Huurflits.nl

Huurflits.nl

Huurflits.nl is een online platform on huurders en verhuurders samen te brengen. Dagelijks worden er nieuwe huurwoningen en kamers aangeboden en is het mogelijk om direct te communiceren tussen woningzoekenden en verhuurders.
7,8
191 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 191 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Arthur
  Review voor Huurflits.nl

  Ik was geabonneerd op huurflits.nl in de zoektocht naar een kamer in Amsterdam. Ik kreeg dagelijks updates wat ik heel fijn vond. Een verbeterpunt zou zijn dat sommige verhuurders iets duidelijker kunnen zijn voor welke periode ze willen verhuren. Ik zocht een kamer voor 6 maanden maar kon niet zo snel zien voor welke periode het te huur was. Buiten deze is de site zeker aan vrienden aan te raden

 • Peter
  Review voor Huurflits.nl

  Via facebook gevonden en een account aangemaakt. Heeft meer opgeleverd dan dat ik verwacht had. Tot nu toe absoluut geen spijt gehad van mijn abonnement. Ik kan snel een woning zoeken. Geen enkel opmerking, alles gaat goed. Morgen heb ik een bezichtiging, hopen dat ik de woning krijg.

 • Hoe beoordeel je Huurflits.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • anoniem
  Review voor Huurflits.nl

  Wij hebben afgelopen week een abonnement genomen bij huurflits en zijn er erg tevreden mee. Ik kijk samen met mijn partner naar woningen in Utrecht. Met een premium account kan je contact krijgen met de verhuurders. Wij hebben nu al met een paar verhuurders afgesproken voor een bezichtiging. Zonder deze site zouden we nooit zo snel contact kunnen krijgen met de verhuurders al reageerde ze niet allemaal. Wij weten nu al zeker dat we binnenkort een woning zullen vinden naar onze wensen. Bij meerdere makelaars zijn wij opgenomen in het bestand. Nu al super blij mee. 5 sterren voor jullie.

 • Roberto
  Review voor Huurflits.nl

  Awesome website. I was able to sign a rental contract within two weeks of subscription with one of the advertisers. Trustworthy for Expats.

 • Marijn
  Review voor Huurflits.nl

  Communiceren met de makelaars gaat goed. Via huurflits heb ik mijzelf uiteindelijk bij meerdere organisaties ingeschreven nadat ik bericht heb gehad. Nog geen woning maar ik word op de hoogte gehouden door meerdere makelaars. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam nadat ik in eerste instantie een beetje teleurgesteld was. Het idee dat je even snel iets vindt moet je laten varen maar met een lange adem en geduld is dit platform zeker bruikbaar.

 • John
  Review voor Huurflits.nl

  There are many of these rental sites if you are looking for a home. I was lucky to find this one, i got what i was looking for, THANKS!

 • J.
  Review voor Huurflits.nl

  Website helpt goed ik heb een kamer gescoord. Klantenservice was snel en behulpzaam. Website doet wat het beloofd maar verhuurders rekenen soms kosten en borg tweemaal voor een kamer is teveel.

 • O
  Review voor Huurflits.nl

  I am not sure if the good reviews are ordered by this company or I was just very unlucky, but all the advertisements this company has aren't really active or kind of real. I paid for one month as I was supposed to and then was trying to cancel their subscription, but instead of exusing, they started sending me letters to pay them for another month. It's a cheesy company. No excuses. It's not easy to cancel their subscription. Play with your finances. It definitely isn't worth your time and money.

 • T.M.
  Review voor Huurflits.nl

  Een van de verhuurplatforms met een positieve ervaring. Ik ben er zeker tevreden mee! Je krijgt bij inzet wel resultaten. De eerste week was ik minder enthousiast maar de verhoudingen met huurders en verhuurders zijn gewoon scheef. Helaas kunnen zij ook niks aan de markt veranderen en is er momenteel weinig betaalbaar aanbod van goede woningen.

 • Pete
  Review voor Huurflits.nl

  At first you may think that it is not good since you need to pay for being premier to check houses in detail. But, once you become the premier user, you'll know how helpful and excellent it is. If you are really struggling to find a place to live, don't hesitate to pay just little money for being premier. I'm sure that you can find a better house in huurflits

 • Frida
  Review voor Huurflits.nl

  Slechte site
  Op zo’n 20 woningen gereageerd en de enige reactie die ik heb gekregen was een doorverwijzing naar een andere site waar ik me moest aanmelden. Ook was het niet duidelijk aangegeven dat het een abonnement was. Ik dacht dat ik eenmalig 30 dagen toegang aanschafte. Dat bleek dus een abonnement te zijn. De klantenservice legt de schuld bij mij en wil me niet mijn geld teruggeven. “Ik had het in de algemene voorwaarden kunnen lezen”. Ik heb de site voor maar een maand gebruikt maar het is voor 3 maanden afgeschreven.

 • Willem
  Review voor Huurflits.nl

  Ik gebruik huurflits nu 3 weken en eindelijk ga ik verhuizen naar mijn nieuwe appartement' dank naar de klantenservice die mij ook begeleidt heeft

 • Gerben
  Review voor Huurflits.nl

  Top website voor de verhuur. Wanneer er woonruimte beschikbaar is wordt er een advertentie geplaatst en komen de berichten binnen.

 • flynn vergunst
  Review voor Huurflits.nl

  deze lui sturen geen herrinnering mail door. het opzeggen is ook niet makkelijk. zonder te weten verlengen ze mijn lidmaatschap terwijl ik hier geen gebruik van maak, en wat ook blijkbaar in mijn spam terecht komt, ze hebben je telefoon nummer maar is denk ik moelijk om je te bellen ipv incassobureau in te schakelen. dag 60 euro... zal niet snel weer op deze site terechtkomen mocht ik een huis willen.

  Antwoord van Huurflits.nl

  Beste Flynn,

  Wat vervelend dat je onze herinnering mailtjes hebt gemist. Uit onze administratie blijkt dat je 5 maanden lid bent geweest en inderdaad meerdere betalingen gemist hebt. Je hebt uiteindelijk 3x een herinnering van ons ontvangen en een herinnering per post.

  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice Huurflits.nl

 • P Willems
  Review voor Huurflits.nl

  Ik heb diverse studio woningen gratis mogen aanbieden voor verhuur in Rotterdam. De volgende dagen hebben wij al veel reacties mogen ontvangen en is het verhuurd na een aantal bezichtigingsrondes. Ik kom terug

 • M.
  Review voor Huurflits.nl

  Veel woonruimten gezien, up to date en gebruikersvriendelijk. Het is relatief duur maar wel de beste manier om te zoeken.

 • Madelief
  Review voor Huurflits.nl

  Ik had binnen een maand een kamer dus ben best tevreden. Alerts in de browser en aanbod mailtjes leiden je steeds terug naar de website..In mijn regio kwamen er elke dag wel nieuwe kamers op. Vrij storend is dat je regelmatig geen bericht krijgt.

 • J.P.
  Review voor Huurflits.nl

  Ik gebruik Huurflits al jaren om huurders te werven en ben van plan dit te blijven doen.

 • Kelly H.
  Review voor Huurflits.nl

  De website is goed te gebruiken. Eenvoudig communiceren via de mail, sorteren, alerts in de browser om je te herinneren. Kan het wel aanraden.

 • Tobias & G
  Review voor Huurflits.nl

  Gebruikersvriendelijk platform voor verhuurders met een simpele insteek. Aan de techniek mag nog gewerkt worden want het publiceren ging niet altijd soepel. Er reageren veel potentiële huurders/gebruikers op advertenties. Helaas ook veel zielige verhalen waar ik niks mee kan. Uiteraard ook veel goede kandidaten die uitgenodigd zijn voor een kennismaking.