MuurMooi
De specialist in wanddecoratie!
8,4
1.441 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 1441 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 887 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Gert-Jan Edel
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Snel geleverd en top kwaliteit

  • Lars
    Review voor MuurMooi

    Ik bestelde op 10 december 2023 een (prijzige) Karlsson klok. Dit met de verwachting deze de dag erop te ontvangen. Bij de betreffende klok stond aangegeven dat deze beschikbaar zou zijn in week 43, daar waar ik bestelde in week 49, ging ik ervan uit dat de klok gewoon snel geleverd zou worden en deze informatie achterhaald was. 
Echter na een paar dagen nog geen klok en/of verzendbevestiging. Hierop heb ik contact gezocht via Whatsapp, hier werd mij verteld dat de klok pas geleverd ging worden in week 5 (2024). Besloten hier toch maar op te wachten, maar opnieuw in week 5 geen klok (dit in verband met een backorder bij de leverancier). Hierna meermaals contact gehad en de levering werd steeds doorgeschoven van week 6 naar 7 etc.
    Uiteindelijk zou de container met klok(ken) dan toch zijn aangekomen in de Rotterdamse haven, het kon echter nog wel tot week 12 duren.
    Op de website stond plots aangegeven dat het week 16 zou worden. 
Hierop contact gezocht met het Nederlandse moederbedrijf van Karlsson, ze vertelden mij dat ze niet langer zaken doen met muurmooi.nl en adviseerde me dan ook om de bestelling te annuleren. Zeker omdat er in de afgelopen maanden wel degelijk klokken zijn verzonden aan diverse Nederlandse webshops (en er geen sprake was van een ‘backorder’). Ik heb de bestelling inmiddels geannuleerd en het bedrag retour ontvangen. Jammer, ik had liever de klok aan de muur gehad.

  • Hoe beoordeel je MuurMooi?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Ans
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Zeer goede service!!

  • M Halfwerk
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Snel en fijn geholpen een dikke 10

  • Sandra
    Review voor MuurMooi

    Bij artikel stond binnen 1 werkdag verzonden. Inmiddels 2 weken en 3 mails verder. Men beloofd binnen 2 werkdagen te reageren, wat na aantal weken is gebeurd nadat ik via alle social media mijn ongenoegen heb geuit. Uiteindelijk reactie dat artikel langere levertijd heeft, daar moet je het dan mee doen. Half april zijn we weer 2 mails verder en geen reactie. Mijn verzoek om geld terug te storten, geen reactie. Hopeloos.
    Whatsapp via internet moet je weer downloaden. Slechte service.

  • Bas Janssen
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Sample besteld, scherpe offerte ontvangen en het behang binnen een dag in huis. Tevreden klant hier.

  • Dennis Deckers
    Review voor MuurMooi

    Bestelling geplaatst van grafisch behang goud. Levering duurde erg lang. Dus contact gezocht wat wel wat stroef liep. Verder voor het lange wachten correspondentie terug gekregen. Dus goed opgelost. Alles is in goede orde ontvangen.

    Uit eindelijk prima opgelost allemaal!

  • Helena Doorhout
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Blij dat ik gekozen heb voor MuurMooi. Behang was bij de leverancier vertraagd, maar MuurMooi heeft het netjes opgelost door ons goed op de hoogte te houden en ook een compensatie aan te bieden. Kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

    Antwoord van MuurMooi

    Hi Helena,

    Bedankt voor je goede review! Heel veel plezier van het Arte behang!

  • Rob Vervelde
    Review voor MuurMooi

    Behang besteld en betaald maar helaas niets ontvangen. Contact gezocht via watch app, buiten de vraag wat mijn bestelnummer is niets meer vernomen. Wordt verder ook niet meer gereageert op mijn app'jes. Heb mijn bestelling geannuleerd en hoop mijn geld teruggestort te krijgen.
    Na mijn review wederom contact gehad met Muurmooi.nl. Ik kreeg uitleg waarom in de periode voor de rewiew er even geen contact mogelijk was, en daarna zijn we er naar mijn volle tevredenheid uitgekomen en zijn alle probleempjes keurig opgelost door Muurmooi.nl. Dank je wel.

    Antwoord van MuurMooi

    Hi Rob,

    Goed om te horen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! Veel plezier met het prachtige behang!

  • Katrijn Verdoring
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Goed geholpen bij onze keuze in behang!

    Antwoord van MuurMooi

    Goed om te horen dat het behang bevalt Katrijn, veel plezier ermee!

  • Johannes Verduijn
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Behang snel in huis, goede service

  • Katrijn
    Review voor MuurMooi

    Op 25 juli een klok besteld en betaald. De klok werd echter nooit verstuurd. Nu een half jaar verder na verschillende onbeantwoorde telefoons, mails en whatsapp-berichten nog steeds geen enkele reactie. Triest…

  • Andy Baank
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Behanglijm van Arte besteld omdat ik het had gezien bij een professionele behanger maar met dit spul ben je zelf ook een professionele behanger top spul !!

  • Petra
    Review voor MuurMooi

    We hebben onze bestelling nooit ontvangen. Na divers mailwisseling kreeg ik de toezegging van Muurmooi dat de betaling zou worden teruggestort. Daarna niets meer gehoord, ondanks divers rappeleren en een klacht. Tot op heden geen geld retour, helaas. Om moedeloos van te worden.

    Na deze review zeggen dat ze onderhand contact hebben opgenomen, maar ik weet nergens van…

  • Patricia Bakker
    Review voor MuurMooi

    Ik heb op 7 december bestelling gedaan. Maar heb alleen mail ontvangen dat het wordt ingepakt. Daarna niks meer vernomen. Graag verneem ik of producten nog worden geleverd voor kerst of geld wordt terug gestort?

  • Peter Oerlemans
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Originele review:
    Heb 2 weken na mijn bestelling nog niets ontvangen. Wel een mail dat mijn bestelling is ingepakt, maar vervolgens geen Track & Trace. Er wordt ook niet gereageerd op mijn verzoek tot contact. Het mailadres op de website is niet meer actief, op whatsapp wordt niet gereageerd. Hopelijk ontvang ik mijn bestelde product alsnog, of retour van aankoopbedrag. In dat geval zal ik mijn review bijwerken. Gezien de andere reviews was het waarschijnlijk beter geweest hier niet te bestellen...

    Aanvulling:
    Kort na plaatsing van bovenstaande review heeft MuurMooi contact met mij opgenomen en is de bestelling dezelfde dag opnieuw verstuurd. Er was bij de 1e poging iets misgegaan. Tevens is ter compensatie de helft van het aankoopbedrag teruggestort. Vanaf het moment van contact verliep alles heel vlot en is het heel netjes afgerond. Uiteindelijk dus toch een goede ervaring bij MuurMooi.

  • Anne
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Bij Muurmooi ons behang en de geadviseerde lijm gekocht. Helaas bleek tijdens het behangen de aangekochte lijm niet goed te zijn. Hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Deze reageerde ondanks het weekend direct.
    Heeft contact opgenomen met dichtstbijzijnde verfwinkel contact opgenomen, om daar de lijm apart te leggen.
    Zo konden wij ons voorgenomen behangen alsnog afmaken.
    De gemaakte kosten, worden hiervoor alsnog vergoed.
    Wat een klantenservice, wauw. Super super bedankt!

    Antwoord van MuurMooi

    Hi Anne,

    Dank voor je mooie review! Veel plezier met het behang!

    Groetjes,

    Team MuurMooi

  • Bas Van Venendaal
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Na bezoek showroom gelijk het behang mee kunnen nemen. Ik zou er ook nog een gereedschapsset bij krijgen, deze was helaas uit voorraad. Goed opgelost uiteindelijk.

    Antwoord van MuurMooi

    Hi Bas,

    Dank voor je mooie review! Veel plezier met het behang!

    Groetjes,

    Team MuurMooi

  • Janneke Verkuijl
    Geverifieerde klant van MuurMooi

    Blij mee

    Antwoord van MuurMooi

    Beste Janneke,

    Dank voor je mooie review, daar doen we het voor!

    Groeten, Team MuurMooi

  • H. Badenbroek
    Review voor MuurMooi

    Klok begin (3) augustus besteld - werd niet bezorgd.
    Geen reactie op verstuurde mail (13 augustus).
    29 augustus via chat geholpen: klok was niet op voorraad, mocht geld terug of wachten tot week 39. Voordeel van de twijfel gegeven...
    Maar helaas.. week 43 en nog steeds geen klok (en op de site staat de klok nu uitverkocht).
    Telefonisch - mail geen reactie.... chat niet meer op de site... Wordt verwezen naar WhatsApp, terwijl nergens een 06 nummer te vinden is.