Decovano

Decovano

Wij zijn Decovano, de nummer 1 raamdecoratie winkel van Nederland. Wij bieden standaard maten en maatwerk tegen super scherpe prijzen.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 11-01-2021 stopgezet

8,6
320 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 9 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Pieter
    Review voor Decovano

    2 rolgordijnen van mooie kwaliteit en snel bezorgd.

  • Dewi
    Review voor Decovano

    De klantenservice was niet goed. Een rolgordijn was bij mij na 2 weken kapot gegaan. Na een paar mails uiteindelijk de oplossing gekregen van ze dat ze een nieuw doek zouden sturen. Nu 3 weken later nog steeds geen doek binnen én geen reacties op mijn mail met de vraag waar dit doek is en of ze een track & trace code hebben. Tot op heden dus nog helemaal niks gehoord en nu zit ik al 5 weken zonder rolgordijn. Ik bestel hier niet meer.

  • Sandra
    Review voor Decovano

    Bestel hier niet! Bij mijn online bestelling

  • Evelien
    Review voor Decovano

    Klantenservice is ondermaats. Levering van de producten duurt ERG lang. Geven vervolgens geen gehoor.

  • VAN LOO Marleen
    Review voor Decovano

    Op 09/06 stuurde ik een mail met de mededeling dat ik interesse had in de Decosol lamellen verticaal kunststof wit (5084). Daarbij had ik een vraag naar de afmetingen (Hoogte & Breedte) van het deel waarmee de lamel aan het plafond bevestigd wordt. Ik kreeg hier vrij snel een antwoord op maar dit was niet exact wat ik wou weten. Op 10/06/2020 schreef ik dus een nieuwe mail met een duidelijke omschrijving en tekening over wat het juist ging. Ondanks mijn herinnering op 18/06/2020 kreeg ik tot op heden geen antwoord.
    Daarnet dus maar telefonisch contact gezocht, waarbij ik direct doorverbonden werd. En dan bleef ik maar wachten. Gezien ik uit België bel kunnen de telefoonkosten hoog oplopen. Dus de telefoon maar dicht gelegd en opnieuw gebeld. Weer hetzelfde, maar ik onderbreek de dame dat ik uit België bel en eigenlijk gewoon wil zeggen dat ze mijn mail eindelijk eens beantwoorden. Ik werd toch weer doorgeschakeld. Na enige tijd werd de verbinding verbroken.
    En dan staat er op de website dat er binnen de 4 uur antwoord gegeven wordt. Ik ben dan ook niet te spreken over deze manier van doen.

  • L. Jochems
    Review voor Decovano

    Voor mijn nieuwe appartement heb ik, begin deze week, een 6-tal rolgordijnen besteld. De kwaliteit is super en de levering was sneller dan verwacht!

  • Cor
    Review voor Decovano

    Ik ben zeer tevreden met mijn gekochte lamellen. Ze waren snel in huis en de kwaliteit is uitstekend. Ik ga Decovano bij iedereen aanbevelen.

  • Mert
    Review voor Decovano

    Recentelijk hebben wij een nieuwbouw huis gekocht. Hiervoor hadden wij natuurlijk raamdecoratie nodig. Na even rondgekeken te hebben kwamen wij terecht bij Decovano. Omdat het maatwerk is moesten we 10 dagen wachten. Maar na deze 10 dagen wisten we ook waarom het het wachten waard was: super kwaliteit, goede service en een goede prijs. Echt de finishing touch van ons huis!

  • R. Hanoman
    Geverifieerde klant van Decovano

    Goede snelle,en goekopere levering.
    Goede aanrader.
    Probeer en je ervaart het👍👍👍👍👍