Foto Semeins

Foto Semeins

Fotografie is ons vak. Door jarenlange ervaring hebben wij een schat aan kennis in huis. Bij Foto Semeins word je geadviseerd en begeleid op alle gebieden van fotografie. Service en klantvriendelijkheid zijn voor ons een zelfsprekendheid. We zijn een fotowinkel in midden Nederland goed en goedkoop parkeren. Kom eens koffie drinken, je bent altijd welkom.
9,2
1.901 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 82 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Franco Gori Fotograaf
  Review voor Foto Semeins

  Dankzij de service van Foto Semeins en de verzekering,die Semeins mij eind 2019 aanraadde bij de aanschaf van een complete Nikon Z6 Set, heb ik mijn Nikonlens Z 14/30 weer volledig operatief in mijn fototas zitten.
  Zeer tevreden over de schadeafwikkeling door Semeins en de Wertservice.
  Dank jullie wel.Echt Top

 • Ronald
  Review voor Foto Semeins

  De bij mijn camera als actie gratis meegeleverde accu (blauwe tekst, geen merk) was na ruim een jaar al defect, hield er onverwacht mee op en kon niet meer laden. De originele accu werkt nog prima, maar was op dat moment leeg.

  Antwoord van Foto Semeins

  Beste Ronald, waarom heeft u ons dit niet even gemeld ?
  dan kunnen we de accu zou omruilen. Die moet uiteraard werken ook na een jaar.
  Vriendelijke groeten Foto Semeins

 • Hoe beoordeel je Foto Semeins?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Theo Verheijen
  Review voor Foto Semeins

  Aantal keren wat via de webwinkel besteld en het werd snel afgeleverd.

 • Ingrid - Maarssen
  Review voor Foto Semeins

  Telefonisch, snel en deskundig advies. Telefoon wordt direct opgenomen wat ook heel prettig is. Site verder ook overzichtelijk. Aanrader.

 • Natalie
  Review voor Foto Semeins

  Bij toeval kwam ik op de website van Foto Semeins terecht toen ik online op zoek was naar een Fujifilm X-S10. Graag koop ik mijn camera bij een winkel die wat centraler gelegen is (in dit geval Tiel) zodat ik evt. voor advies nog eens naar de winkel zou kunnen gaan. Daarnaast werden er bij de camera allerlei gratis accessoires aangeboden, wat het voor mij een erg goede deal maakte, aangezien de prijzen overal hetzelfde zijn. Ook de mogelijkheid om 5 jaar garantie te ontvangen via Ringfoto spraak mij erg aan. Zo heb ik de keuze gemaakt mijn camera bij Foto Semeins te bestellen. Al binnen 2 dagen kon in genieten van mijn nieuwe camera en toebehoren, die overigens keurig waren verpakt. De website is erg overzichtelijk en mijn volgende bestelling zal ik zeker bij Foto Semeins plaatsen (of bij de winkel langsgaan)!

 • Stas Oomen
  Review voor Foto Semeins

  Ik was me aan het oriënteren om een nieuwe Nikon te kopen. Zo fijn en deskundig geholpen dat ik over ben gegaan en de z6ii heb gekocht. Ook is me aangeraden om met mijn sigma lenzen verder te gaan. Dus geen andere lenzen gekocht.

 • Jannie
  Review voor Foto Semeins

  Ben zeer tevreden over service afhandeling van mijn nikon z5
  Kreeg telefoontje wanneer de camera geleverd zou worden.
  Volgende dag geleverd.
  Netjes en vriendelijk geholpen door Pieter.
  Foto semeins is een eerlijk en goed bedrijf.
  Voor nieuwe klanten een aanrader.

  Met vriendelijke groet
  Jannie.

 • Robert Post
  Review voor Foto Semeins

  Vlot en eerlijk geholpen bij mijn online aankoop. Nadat fabrikant niet volgens aangegeven planning aan Semeins kon leveren ben ik hiervan op de hoogte gehouden. Er is zelfs voorgesteld om het aankoopbedrag terug te storten als het te lang naar mijn mening zou gaan duren. Na enkele weken is alles keurig geleverd.

 • A.J. Geerts
  Review voor Foto Semeins

  Nadat ik de internetbestelling had gedaan van mijn nieuwe Nikon, bedacht dat ik toch beter deze aankoop zou kunnen gaan ophalen. Kort na mijn telefoontje een orderbevestiging in de mail met de mededeling "tot vrijdag. Toen ik de camera ging halen perfect en vriendelijk geholpen. De nodige uitleg gekregen en mijn nieuwsgierigheid naar een andere camera beantwoord door deze even uit te pakken en me te laten zien. Hier ga ik zeker terug.

 • Gerard van Veghel
  Review voor Foto Semeins

  Overzichtelijke website. Persoonlijke, deskundige en klantvriendelijke benadering bij vragen. Correcte afhandeling en levering.

 • Laad meer