Directlab Online

Directlab Online

Directlab Online maakt het mogelijk om met medisch verantwoorde testen zélf inzicht te krijgen in je gezondheid. Wanneer en waar je wilt en altijd discreet. Directlab Online biedt preventieve gezondheidstesten voor diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade, vitaminen-testen, testen voor soa’s, testen om drugs aan te tonen of uit te sluiten, corona-testen en testen naar de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals moeheid.
6,3
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Mees
  Review voor Directlab Online

  Geen bericht gekregen over de uitslag. Uiteindelijk via FAQ achter het portaal gekomen waar de uitslag staat. Dit is echter niet duidelijk gecommuniceerd in de aankoop en verder geen mail en/of sms gekregen dat de uitslag bekend is (in het portaal) Please fix this. communicatie is key!

 • Lara
  Review voor Directlab Online

  Snel in huis en makkelijk testen. De uitslag was er al binnen een paar dagen en heel duidelijk. Aanrader!

 • Hoe beoordeel je Directlab Online?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Dennis
  Review voor Directlab Online

  Zeer slecht. Wacht al 3 weken op de uitslag van een test, klacht ingediend maar wordt niks mee gedaan, mail beantwoorden ze ook al niet meer.

 • H. Deckers
  Review voor Directlab Online

  PCR test laten afnemen voor COVID op een donderdag avond. Nooit resultaten gekregen en niemand kunnen bereiken omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn buiten kantooruren en zodoende een belangrijke vlucht op zondag gemist.

  Achteraf bleek de uitslag op vrijdagochtend al bekend te zijn geweest, maar door een fout in hun eigen systeem nooit online gezet. Dit had opgelost kunnen worden als er op vrijdags meteen contact met mij was opgenomen maar dit was nooit gebeurd.

 • Harrie Willeme
  Review voor Directlab Online

  Snel geregeld vriendelijk te woord gestaan.

 • X
  Review voor Directlab Online

  Super

 • Danny
  Review voor Directlab Online

  Snelle verzending van de test per post. Pakket met duidelijke instructies en uitleg. Urine ingeleverd op locatie en kan tevens verzonden worden per post en uitslag netjes binnen twee werkdagen binnen.

  Tevens handig dat je een positieve uitslag direct kan laten doorsturen naar je huisarts.

  Enige fabel is, dat het anoniem zou zijn. Aangezien de test aan je BSN gekoppeld wordt.

  Al met al tevreden en het is een efficiënte wijze van testen.