Villa Vrolijk
Het begon allemaal 15 jaar geleden ... Villa Vrolijk als een kidslifestyle webwinkel die zich voornamelijk richtte op kamerinrichting voor baby's en kinderen tot ong. 10 jaar. Vandaag zijn we zoveel meer dan dat. We groeiden uit tot één van de grootste webshops voor baby's en kinderen in België en Nederland, en inmiddels verkopen wij bijna alles voor uw baby- en kind en zijn we ook zeer trots dat we ook een aanbod hebben voor de modieuze mama's met het merk ZUSSS.
Villa Vrolijk heeft een brede collectie aan de bekende merken: Baby's Only, Koeka, Little Dutch, Jollein, Aden and Anais... en nog veel meer! Maar ook een paar meer exclusievere merkjes ontbreken niet.
Wij verzending gratis vanaf 40,00 naar Nederland en België. Met een retouradres in Nederland en België is het ook voor al onze klanten snel en gemakkelijk retourneren.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 22-09-2023 stopgezet

6,1
92 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Marije Hoekstra
    Review voor Villa Vrolijk

    Zeer slechte communicatie en geven bezorgdienst GLS de schuld als iets niet geleverd is. Volgens track & trace link is het pakket alleen aangemeld en niet eens aan hen overhandigd. Gevolg, geen pakket en geen geld terug. Schandalig dat dit kan.

  • Hilde Conradi
    Review voor Villa Vrolijk

    Kan beter ophouden te bestaan. Is gewoon oplichting. Artikelen zijn niet geleverd en krijg geen geld terug gestort.