Hänsömn
Groothandel in overige consumentenartikelen
Het produceren van buitensauna`s en hottubs, het vermarkten en verhandelen daarvan, alsmede het importeren en exporteren van aanverwante artikelen.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 16-01-2024 stopgezet

9,5
47 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 47 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • carine van camp
    Review voor Hänsömn

    De hottub vertoonde snel blaasjes in de kuip,we hebben hem 6 weken moeten missen om te herstellen,na levering was hetzelfde probleem vlug terug,erger nog..hij werd serieus beschadigd geleverd,de verlichting was stuk,spuitmondjes ontbraken,er waren krassen op de nieuwe schakelaar,en serieuze beschadiging door slecht transport.De pomp om te filteren is al lange tijd stuk,maar als we Hans mailen reageerd hij niet,telefonisch contact heeft ook niets opgeleverd.Ik kan foto's van de schade toevoegen als jullie dat willen.

  • Brian Dragtstra
    Review voor Hänsömn

    Tijdens ons bezoek aan de showroom van Hans (die alleen op afspraak open is) werden we perfect voorgelicht over waar je op moet letten bij de aankoop van een hot tub. We waren al bij verschillende andere bedrijven geweest, maar nergens eerder hadden we zoveel goede informatie gekregen over bijvoorbeeld de keuze van de kachel als je op hout gaat stoken, en waarom je bepaalde modellen wel of juist niet wilt hebben.
    We maakten onze keuze en toen deze een paar weken later werd bezorgd, bleek dat de indeling van de hot tub iets anders was gemaakt dan hoe wij deze hadden getekend. We namen contact op met Hans, die ons meteen gerust stelde door te zeggen dat dit zou worden opgelost, en dat ze in de fabriek kennelijk onze tekening in spiegelbeeld hadden verwerkt.
    Een paar dagen later kwam Hans persoonlijk bij ons langs en heeft hij de plek waar de filterpomp uit de hot tub komt voor ons veranderd, en nog een berg goede tips gegeven over het gebruik van de hot tub.
    Prima service, duidelijk en goed geholpen. Een dikke pluim.

    Wat ik nog belangrijk vind om te vermelden is dat er echt een mega verschil was in de uitleg die we kregen bij Hans ten opzichte van de drie andere grote bedrijven waar we al waren wezen kijken. Voor we bij Hansomn waren geweest hadden we absoluut een keuze gemaakt die verkeerd was geweest voor ons, omdat we op verkeerde dingen zouden hebben gelet. Dit zou onder meer hebben betekend dat we veel minder lang met ons water zouden kunnen doen, dan we nu kunnen.

  • Patrick
    Review voor Hänsömn

    Wij hebben onze Hottub nu al geruim 1 jaar en genieten iedere week volop van deze aanwinst. De Hottub is echt van zeer goede tot super kwaliteit. Helaas hadden we een UV lamp die lek was en vervangen moest worden, maar ondanks dat de levertijd wat lang was werd het perfect onder garantie opgelost. Ben je op zoek naar een mooie Hottub van uitmuntende kwaliteit en goede service en klandizie, dan is Hanson een echte aanrader!!

  • Karien
    Review voor Hänsömn

    Hoge kwaliteit, fijne communicatie, snelheid

  • Jolanda
    Review voor Hänsömn

    Goede service erg fijn en goed geholpen met het uitzoeken van onze hot tub. Ook met het helpen om het zandfilter te installeren zijn wij goed geholpen. Dit lukte ons niet gelijk. Ook stond er een fout op de website met de prijs, hot tub was duurder dan op de website. Dit was geen enkel probleem wij mochten onze hot tub van Hans kopen voor de prijs die op de website stond. Waar wij heel erg blij mee zijn. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

  • Ronny Weckx
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Vragen werden goed beantwoord en levering volgens afspraak top

  • Danielle van Kilsdonk-Docter
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Wij zijn nu de trotse eigenaar van een geweldige hottub met een hele goede houtkachel! Zelfs het maken van een inwendige aansluiting voor de pomp was voor Hansomn geen probleem. Tevens raadde zij ons een thermo deksel aan en hier zijn wij nog steeds erg blij mee.

  • Marc Coene
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Correct leverancier

  • Bart Blom
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Prima prijs en vooral een rop service

  • luc Derwae
    Review voor Hänsömn

    Super vriendelijk en perfecte service! En dat voor een heel concurrentiële prijs.

    Antwoord van Hänsömn

    Dank je wel Luc!

  • Sandra Jansen
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Goede service. Wij zijn superblij met onze aankoop!

  • Marcel Martherus
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Prettige en klantgerichte benadering door Hans Brouwer. Goede service en een prachtige hottub zoals afgesproken, waar wij heel blij mee zijn. Zeker een aanwinst in onze tuin.

  • H.W. Hoefakker- de Groot
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Een hele goede service. Maak je niet veel meer mee

  • John en Marianne Van Beusekom
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Top ding we genieten er enorm van

  • Darja de Wolf
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Goede service, afleverproces prima geregeld. En natuurlijk prachtige tub. Hans doet wat hij beloofd.

  • J.A.M. Bruns
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Hans is klantvriendelijk; bereikbaar en bereid mee te denken. Daarnaast hanteert hij scherpe prijzen.
    En niet onbelangrijk, onze barrelsauna is van een mooie kwaliteit!

  • Leo
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Duidelijke, eerlijke voorlichting en een ongeëvenaarde service!

  • M.J. De Koning
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Direct contact met eigenaar zelf, die verstand heeft van z’n producten maar ook mee-denkt in het gebruik en levering/onderhoud hot-Tub . Dus zowel bedrijf als eigenaar is TOP !

  • Jan Stevens
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Eerlijke prijs hottub is geweldig

  • Kim
    Geverifieerde klant van Hänsömn

    Goed en eerlijk advies, snel geleverd, mooie hottubs met een heerlijke zit en veel mogelijkheden. Onze hottub is door Hansomn geïnstalleerd. Hamsomn is een absolute aanrader!