Narzuta
100% linnen plaids


9,9
35 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 35 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Monique
    Review voor Narzuta

    Super blij met ons nieuwe beddengoed van Narzuta. Duidelijk aandacht besteed aan de ontwikkeling, de verpakking en fijne persoonlijke service.

  • Judith
    Review voor Narzuta

    Geweldig mooi, natuurlijk product waarmee je jezelf wil omringen. Een genot om onder het beddengoed te slapen en onder het plaid te cocoonen op de bank. Super goed dat Alicja met Narzuta de wereld een stukje mooier maakt. Een voorbeeld voor velen :-)

  • Hoe beoordeel je Narzuta?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Noura Baltagi
    Review voor Narzuta

    Als interieurontwerper zie ik veel stoffen voorbij komen, net zoals de diverse kwaliteitsniveau's. Ik kan met recht zeggen dat de plaids van Narzuta van uitmuntende kwaliteit zijn, zo kom ik ze niet vaak tegen. De bloom collectie is zwaar en stevig, en de wave collectie lekker luchtig, geschikt voor zowel de winter als zomermaanden. Je koopt niet zomaar een plaid, je koopt een verhaal...een eerlijk verhaal. En die start vanaf het moment dat je het prachtig ingepakte pakketje thuis ontvangt.

  • Claire
    Review voor Narzuta

    Direct en vriendelijk contact met de verzender en snelle levering!

  • Annette
    Review voor Narzuta

    Alicija weet als geen ander een product als dit tot een ware belevenis te maken. Heel fijn, zacht en sfeervol plaid. Heel blij mee!

  • Sue
    Review voor Narzuta

    Communicatie met Narzuta ging heel vlot. Bericht wanneer mijn bestelling kon verwachten (klopte precies). Prachtig en met liefde verpakt. Product is precies zoals verwacht. Integer webshop.

  • Louise
    Review voor Narzuta

    Prachtig product, met heel veel passie en liefde gemaakt. Dat zie en voel je direct!

  • Marieke Hüsstege
    Review voor Narzuta

    De plaids van Narzuta zijn prachtig. Pure kwaliteit en echt 100% linnen uit een traceerbare keten die Alicja op een mooie manier de aandacht geeft. Natuurlijk, lokaal en heerlijk zacht. Niet te vergelijken met een andere plaid die ik heb van Zara Home of H&M die na aanschaf maar een paar procent linnen bleek te bevatten en er na een keer wassen er niet meer uitzag. Nee, voortaan alleen nog maar de plaids van Narzuta voor mij. Trouwens ook een super cadeau voor vrienden met een nieuw huis of een kleiner formaat als kraamcadeau.

    Antwoord van Narzuta

    Super dank lieve Marieke! Wat een mooie review :)

  • Irene Smit
    Review voor Narzuta

    Heerlijke zachte plaids in mooie kleuren. Bijzonder hoe het hele proces van vlas tot plaid gevolgd wordt. De kwaliteit is heel goed en de prachtige geschenkdoos maakt het helemaal af.

    Antwoord van Narzuta

    Dankjewel!!

  • Bart van der Lee
    Review voor Narzuta

    Prachtige plaids met een mooi verhaal. Het bestellen was eenvoudig en vind de personal touch van begin tot eind heel fijn! Zeker een aanrader!

    Antwoord van Narzuta

    Dankjewel Bart, wat onwijs fijn om te horen!! Veel plezier met de plaids :)

  • Aviad Paz
    Review voor Narzuta

    Amazing blanket and amazing woman who made this company

    Antwoord van Narzuta

    Thank you!! :)

  • Maaike
    Review voor Narzuta

    Wat een mooi product! Voor onze kleine man zijn eigen dekentje, naast hele gave kleuren, ook met zijn eigen naam. En de mooie verpakking maakt het echt een feestje om te openen of kado te doen. Dankjewel Team Narzuta voor deze service!

  • Kaya
    Review voor Narzuta

    Ik kreeg mijn plaid (BLOOM stone) gister binnen en ik ben er zo blij mee. De zorg waarmee het ingepakt is en hoe je inzicht krijgt in hoe ze gemaakt worden geeft het kopen van deze plaids echt een meerwaarde. Je voelt dat het super kwaliteit is en dat het levenslang mee gaat. Ik kan deze plaids echt iedereen aanraden!

  • Marcel Vos
    Review voor Narzuta

    Alicja is een zeer warm persoon die service hoog in vaandel heeft staan. Het product staat is van zich zelf al goed en mooi, maar de informatie voorziening die je krijgt en hoe het pakket met de plaids bij je thuis komt is een echt kado!

    Bij ons thuis worden de plaids dagelijks gebruikt. Ze zijn zo lekker zacht en warm. Perfecte formaat. Top

  • Eveline
    Review voor Narzuta

    Prachtig product, ik ben er zo blij mee! Inmiddels is mijn plaid niet meer alleen thuis in gebruik, maar gaat hij ook mee in mijn koffer overal naartoe. Ideaal voor wat koelere avonden buiten of wanneer je onderweg bent. De service van Narzuta is heel fijn. Snel, professioneel en met oog voor detail samengesteld. Niet alleen door de mooie verpakking maar vooral door het stukje story telling wat je er bij krijgt.

  • Daniëlle
    Review voor Narzuta

    Ging wat mis en werd direct gemaild, attent, behulpzaam en snel. En zeer mooie kwaliteit!

    Antwoord van Narzuta

    Dankjewel voor je mooie review Daniëlle!

  • Madelon
    Review voor Narzuta

    Een beleving om te ontvangen! De doos, de kaart en gedroogde vlas nemen je mee in de totstandkoming van de deken. De deken is prachtig, warm, niet te zwaar en van hoge kwaliteit. Daardoor een duurzaam product.

    Antwoord van Narzuta

    Dankjewel lieve Madelon! Heel fijn om te horen :)

  • Dion Janssen
    Review voor Narzuta

    Geweldige persoonlijke service, prachtig product! Echt een aanrader

    Antwoord van Narzuta

    Dankjewel Dion! :)

  • Jelle
    Review voor Narzuta

    Heel erg mooi, prima kwaliteit en fijn persoonlijk kontakt

  • Robin W.
    Review voor Narzuta

    Goede kwaliteit, snelle levering en goede service.

    Antwoord van Narzuta

    Leuk om te lezen! Dankjewel Robin :)