247cases.nl

247cases.nl

247cases biedt producten voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. 247cases staat voor een groot aanbod, kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor haar klanten klaarstaat. De verzending verloopt gratis en razendsnel: voor 18:00 uur besteld en betaald = direct verzenden.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 25-10-2021 stopgezet

7,0
617 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 383 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 378 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • marcin Wengrzik
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Zondag besteld met: "vandaag besteld, morgen thuis", donderdag thuis..., woensdag verzonden thx

  • K.b
    Review voor 247cases.nl

    Ze houden zich niet aan de levering die beschreven staat op de site. Tot op heden nog steeds niks ontvangen. En je krijgt 0 reactie als je een mailtje stuurt of een app. Erg jammer dit. En zoals vele reviews wat je kan lezen kan je dus fluiten naar je centen. Als er volgende week nog niks binnen is gaat er aangiften gedaan worden.

  • Anneke
    Review voor 247cases.nl

    Klantenservice is geen spraken ze reageren niet op mails of whatsapp, mijn bestelling is een maand geleden gedaan nog niets van hun gehoord mijn geld houden ze wel!!
    Ik wil een annulatie van mijn bestelling!! Schandalig!!

  • Tracy Van der veen
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Heb niets ontvangen

  • EB Douma
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Helaas heeft men niet voldaan aan levering de volgende dag zoals men op de site pretendeert. Zelfs niet de dag er na of de dag daarna. Beetje jammer. Verder prima product geleverd.

    Geen gebruik gemaakt, vam de klantenservice of nazorg, maar blijkbaar kun je deze niet overslaan en dus is die ook in de min om de score van matig aan te houden.

  • Wendy Van de Meerssche
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Bestelling geplaatst, rond juli, geld van de rekening en pakje tot nu nog niet ontvangen (oktober)!
    Reeds mails verstuurd zonder gevolg!

  • rik Mattern
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Duurde 3 maanden voor ik uberhaubt een bevestiging kreeg 2dagen later was de verkeerde geleverd

  • Luke
    Review voor 247cases.nl

    The website claims that orders placed before 19:00 are delivered the next day to NL and BE. One week after ordering, I have not received any update regarding shipping. I have tried to contact them via email and what's app chat (the only two options offered) three days ago and still have not received a reply.
    2 weeks later, I still had no response. On Friday, I reported the transaction to PayPal, who said they would wait 14 days before taking action. This morning I got an email saying my order was cancelled. No reason, no apology, nothing. The refund was paid. Note: The one star ratings are there only because lower was not possible. Avoid this merchant.

  • AM
    Review voor 247cases.nl

    Product nooit aangekregen!

  • Marek
    Review voor 247cases.nl

    Mij aankoop aan mij sturen, of geld terug geven. Aankoop 5.10.2021 en tot vandaag 20.10.2021 niks. Geen contact met jullie. Whatsapp geen antwoord, e-mail geen antwoord, telefonisch geen nummer. Drama. Nooit meer

  • Kees Veelo
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Ze beloven van alles, maar krijg wat ik heb besteld en betaald niet thuis bezorgd.

  • Sonja
    Review voor 247cases.nl

    Heb mijn artikel, dat reeds betaald is, na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. De klantenservice reageert niet op meerdere whatsapp berichten of e-mails met vragen over mijn bestelling. Heb toen per e-mail de bestelling geannuleerd en mijn geld terug gevraagd maar ook daar is niet op gereageerd! Zal dus verdere stappen moeten ondernemen om mijn geld terug te zien!

  • Guido
    Review voor 247cases.nl

    Minder oplichten!

  • Verheul Béla
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Heb lang moeten wachten op bestelling op hun web staat vandaag besteld morgen in huis dit is niet het geval dan geven ze een kortingscode als je die gebruikt zeggen ze geen correcte kortings code code was ONLINE 10 maar kon de kortingscode niet gebruiken

  • Juan
    Review voor 247cases.nl

    Mijn bestelling is zelfs na betaling (maanden geleden) nog steeds jiet aangekomen. Meerdere pogingen via verschillende wegen om 247 te contacteren draaien op niks uit... Is dit een scam?

  • Bregje
    Review voor 247cases.nl

    De klantenservice is denk ik niet bestaand. Geen enkele reactie op mails, apps. Product besteld, betaald en vervolgens niks meer gehoord. Uiteindelijk heb ik een geschil geopend. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. We zijn nu een maand verder.

  • Kian van Duijn
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    De voorraad indicatie op de site was incorrect, bestelde artikel was dus ook niet de volgende dag bezorgd zoals aangegeven. Na een mail om te vragen hoe dat zat kreeg ik als antwoord dat ze pas een week daarna er weer zouden zijn. Erg jammer dat dit niet eerder werd gecommuniceerd. Maar daarna snel het product alsnog gekregen.

  • Rens
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Bijvoorbeeld door de telefoon op te nemen als een klant belt.
    Of op zijn minst reageren op een Email.

  • Olga Tilmanvdwoude
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Ik heb het terug gestuurd

  • Bo Cake
    Geverifieerde klant van 247cases.nl

    Ik heb de cover voor mijn nieuwe telefoon weken geleden gekocht. "Vandaag betaald, morgen in huis".... nou ik heb de cover nog steeds niet ontvangen!!
    Heel erg slecht!
    Na een week of drie kreeg ik pas een reactie op mijn mail en werd er gezegd dat ik de dag erna mijn cover zou ontvangen.
    Dat is inmiddels 1.5 week geleden en heb m'n betaalde cover nog steeds niet ontvangen!!
    Inmiddels natuurlijk al lang een andere cover moeten kopen om mijn Flip 3 te beschermen.
    HEEEEL ERG SLECHTE WEBSHOP DUS!

    NOOIT MEER!!