ANVY
Bekijk alle reviews en keurmerken van ANVY en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,4
1.003 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 994 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 767 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Margo Sangers-Woudstra
    Geverifieerde klant van ANVY

    Makkelijke overzichtelijke site, goede prijzen en snel ontvangen.

  • Zhulieta Mihaylova
    Geverifieerde klant van ANVY

    Dat is niet orginal product

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je feedback. We nemen dit zeer serieus en willen dit graag onderzoeken en oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@anvy.nl, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons.

  • Hoe beoordeel je ANVY?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Hennie Megens
    Geverifieerde klant van ANVY

    Heel goed en snelle bezorging

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Ria van Rijswijk
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goed nagellak mooie kleuren

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de Gel Polish en de mooie kleuren. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Stefanie Vaes
    Geverifieerde klant van ANVY

    Geweldige service, aanrader!

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je onze service geweldig vindt en ons aanbeveelt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Margien
    Geverifieerde klant van ANVY

    Zeer snelle levering en blij mee

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de zeer snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Nilly Yildiz
    Geverifieerde klant van ANVY

    Betrouwbaar en goede en snelle service

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je ons betrouwbaar vindt en tevreden bent met onze goede en snelle service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Jellie Lanting
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede service en snelle levering

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je positieve feedback en de 4-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze goede service en snelle levering. Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Brinte Baeck
    Geverifieerde klant van ANVY

    De kit zelf is heel fijn, alleen jammer dat we de kleuren niet zelf kunnen kiezen.. ook werd er gezegd dat ik 10% korting zou krijgen bij de eerste bestelling als ik inschreef op de nieuwsbrief, maar die korting heb ik niet gekregen

  • Fem
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Vera Stielstra
    Review voor ANVY

    Ik had een aantal tester producten (zonder deksel) besteld. Als Muah maakt het me niet uit als er geen deksel op zit, zo lang de kwaliteit gewaarborgd wordt, en dat werd het! Ik ontving prachtige nieuwe paletten oogschaduw, highlighter en blush. Ze waren erg goed verpakt en goed aangekomen. De verzending was erg snel, 2 dagen na de bestelling was het pakketje al binnen.

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de testerproducten en dat ze goed verpakt en snel geleverd werden. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Memeti Memeti
    Geverifieerde klant van ANVY

    Mooie prijzen en goede service!

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze mooie prijzen en goede service. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Karin Bongers
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering mooi product en goede prijs.

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het mooie product, en de goede prijs. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Sandra
    Geverifieerde klant van ANVY

    Service/Levertijd/Kwaliteit is uitstekend

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, levertijd en de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Tina Wibbelink
    Geverifieerde klant van ANVY

    Excellent products at good prices and fast delivery

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de uitstekende producten, goede prijzen, en snelle levering. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • LA Figura
    Geverifieerde klant van ANVY

    Zeer goede samenwerking, goede communicatie, raad ik aan

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze samenwerking en communicatie. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Olga
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering, leuk extraatje erbij gekregen.

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het leuke extraatje. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Mariëlle Oord
    Geverifieerde klant van ANVY

    gewoon top

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Vivian Samu
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

  • Angie
    Review voor ANVY

    I've ordered twice from Anvy and both times have been 10/10 experiences. Their prices are fantastic & their service is excellent! Delivery time is so quick and I also got a cute gift surprise with my order, which is always a nice touch - thanks & well done Team Anvy ;)

    Antwoord van ANVY

    Thank you so much for your fantastic feedback and 5-star rating! We're thrilled to hear that both of your experiences with Anvy have been 10/10. It's great to know you appreciate our prices, excellent service, and quick delivery. We're also glad you enjoyed the surprise gift with your order. If you ever need anything else, don't hesitate to reach out. Thanks again and well done to you too! ;)