macbook-oplader.nl

macbook-oplader.nl

Bekijk alle reviews en keurmerken van macbook-oplader.nl en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 12-10-2023 stopgezet

9,1
3.135 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • maurice vossen
    Review voor macbook-oplader.nl

    verkeerde adapter geleverd, enkele mails gestuurd geen reactie, telefonisch niet bereikbaar

  • Ton
    Review voor macbook-oplader.nl

    Bijna twee weken geleden (9-9-2023) een oplader (die op voorraad zou zijn) besteld en betaald. Sindsdien niets meer van Macbook-oplader.nl (onderdeel van Hesker B.V.) gehoord. Beide bedrijven zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mijn e-mails. Wat is hier aan de hand?!?

  • Haico
    Review voor macbook-oplader.nl

    Er is geen product geleverd. Zelfs na meerdere mailtjes geen reactie. Ook telefonisch niet bereikbaar. Dit lijkt op alle manieren op een scam.

  • Rob
    Review voor macbook-oplader.nl

    Ik had een accu besteld voor mijn 17” macbook pro maar toen die binnen kwam deed hij niets. Status led onderop de acvu gaven geen spanning aan en de accu wilde niet laden. Ik heb ze gemailt en gebeld maar krijg nergens een reactie. De accu weer teruggestuurd maar ook daarbij geen reactie. Stelletje oplichters.

  • Bartel
    Review voor macbook-oplader.nl

    Goede service! In mei een oplader besteld. Helaas ging de oplader na 3 maanden stuk, dat is natuurlijk best wel snel. Maar na contact met Macbook-oplader.nl is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Geweldige service.

  • Britt
    Review voor macbook-oplader.nl

    Ik heb een bestelling geplaatst een week geleden, omdat mijn oplader stuk was en ik de volgende dag een nodig had i.v.m een reis. Helaas is het product niet de volgende dag geleverd. Enorm slecht om dit met grote letters op de website te zetten en vervolgens die belofte niet na te komen. Toen gelukkig iemand anders zijn oplader kunnen lenen en voor deze persoon een nieuwe bestelt. Helaas werd deze ook niet de dag erna geleverd en zitten wij beiden nu al 1 week te wachten op de bestelling. 1 bestelling is inmiddels geannuleerd en de ander is zogenaamd verzonden, maar nog steeds niet ontvangen bij PostNL.

    Kortom: Heb je snel een oplader nodig? Bestel dan niet bij dit bedrijf.

  • Bas van der mierden
    Review voor macbook-oplader.nl

    Excuses maar ik bedoel www.macbook-lader.nl. Niet macbook-oplader.nl. Macbook-oplader heb ik geen ervaringen mee. Maar ik zal zeker bij ze gaan aankloppen want de andere webwinkel macbook-lader in Groningen is niet bereikbaar en levert mijn bestelling.

  • Geertje
    Review voor macbook-oplader.nl

    Super snelle levering, fantastische service. Nu twee keer (in 6 jaar) hier een oplader besteld. De tweede keer hield de oplader er na 5 maanden mee op. Er werd direct een nieuwe bezorgd, nota bene met pakketpost zodat de vervangende oplader er 's avonds al was en ik weer aan het werk kon!