Sterkwitgoed
Ruim 15 jaar ervaring in de witgoed branche.
Voor goede service en de laagste prijs gaat u naar sterkwitgoed.nl
Wij bezorgen gratis op het tijdstip dat u uitkomt, ook in de avond en in het weekend.

085-0027789
06-28354542
Info@sterkwitgoed.nl
9,6
498 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 466 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 465 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Arjan
    Review voor Sterkwitgoed

    De bestelling zou een week eerder komen, maar doordat het product beschadigd was kon deze niet uitgeleverd worden. Helaas voor ons, maar liever een weekje wachten dan een beschadigd product geleverd krijgen. Uiteindelijk duurde de nabestelling iets langer dan verwacht, maar vandaag geleverd! En als compensatie een cadeautje gekregen voor het lange wachten ☺️

  • Nelleke de Vries
    Review voor Sterkwitgoed

    Correcte afhandeling, reageert op elke mail, vriendelijke een super fijne bezorging, alles naar wens verlopen. Voor gebruik van de machines moeten we nog even wachten tot de verbouwing klaar is, maar dat gaat vast goed komen. Een echte aanrader om hier uw apparatuur te kopen

  • Hoe beoordeel je Sterkwitgoed?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Irene
    Review voor Sterkwitgoed

    Hele fijne zaak en persoonlijk contact. Beloftes komen ze na.

  • Roy en Carmen ten Kroode
    Review voor Sterkwitgoed

    We zochten een nieuw fornuis. Aangezien in Lelystad geen electronica zaak meer is, gekeken bij de grote filiaalbedrijven, maar daar niet kunnen slagen voor wat we zochten. Toen kwam we bij Mark van Sterk Witgoed terecht.

    Fijne service, goede prijs en top kwalieit prodcuten. Via webshop uitgekozen, besteld, betaald en week later al bezorgd. Echte aanrader!

  • Gijs Boermeester
    Review voor Sterkwitgoed

    Onze oude Mielewasmachine had het begeven. Daarom via mijn zoon bij Sterk Witgoed een AEG besteld. Zeer snelle levering na uitstekend advies. Deze wasmachine werkt uitstekend en werd goed aangesloten door dit bedrijf. De oude wasmachine en verpakking werden afgevoerd. Kortom Sterkwitgoed is een aanrader!

  • Chantal
    Review voor Sterkwitgoed

    Goede service, bezorging in overleg. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, gewoon goed. Volgende keer zeker weer Sterk Witgoed

  • Thijs
    Review voor Sterkwitgoed

    Super! Had een kapotte droger, kwam op een droger uit bij mediamarkt, maar zag ook dit bedrijf. Kon sneller leveren en was nog goedkoper ook! Oude droger en alle afval werd meegenomen en nieuwe droger werd 2 hoog zonder problemen geïnstalleerd! Als er weer nieuwe iets stuk is, sla ik de stap mediamarkt meteen over! Sterk witgoed bedankt!

  • Ilona
    Review voor Sterkwitgoed

    Wat een top service heeft dit bedrijf! Hele vriendelijke en snelle service. Wij hadden snel een nieuwe wasmachine nodig (die van ons ging stuk en met 2 kleine kinderen is dat niet handig). We hebben gebeld en ze zijn gelijk gaan kijken in de voorraad. We kregen duidelijke informatie en hadden de volgende dag nog een nieuwe staan :) draaiend en wel! Toppers zijn het.

  • Edwin
    Review voor Sterkwitgoed

    Zaterdag besteld en vrijdag geleverd. Je kon zelf de bezorgdag uitkiezen. Prima geinformeerd, wanneer ze zouden bezorgen.

  • Nadia
    Review voor Sterkwitgoed

    Snelle levering! Al was de wasmachine niet op voorraad, kwam deze gelukkig toch al na 2 dagen binnen. Top bezorgers, deze waren erg vriendelijk en keurig op tijd. Sterk witgoed is zeker een aanrader voor iedereen!

  • Cheryl Gootjes
    Review voor Sterkwitgoed

    Zit inmiddels al een half jaar met een kapotte oven omdat ik wacht op een factuur. Oneindige keren gemaild en gebeld en elke keer wordt er aan 'gewerkt'. Niet dus

    Antwoord van Sterkwitgoed

    Goedemiddag,
    Bedankt voor u feedback, we hebben het even nagekeken maar helaas klopt dit niet helemaal.
    Op 5 april en op 18 juli heeft u al het garantie bewijs ontvangen na aanleiding van u mail.
    We hebben hem nu nogmaals gestuurd.
    U zou hem dus echt moeten hebben, aangezien u mail adres ook overeenkomt.
    Mvg
    Sterk witgoed

  • Paola
    Review voor Sterkwitgoed

    Oitstekende service! Goede prijzen, snel, betrouwbaar, efficiënt!

  • Perry
    Review voor Sterkwitgoed

    Goede zaak je kunt zelf de afleverdatum kiezen Super natuurlijk,
    Mooie prijzen!! alleen erg jammer dat ze de koelvries combi zo binnen zetten en snel de deur uitlopen en de klant met een berg karton en plastic laten zitten voor de rest prima.

  • Karim
    Review voor Sterkwitgoed

    Snelle service

  • Hendriks
    Review voor Sterkwitgoed

    Snelle levering , top services !!

  • Ghughusj Malakbaba
    Review voor Sterkwitgoed

    ONJUISTE PRODUCT ZONDER AANKOOPBON!!!
    Ik had een ETNA koelkast met een waterreservoir om zelf aan te vullen besteld bij Sterk Wit Goed maar krijg ik van hun een ETNA koelkast met aansluiting aan keuken blok.
    Terwijl had ik nadrukkelijk gevraagd voordat ik ging bestellen om een koelkast met waterreservoir die je zelf vult. De eigenaar van het bedrijf ging vertellen dat die koelkast dat had besteld niet in voorraad was daarom krijg ik veel duurdere en luxure koelkast dan ik had besteld. Later werd koelkast bezorgd door medewerkers zonder aankoop bewijs en koelkast die niet om gevraagd had. Ik heb hun netjes gebeld en om aankoop bewijs gevraagd, helaas tot nu toe niets ontvangen. Heb ik wederom voor het kerst gebeld om aankoopbon en vertelt dat dat is niet de koelkast dat ik wilde, de eigenaar zou 28 december even angs komen met aankoopbon en alsmede oplossing te zoeken.
    ALS EEN KLANT WACHT NOG STEEDS OP HUN OPLOSSING!!! MAAR ZE ZIJN GEWOON LOOSE BELOOFTES! OVER EEN KLEINE TIJD MAG DIE BIJ DE RECHTER UITLEG GEVEN EN ALLE ONKOSTEN VERGOEDEN!!!!
    DE CONSUMENTENBOND HEB IK OOK HIEROVER INGELICHT!

  • marinus
    Review voor Sterkwitgoed

    ze zijn slecht te bereiken als je ze nodig heb .maar service heel goed super aardig

  • Celosse
    Review voor Sterkwitgoed

    Goed geleverd en factuur werd vlot geleverd ondanks mankementen systeem.

  • Aghassipour
    Review voor Sterkwitgoed

    Flexibel. .Meedenkend. Maakte geen probleem toen wij dachten dat het koelkast misschien niet door de deur zou passen en waten bereid de bestelling te annuleren maar gelukkig is get allemaal gelukt !

  • Wekker
    Review voor Sterkwitgoed

    top service!