ANVY
Bekijk alle reviews en keurmerken van ANVY en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,4
933 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 933 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 741 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Celia van der Merwe
    Geverifieerde klant van ANVY

    Wacten vir mijn vertraagde bestelling

    Antwoord van ANVY

    We begrijpen je frustratie volledig en willen ons oprecht verontschuldigen voor de vertraging van je bestelling. Het is onze prioriteit om bestellingen tijdig en efficiënt af te handelen, en het spijt ons dat we hierin tekort zijn geschoten. We doen ons uiterste best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Als je verdere vragen hebt neem dan alsjeblieft contact met ons op. We waarderen je geduld en begrip.

  • Marianne Van Nieuwenhoven
    Geverifieerde klant van ANVY

    Door verwisseling met een andere klant eerst een verkeerde bestelling ontvangen echter meteen prima opgelost !

    Antwoord van ANVY


    Bedankt voor je feedback en de 5-sterrenbeoordeling! Het spijt ons te horen dat er een verwisseling heeft plaatsgevonden met je bestelling, maar we zijn blij dat we het meteen voor je hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven er altijd naar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens mee geholpen moet worden, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

  • Hoe beoordeel je ANVY?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Suus
    Review voor ANVY

    Ik kan niet anders dan mijn oprechte lof uiten voor de fantastische ervaring die ik heb gehad met mijn recente aankoop van Anvy.nl. Als een fervent liefhebber van make-up, was ik op zoek naar iets speciaals om mijn collectie uit te breiden, en Anvy.nl stelde zeker niet teleur.

    Laat me beginnen met het aspect van de verpakking. Bij het ontvangen van mijn bestelling was ik aangenaam verrast door de zorg en aandacht die aan de verpakking werd besteed. Mijn producten kwamen veilig en onbeschadigd aan, wat altijd een pluspunt is bij online winkelen.

    Nu, over de make-up zelf - ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn aankoop. Op Anvy.nl heb ik gekozen voor Collection en het voldeed volledig aan mijn verwachtingen, en zelfs meer. De kwaliteit van de producten is absoluut voortreffelijk. Van de rijke pigmentatie van de oogschaduws tot de zijdezachte textuur van de lippenstiften, elk item heeft me weten te imponeren.

    Wat me ook opviel, was het uitgebreide assortiment dat Anvy.nl te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar subtiele tinten voor dagelijks gebruik of naar gedurfde kleuren voor een speciale gelegenheid, er is voor elk wat wils. Het feit dat ik precies vond wat ik zocht, spreekt boekdelen over de diversiteit en kwaliteit.

    Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Anvy.nl uiterst positief was. Niet alleen hebben ze mijn verwachtingen overtroffen met hun hoogwaardige producten, maar ze hebben ook bewezen dat ze klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen door middel van hun zorgvuldige verpakking en uitstekende service. Ik ben absoluut blij met mijn aankoop en zal zeker terugkeren naar Anvy.nl voor toekomstige aankopen.

    Antwoord van ANVY

    Dank je wel voor deze prachtige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn echt blij om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met je recente aankoop bij Anvy.nl. Het doet ons goed om te weten dat onze inspanningen om hoogwaardige producten aan te bieden en uitstekende klantenservice te bieden worden gewaardeerd.

    We zijn trots op onze zorgvuldig samengestelde collectie en streven er altijd naar om een diverse selectie van producten van topkwaliteit aan te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de verpakking en de kwaliteit van de producten die je hebt ontvangen.

    Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en je steun. We kijken er naar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn bij Anvy.nl!

  • MB
    Geverifieerde klant van ANVY

    Zelfklevende wimpers

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je feedback, hoewel het spijtig is te horen dat onze zelfklevende wimpers niet aan je verwachtingen voldeden. We nemen jouw opmerkingen serieus en zullen ons best doen om onze producten te verbeteren.
    Als je verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn. Nogmaals bedankt voor je feedback.

  • Rebekka
    Geverifieerde klant van ANVY

    Echt een uitkomst! Nagellak die makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten. Ik heb gelijk wat extra kleurtjes aangeschaft. Zeer snel geleverd ook. Top!!!

    Antwoord van ANVY

    Fantastisch om te horen dat onze Gel Polish aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en voor het geven van 5 sterren. We zijn blij dat je geniet van de eenvoudige applicatie en de duurzaamheid van onze nagellak. Als je in de toekomst nog meer kleuren nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je steun en tot de volgende keer!

  • Monique Stam
    Geverifieerde klant van ANVY

    Mooie nagellak, en mooi verpakt.en supersnel binnen gekregen

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je fantastische feedback en voor het delen van je positieve ervaring met onze Gel Polish! We zijn enorm blij dat je tevreden bent met onze producten en dat ze aan je verwachtingen voldoen. Het is geweldig om te horen dat je de eenvoudige applicatie en duurzaamheid waardeert.
    Als je in de toekomst nog meer kleuren nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je steun en we kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

  • Klara Bisschop
    Geverifieerde klant van ANVY

    Heerlijk product

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd om te horen dat je zo tevreden bent met ons product. Als je in de toekomst nog meer van onze producten nodig hebt of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je steun en tot ziens!






  • Hakima Cillekens Belhimer
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede service en goed prijzen

  • Nicolette
    Geverifieerde klant van ANVY

    Duidelijke site. Artikelen werden snel bezorgd. En altijd leuk...... een cadeautje

  • anita van overdijk
    Geverifieerde klant van ANVY

    Bestelling vlug geleverd

  • Renée Vis
    Geverifieerde klant van ANVY

    Redelijk snelle levering, netjes verpakt. En ondanks dat de bezorgers heel onzorgvuldig met het pakket was omgegaan, waren alle producten zodanig beschermd dat alles er perfect uitzag!

  • Stefanie Moerman
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede kwaliteit en niet duur

  • Kimberley
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering, netjes en voldoende beschermd ingepakt.

  • Ilja Gabriel-de Vries
    Geverifieerde klant van ANVY

    Snelle levering . Heel tevreden over de gellack

  • Sam Marks
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede service! Heb het cadotje wat er gratis bij kwam gelijk gebruikt. Ik ga hier vaker bestellen!

    Antwoord van ANVY

    Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

  • Romy
    Geverifieerde klant van ANVY

    Makkelijk te bestellen en redelijk snel geleverd

    Antwoord van ANVY

    Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We stellen je 5-sterrenreview enorm op prijs.

  • Sterre
    Geverifieerde klant van ANVY

    Altijd heel snel binnen, en krijg altijd een leuk extraatje erbij!

    Antwoord van ANVY

    Wat een fantastische feedback! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen, en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn.

  • Nora Van Rheenen
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede service en levering

    Antwoord van ANVY

    Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je ervaring met ons uitstekend was.

  • Annemiek Mulder
    Geverifieerde klant van ANVY

    Goede service, snelle levering.

  • Dzen
    Geverifieerde klant van ANVY

    Top producten en snel bezorgd!
    Leuke aanbieding op de Impulss gellak, ben heel tevreden met deze gellak!! Heb al zoveel verschillende merken geprobeerd deze is en heel makkelijk aan te brengen en blijft zitten bij mij!
    Heb dezelfde week nog een bestelling gedaan zo enthousiast ben ik! Zeker een aanrader :).