Doorsafe.nl

Doorsafe.nl

Doorsafe is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van camera deurbellen.
9,1
649 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 257 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 256 met beschrijving

Aantal sterren

Taal

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Kees De Zeeuw
    Review voor Doorsafe.nl

    Na drie jaar stopte het beeldscherm,na contact met doorsafe bleek het scherm niet meer leverbaar en buiten de garantie termijn,doorsafe heeft GEHEEL gratis een vervanger geleverd ! Wat een goede service!

  • Kim
    Review voor Doorsafe.nl

    Geweldig snelle service, telefonisch contact opgenomen wegens een technische fout, toen hebben we een emailadres gekregen. Alles per mail uitgelegd wat het probleem is. Snel een reactie terug. Apparaat viel net buiten de garantie maar toch hebben we een nieuw LCD scherm opgestuurd gekregen! We zijn enorm blij! Super bedankt nogmaals!

  • Hoe beoordeel je Doorsafe.nl?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Johan Tronwijk
    Review voor Doorsafe.nl

    ik ben erg tevreden met het Bedrijf, zo snel oprder verzonden en ontvangen, top

  • Wen
    Review voor Doorsafe.nl

    Ik was na 5 jaar de schroevendraaier van de doorsafe deurbel kwijt waardoor ik de batterijen niet kon vervangen. De bel is inmiddels niet meer leverbaar.
    Een mailtje naar doorsafe en ik kreeg snel bericht terug. De schroevendraaier werd binnen een week kosteloos toegezonden. De batterijen zijn vervangen en de bel werkt weer. Top service van doorsafe!

  • Geert W.
    Review voor Doorsafe.nl

    Na 5 maanden viel de deurbel-camera (DS7569 PRO) door een technisch defect uit. Met doorsafe gebeld en het probleem duidelijk in een mail omschreven. Binnen een week werd het probleem opgelost.
    Prima service, chapeau!!

  • PBVI
    Review voor Doorsafe.nl

    Inmiddels na 3 jaar, werkt de DoorSafe deurbel DS7200 nog steeds naar alle tevredenheid. Het scherm in de kamer geeft over de 2-draads verbinding een goed videobeeld van wie er voor de deur staat.
    Helaas zijn de meegeleverde stickers van mindere kwaliteit, maar na een mailtje naar DoorSafe vallen nieuwe stickers weer op de mat. Bedankt

  • Lina
    Review voor Doorsafe.nl

    Zeer goede en snelle service. Ook correct daar mijn 1 ste toestel defect was bij levering, na 2 dagen nieuw toestel in huis.
    Na 3j deed de bel het even niet, mail verzonden naar service doorsafe en met de nodige uitleg werkt de bel terug.
    Bedankt aan klantenservice.

  • W. Koning
    Review voor Doorsafe.nl

    Klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service.
    Reageren snel na melding van storing en stuurde nieuw scherm. Toen hiermee de storing niet verholpen bleek kreeg ik zonder probleem een nieuwe deurbel waarna het systeem weer goed en naar volle tevredenheid werkt.

  • Paul P
    Review voor Doorsafe.nl

    Het is even puzzelen met de installatie van het nieuwe alarmsysteem maar als je eenmaal door hebt hoe het moet is het een eitje! En alles werkt perfect. In vergelijking met mijn oude alarmsysteem (Blaupunkt) heb ik nu meer functionaliteit voor veel minder geld. Van harte aanbevolen!

  • KOME
    Review voor Doorsafe.nl

    Wat een perfecte service van Doorsafe! Ik heb, door eigen stomme handelen iets afgebroken bij het monteren van de deurbel. Ik heb dat, via de mail, laten weten en gevraagd of ik het nog kon oplossen en hoe dan. Een paar uur later had ik al reactie met de melding dat ze een nieuwe deurbel opsturen en dat ik de oude kan retourneren. Dit is een service en support die zo oplossing- en klantgericht is dat ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Wat een geweldig bedrijf. Chapeau Doorsafe!!

  • Hub
    Review voor Doorsafe.nl

    Dit bedrijf schrijft KLANTENSERVICE / -VRIENDELIJKHEID met hoofdletters!! Bij installatie van videodeurbel ontstond er helaas een kabelbreuk in de wifi-antennekabel. in overleg met Doorsafe klantenservice hebben wij vervolgens kosteloos een nieuwe deurbel ontvangen en vervolgens deze probleemloos geïnstalleerd. Deurbel voldoet volledig aan verwachtingen en was met behulp van handleiding en instructiefilmpjes makkelijk te installeren. Een pluim dus voor de service en geweldige klantvriendelijkheid.

  • Podcastguru
    Review voor Doorsafe.nl

    Geweldige service! Buiten de garantieperiode kreeg ik alsnog een vervangende unit toegestuurd voor mijn defecte unit. Eentje die zelfs niet meer nieuw leverbaar is. Nu kan ik weer even door. Fijn alarm. Eenvoudig en handzaam. Zeer bevelenswaardig!

  • Alain
    Review voor Doorsafe.nl

    Super klantenservice, super vriendelijke medewerkers, behulpzaam, spontaan reageren op mails, zeer correcte webshop die voor mij méér dan 5 sterren waard is!
    Top! Bedankt!

  • Laurens
    Review voor Doorsafe.nl

    Het kostte wat moeite om camera en monitor te installeren (quick-handleiding kunnen beter en vollediger). De helpdesk was helaas overbezet, maar uiteindelijk bleek het advies de upgrade van de monitor te werken. Goed beeld en verder tevreden.

  • Alex
    Review voor Doorsafe.nl

    Ik heb jaren lang een Ring doorbel gehad maar dat was onbetrouwbaar via alleen een wifi verbinding. Het werkte niet stabiel. Nu de doorsafe geïnstalleerd en ben super tevreden. Echt een aanrader.

  • Tim
    Review voor Doorsafe.nl

    Uitstekende after sales service. Ook 5 jaar na aankoop nog uitgebreide ondersteuning en oplossingsgericht meedenken.

  • Rob Ligthart
    Review voor Doorsafe.nl

    Top service, vele producten en ze hebben de oplossing, echt waar!
    Een onderdeel was per ongeluk verloren en werd supersnel gratis toegestuurd. Ook vragen worden zeer correct en volledig beantwoord. Zelfs als het iets meer technisch is, maar ook om meer informatie gevraagd wordt, echt heel prettig communiceren, dan weet je dat en de producten en de organisatie gewoon goed zijn. Zelfs de oudere producten, echt indrukwekkend. Ook hun videos zijn duidelijk en goed te volgen.
    De enige echte uitdaging is een keuze maken uit hun vele producten.
    Kan je geen goede oplossing vinden? Dan heb je waarschijnlijk nog niet goed genoeg gezocht ;-)

  • Marco
    Review voor Doorsafe.nl

    Heb ruim een jaar geleden verschillende spullen aangeschaft als vervanging van mijn reguliere bel. Tijdens installatie werd ik goed en snel ondersteund en nu blijkt dat nu meer dan een jaar een schroefje van de bel zoek is geraakt wordt zonder vragen of kosten een vervangend onderdeel verzonden.
    Heel erg tevreden met deze service!!

  • Eric Slegtenhorst
    Review voor Doorsafe.nl

    Heb hier in augustus 2022 een video deurbel gekocht en de maand erna nog een 7 inch touchscreen. Alles bij elkaar werkt het prima en kan ook mijn overige camera's van Dahua op dit scherm zien. Echter ging helaas het scherm binnen het jaar defect. Contact opgenomen met de heren van Doorsafe die mij meteen, binnen de garantietermijn, een nieuw scherm hebben toegezonden. Binnen 24 uur thuis geleverd. Een geweldig goede aftersales service! Dank heren.

  • Thijs Leistra
    Review voor Doorsafe.nl

    heel snelle service: nieuwe onderdelen nodig, binneb een dag reactie en binnen twee dagen spullen thuis.