sLaunch Internet

sLaunch Internet

Webhosting, emailhosting en domeinregistratie op betrouwbare snelle servers in Nederland.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 31-01-2021 stopgezet

9,1
33 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Yvonne
    Review voor sLaunch Internet

    Super! Ze zijn vast niet de goedkoopste maar wil wel dat mijn website en mail goed draaien en dat is bij slaunch zeker het geval! Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam! Pakketten zijn wel weg groot maar weet nu dat de komende tijd mijn mailbox niet volloopt.

  • Marloes
    Review voor sLaunch Internet

    Erg tevreden, bij een vraag via mail dezelfde dag (vaak binnen een uur) een reactie. Snelheid van de website is uitstekend, en het eigen control panel is erg makkelijk. En kom ik er zelf niet uit, is het al opgelost voordat ik een antwoordt op mijn vraag terug heb. Tevreden klant dus.

  • Monique
    Review voor sLaunch Internet

    Vlak voor de vakantie een WordPress website updaten, niet heel slim.....maar dat deed ik dus vandaag en het ging mis!! Gelukkig heb ik via WhatsApp snel hulp gekregen en ben ik uit de brand geholpen. Wat een geweldige service van Slaunch!!

  • Renske Zwarts
    Review voor sLaunch Internet

    Paar weken geleden verhuisd naar sLaunch omdat mijn webbouwer was vertrokken. Zelf totaal nergens verstand van en dit aangegeven. sLaunch netjes alles verhuisd, en gezorgd dat het weer werkte! Erg tevreden!

  • D.G.
    Review voor sLaunch Internet

    Ik ben heel tevreden. Er was een probleem en dat was snel opgelost.

  • Fabian
    Review voor sLaunch Internet

    Erg tevreden, al vele jaren klant. Mocht ik hulp nodig hebben wordt ik altijd keurig en netjes geholpen. Slaunch? Een echte aanrader!

  • Peter
    Review voor sLaunch Internet

    Zeer tevreden. Heb diverse losse domeinnamen die naar social media pagina's doorlinken. Fijne is dat ze ook een mail kunnen sturen op mijn domeinnaam en dat die doorgestuurd wordt naar mijn eigen adres. Alles is overzichtelijk en heb ik in één account staan. Nieuwe bestellingen via de website worden direct toegevoegd aan mijn account. Zeer tevreden.