Soxs.co
SOXS.CO is erin geslaagd een wollen sok te produceren die heel veel voordelen kent ten opzichte van de traditionele geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De Soxs zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels. Maar ze zijn niet alleen mooi, de super zachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd. Verantwoord geschapen wollen sokken dus.

De wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, en wordt volledig in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis.

Oké, toegegeven. Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.CO biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. Zóveel voordelen, best een ‘prikkie’ dan toch? (Of: En dat voor een ‘prikkie’.En die eeuwige zweetvoeten? Ook daarmee hebben wij afgerekend. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren. 

Nou horen we je denken: ‘Allemaal leuk en aardig, maar wanneer trek ik deze Soxs nou aan?’ Geen paniek, ook op dat gebied hebben wij natuurlijk al lang met je meegedacht. Aangezien Soxs mooi strak om de voet zitten, kunnen ze gewoon in je schoenen (en/of laarzen) worden gedragen. Het trendy design doet het er nog modieus uitzien ook. Gebruik jij ze liever als skisokken? Gelijk heb je, ook daarvoor zijn ze uitermate geschikt! En niet te vergeten zijn Soxs jouw meest betrouwbare vriendjes om thuis te gebruiken als pantoffels en lekker mee te chillen op de bank. Onmogelijk om dan nog koude voeten te hebben! 


Was dat het dan? Nee, ook daarmee is nog niet alles gezegd. We hebben het immers nog niet gehad over de ideale pasvorm. Soxs sluiten overal mooi en solide om de voet heen, maar behouden toch hun elastische karakter en zakken daardoor niet steeds af. En nog zo’n gaaf voordeeltje: in tegenstelling tot de meeste wollen sokken, kunnen Soxs gewoon (op 30⁰) in de wasmachine. Is dat even fijn! Dit alles bij elkaar opgeteld maakt van een paar Soxs je beste maatjes, die je eenmaal aangetrokken het liefste nooit weer uit zou doen.
9,5
5.236 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5147 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2409 met beschrijving

Aantal sterren

Taal

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Dave van Maaren
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Geweldig product service en afhandeling

 • Chantal Francissen
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  geen verzendkosten bij inlevering kortingsbon als je na inlevering boven minimale bestelbedrag komt

 • Hoe beoordeel je Soxs.co?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Linda Tiemstra
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Great service, nice card written by some1 woring there :)

 • Carin
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Top sokken en service

 • Bengt Andersson
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Great service

 • Els De Keijzer
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Quick service, good products!

 • Brigitte Mustafa
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Fast delivery, with a kind card attached. Love their socks, very warm and so comfortable.

 • Wies Janssen
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Fast delivery

 • Ron Van Oijen
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  Super leuke, lekkere warme sokken in een super leuke doosje. En als verassing zat er ook nog een handgeschreven berichtje bij. Super leuk

 • Angelique Van Den Berg
  Geverifieerde klant van Soxs.co

  This webshop is great. I love the SOXS I ordered and the way they were packaged. The package was accompanied by some nice cards and one of them had a handwritten text.

  Antwoord van Soxs.co

  Dear Angelique,

  We are happy to read your review! Beautifully packaged socks with a personal touch are very important to us.

  Have fun with your order.

  Kind regards,

  Rosa - Team Soxs

 • Laad meer