Time Horloges

Time Horloges

Wij hebben uitsluitend originele producten

Zoek je een horloge dat helemaal bij jou past? Dan zit je bij Time Horloges helemaal goed ! Wij hebben stijlvolle horloges van de meest uiteenlopende Merken. Je kan kiezen uit Klassieke, Stijlvolle, Sportieve horloges en nog veel meer. Neem maar even een kijkje !

Horloges Kopen bij ons
Wij bieden het grootste assortiment van merkhorloges. Wij verkopen Dameshorloges , Herenhorloges en Kinderhorloges van populaire merken zoals Micheal Kors, Emporio Armani, Ice Watch, Guess, Morellato, Breil, Calvin klein, Ducati, Invicta, Just Cavalli, Lorenz, Roberto Cavalli, enzovoorts. Daarnaast bieden wij ook Sporthorloges , Design merken en nog veel meer.

Time Horloges is de online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Time Horloges heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijzen.

Advies nodig over onze horloges?
Met onze horlogezoeker vindt u het perfecte horloge in onze online webwinkel.Ook kunt u inspiratie opdoen op onze speciale pagina met allerlei horloges en sieraden. Of bezoekt u een van onze categorie pagina’s waar wij een gerichte selectie horloges voor u hebben samengesteld. U vindt daar horloges in verschillende stijlen en verschillende functionaliteiten. Klassieke horloges, moderne italian Designhorloges, Sporthorloges, Modehorloges, Duikhorloges, Zakhorloges etcetera.
6,9
71 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Mieke Kusters
    Review voor Time Horloges

    Time Horloges heeft geregeld hele mooie promoties.
    Al meermaals juwelen besteld bij hen en telkens een zeer correcte en snelle service. Ook telefonisch goed bereikbaar, de klant staat centraal. Zeker aan te bevelen!

  • tyrone van hecke
    Review voor Time Horloges

    Product is retour gestuurd binnen de retour termijn en het bedrijf stuurt een incasso bureau achter mij aan waar ik niet van af kom naar constante mail contact blijft het incassobureau vol houden, terwijl het product retour is.

  • Hoe beoordeel je Time Horloges?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Shibana Hussain
    Review voor Time Horloges

    Zo erg blij met mijn horloge, was heel snel bezorged, heel mooi verpaking, netjes en super service

  • Hans
    Review voor Time Horloges

    Heb eerst via een mobielnummer contact gehad. Heb een afspraak kunnen maken voor een bezoek in Zwanenburg. In de hal op de bel gedrukt (waar een papiertje opgeplakt zat met "Time Horloges") en hier gaf iemand antwoord die niets van Time Horloges wist.
    Men heeft op de dag wel geprobeerd om contact te krijgen met mij maar dat is dus niet gelukt en later een mail gehad om er telefonisch op terug te komen, dat dan weer wel. Maar in de tussentijd is mijn probleem ergens anders opgelost dus ik ben er klaar mee.

    Antwoord van Time Horloges

    Beste Hans,

    Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Het klopt wel dat wij op 1 maart een afspraak hadden. Op de afgesproken tijd waren wij wel te bereiken. Eerder op de dag probeerden wij telefonisch contact op te nemen, u bleek op dat moment niet bereikbaar. Wij nodigen u uit om dit telefonisch te bespreken. Het bereikbare nummer is 06 572 83301

    Ik kijk uit naar uw reactie.

    M.V.G

    Time Horloges

  • Ron
    Review voor Time Horloges

    snelle levering, product in goede staat ontvangen.

  • Abbas
    Review voor Time Horloges

    goede service! Snelle levering.

  • Benny Pattijn
    Review voor Time Horloges

    Slechte communicatie, maar uiteindelijk wel alles prima geleverd...

  • Abbas
    Review voor Time Horloges

    Nederland beste Webwinkel mij bestelling is goed gelieft.