TOP Koistore
TOP Koistore, opgericht in 2012 met als toenmalige naam "Koi en Vijverspecialist Deurne", is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop met een eigen fysieke winkel, eigen klantenservice en eigen experts op het gebied van koi- en vijvers.

Waarom TOP Koistore?
- TOP prijzen
- TOP snelheid in levering
- TOP advies van onze koi- en vijver experts

TOP Koistore beschikt over een grote voorraad en diversiteit aan vijver artikelen en Japanse koi die zowel nationaal als internationaal worden geleverd. Iedere dag werken wij hard om onze klanten tevreden te stellen en staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

In onze winkel in Deurne presenteren wij u met trots onze collectie Japanse koi die met zorg is geselecteerd in Japan. Voor een optimale waterkwaliteit maken wij gebruik van verwarmde bassins, die afzonderlijk van elkaar worden gefilterd door verschillende professionele filtersystemen. Daarnaast bent u ook voor al uw vijverbenodigdheden bij ons aan het juiste adres en kunt u bij ons altijd terecht voor een eerlijk en passend advies.
9,3
1.393 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Jelle
    Review voor TOP Koistore

    Levering duurt veel langer dan dat ze zeggen

  • Ron Bos
    Review voor TOP Koistore

    Super service. Ik bestel een puntstuk. Maar wilde daar een 30 pvc pijp op gelijmd hebben. Dit is voor mij gratis en voor niets gedaan. Top! Bovendien snel geleverd.

  • Hoe beoordeel je TOP Koistore?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Luc
    Review voor TOP Koistore

    Super snelle levering,

  • SB
    Review voor TOP Koistore

    Snel geleverd, bestelde voer is nog lang houdbaar.

  • Arjan van Jole
    Review voor TOP Koistore

    Webshop is goed overzichtelijk en de chat voor vragen maakt echt het verschil!

  • Ferdy
    Review voor TOP Koistore

    Snelle levering en goede service.

  • Gert Herregodts
    Review voor TOP Koistore

    4 kamer filter 25000 van redlabel besteld bij topkoistore , Koen antwoorde perfect en altijd even vriendelijk op al mijn vragen 👍 top . Besteld en na een week mijn filter opgehaald bij topkoistore en zeer goed ontvangen met een kopje koffie en terug op alle vragen een vriendelijk uitleg gekregen . Koen doe zo verder met je top bedrijf ik kom zeker terug .Ik geef je een 10 👍 .