseerd in mobiel en recreatieve GPS navigatiesysteem onderscheiden wij ons onder andere doordat we nagenoeg alle relevante toestellen in onze toonzaal "werkend" hebben staan. Of het nu gaat om een fiets, wandel, auto of moto GPS toestel: u kan er bij ons naar kijken en op werken voordat u een beslissing neemt. Onze medewerkers geven u een correcte en deskundige uitleg en advies bij uw aankoop. Eenmaal uw beslissing genomen stopt het niet, de nodige service en ondersteuning zal zeker ook gegeven worden.
8,9
194 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Geert
  Review voor Waypoint Zolder

  Echte aanrader! Top service, vriendelijke man, weet perfect waar hij het over heeft. Tevreden met mijn garmin edge en de nuttige tips die ik erbij kreeg.

 • Tim
  Review voor Waypoint Zolder

  Garmin Edge gekocht, super service, tijd genomen voor de uitleg, en garmin cadeautje er bovenop! πŸ‘ŒπŸ»

 • Hoe beoordeel je Waypoint Zolder?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Houben Richard
  Review voor Waypoint Zolder

  Zoals eerder reeds verteld, bood ik mij bij Waypoint Zolder aan met mijn Garmin Edge 1030 die een belangrijke functie niet uitvoerde. Mijn Garmin had ik NIET in de winkel alhier gekocht. Desondanks heeft de zeer vriendelijke mijnheer van de winkel uren gespendeerd om mij uit de nood te helpen. Dat is hem ook gelukt. Ik kan tot mijn grote tevredenheid weer alle functies van dit fijne toestel benutten. Mijn allergrootste dank gaat uit naar deze mijnheer voor zijn hulp en vooral mijn allergrootste waardering voor zijn technische kennis ter zake. Mij mag hij voortaan als vaste klant markeren. Hoedje af en vooral dikke mercie.