Goudsmederij Bommel

Goudsmederij Bommel

U bent op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt en dat begint met het uitzoeken van de ringen.

Wij zijn dé specialist van Nederland met de grootste collectie trouwringen. Ook kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook nog trouwringen van o.a. de merken: Insignety, Gerstner, Mathisse, Saint Maurice, Breuning, Collection Ruesch, Heideman, Peter Heim, Cardillac, Vincent van Hees en nog veel meer!

Graag willen wij u nog wijzen op een aantal bijzonderheden:
- Uw ringen worden gratis gegraveerd
- Gratis verzending van onze trouwringen
- Als u meer dan € 1000,= aan trouwsieraden koopt, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen (vraag naar de
voorwaarden).
- Al onze trouwringen zijn ook los verkrijgbaar
- Ook trouwringen combineren onder de diverse merken is mogelijk.

In onze webshop vindt u een selectie van onze trouwringen collectie, in onze winkel vindt u nog veel meer!
9,9
733 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 20 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Claudia
    Review voor Goudsmederij Bommel

    We hebben onze trouwringen bij Goudsmederij Juwelier Bommel gekocht.
    Super geholpen door Lous. Er wordt meegedacht en echt geluisterd naar wat de klant wil.
    Ze bieden een perfecte service aan. Zeer tevreden.

  • Freek
    Geverifieerde klant van Goudsmederij Bommel

    Product zoals omschreven tegen een scherpe prijs. Als een echt cadeau ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje. Dat is nog eens leuk uitpakken!

  • Hoe beoordeel je Goudsmederij Bommel?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Ronald & Myra
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Tijdens een bezoek aan de trouwbeurs in Haren werd er gekeken naar mijn verlovingsring en werd aangegeven dat die mooi te combineren was met een ring van Goudsmederij Bommel. Een aantal weken later belden we spontaan op een zaterdagochtend op of we diezelfde dag mochten langskomen en dat was geen enkel probleem. We werden hartelijk ontvangen door Saskia. Ze nam de tijd voor ons en gaf goed advies. Van tevoren hadden we zelf wel een idee wat voor ringen het moesten worden. Echter werden we in de winkel verrast. We hebben totaal iets anders uitgekozen. De kleur en dikte van je vingers én het advies van Saskia gaf namelijk de doorslag voor andere trouwringen. We zijn blij met onze nieuwe ringen en kunnen niet wachten om ze om elkaars vinger te schuiven!

  • Simone en Jeroen
    Review voor Goudsmederij Bommel

    We hadden een erg fijne ervaring. We konden goed uitleggen waar we naar zochten en er werd hier erg goed de tijd voor genomen. Lous dacht erg goed mee met de opties en zorgde voor een prettige sfeer en een goede keuze. Ze nam ons goed mee in het proces. Dankzij Lous hebben we prachtige ringen uit kunnen kiezen!

  • Herman Verweij
    Geverifieerde klant van Goudsmederij Bommel

    Mooi horloge tegen aantrekkelijke prijs. Snel verstuurd. Top

  • Herman De Munck
    Geverifieerde klant van Goudsmederij Bommel

    De best

  • Tessa Visscher
    Geverifieerde klant van Goudsmederij Bommel

    Goede service en mooie producten!

  • Linda
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Tijdje terug naar de trouwbeurs in Veldhoven geweest in het slot, daar liepen we tegen de stand van goudsmederij van bommel aan. Verliefd was ik gelijk nee niet op de ringen maar op de Ford mustang trouw auto. Ze hadden namelijk een super leuke actie. Op de beurs een setje ringen gepast en uit eindelijk een afspraak gemaakt om in de winkel te komen kijken. Nou dat deden we dus vandaag en wat was dit een onwijs leuke en gezellige tijd in jullie winkel, Roos heeft ons onwijs goed geholpen stoel vol met dozen en hoe meer we zagen hoe meer we leuk vonden. Uit eindelijk uit gekomen op 4 ringen en 2 vielen er al snel af. Toen kwam het lastige want mijn toekomstige man en ik vonden de andere ring mooier oepsie. Uit eindelijk als nog de keus snel gemaakt. Gevraagd of het mogelijk was onze vinger afdrukken aan de binnenkant van de ringen te laten graveren en dat kon. Samen met onze trouwdatum. Met een map met informatie en een heerlijke fles likeur zijn wij blij en trots de winkel uit gelopen.

    Saskia Joost en roos onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid advies en gezelligheid.

    En wij raden iedereen aan hier hun trouwringen te kopen. ( of iets anders natuurlijk want de keuze is reuze)

    Liefs Linda en Roy

  • Myrna
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Geweldige en superfijne service.
    Bij de trouwbeurs waar we zijn geweest zagen wij ze voor het eerst, en wat waren ze vriendelijk. Ze luisteren echt naar je wensen die je hebt met het uitzoeken van wat je dan ook maar zoekt. Ze weten precies waar ze over praten.

    Nadat wij bij hun een afspraak hebben gemaakt, waren wij enthousiast met het uitzoeken van de ringen. En natuurlijk zijn we geslaagd met wat wij willen.

    Dames ik wil jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.

  • Caroll
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Ons avontuur bij van Bommel Juwelier in 1 woord? Onbeschrijfelijk!

    Op de trouwbeurs kwamen wij Roswitha en de eigenaar van, van Bommel tegen. Er was gelijk een klik en een goed gevoel. Dusdanig een goed gevoel dat wij ondanks dat het voor ons in totaal een autoreis van 3uur is, gelijk een afspraak hebben gemaakt. Nou het was het dubbel en dwars waard! We zouden het zo overdoen!

    Wat een warmhartig ontvangst en liefdevol maar professioneel beloop van het aanschaffen van onze trouwringen. Geslaagd? JA ZEKER! En dan ook nog eens verrast worden met een Ford Mustang als cadeau vanuit hun voor het aanschaffen van de trouwringen. Hoe lief vanuit hun en hoe gaaf voor ons is dat! De ringen, de trouwauto.. het maakt onze bruiloft compleet!

    Wij willen de medewerkers van de juwelier bedanken voor hun gastvrijheid en service maar in het bijzonder Roswitha. Wat een prachtmens ben jij en wat een dosis mensenkennis bezit jij. Dankjewel voor het helpen uitzoeken van onze trouwringen die wij vanaf volgend jaar voor de rest van ons leven zullen dragen!

    Tot gauw bij het ophalen van de ringen en tot daarna want wij zullen jullie nu niet, dan niet en nooit niet vergeten!

    Liefs,
    Caroll en Jeffrey.

  • Marjolein
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Wat een top winkel! Mijn verloofde en ik kwamen binnen om trouwringen uit te kiezen. Goudsmederij Juwelier Bommel heeft alle tijd voor ons genomen en ons op de beste manier geholpen. Nadat we ringen hadden uitgekozen hebben ze samen met ons stap voor stap alles doorgenomen. Ook mochten we een trouwauto uitkiezen om gratis te lenen voor onze trouwdag. Dus toekomstige bruiden en bruidegommen, ga zeker naar Goudsmederij Juwelier Bommel. Service is top!

  • Raoul van Neerrijnen
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Zeer vriendelijk personeel, erg goed geholpen. En ik kan altijd terugkomen voor evt. Aanpassingen aan mijn sieraad.

  • Anton Dankers
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Nieuwe ketting gekocht. Super bediening en goede prijs. Zijn al heel lang klant. We blijven er komen voor aankopen en reparaties omdat de kwaliteit en service erg goed zijn.

  • S. Kikkert
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Bij bezoek aan een trouwbeurs n in Eindhoven de stand van Bommel bezocht en hier ringen gezien die we allebei mooi vonden. Uiteindelijk geen mooiere ringen meer gevonden en Goudsmederij Bommel via e-mail benaderd omdat we zelf in de kop van noord-holland wonen. Al communicatie is via email verlopen. Ook kostenloos pet post een doos met pasringen ontvangen ivm de grote reisafstand. Op een gegeven moment toen de ringen klaar waren zijn de ringen onze kant op gekomen met een klant uit Veldhoven die vaak bij ons in de regio kwam.

  • Angelique en John Zeguers
    Review voor Goudsmederij Bommel

    We kwamen helemaal uit Maastricht en bij toeval terecht bij .Goudsmederij Bommel. Onze ervaring is; de warme en hartelijke ontvangst, het goede advies met rust en aandacht voor de klant, maar ook het vakmanschap. Een oprechte aanrader......!

  • Marthe & Anthony
    Review voor Goudsmederij Bommel

    2weken geleden onze trouwringen opgehaald. Super aardige mensen die de tijd voor je nemen (bij uitkiezen en ophalen).

  • Laura & Lori
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Vandaag onze trouwringen opgehaald. Goede service en advies gehad, zowel tijdens het uitzoeken als bij het ophalen. We bevelen Bommel dan ook zeker aan!

  • Paul
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Als verassing de Engelse taxi gehuurd voor t bruidspaar. Ze waren zeer aangenaam verrast. Een groot succes.

  • Ton Geubbels
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Vandaag een prachtige Engelse taxi gehuurd voor de bruiloft van mijn moeder. Alles was tip top verzorgd!
    Hartelijk bedankt!

  • N. Groenendijk
    Review voor Goudsmederij Bommel

    Super fijne winkel, vakkundig personeel. Nemen echt de tijd voor je, en wat een collectie! Zeer uitgebreid en mochten ze het niet hebben, dan bestellen ze het vrijblijvend voor je. Goudsmederij Bommel, super bedankt voor jullie top service iedere keer weer!