Tuinhoutvoordeel.nl

Tuinhoutvoordeel.nl

Op zoek naar materiaal voor een houten overkapping in uw tuin of een nieuw terras van vlonderhout of een nieuwe schutting. Tuinhoutvoordeel.nl levert meer dan 10.000 tuinhout artikelen bij u thuis in heel Nederland en België. U kunt kiezen uit duurzaam hardhout, composiet planken, onbehandeld Lariks Douglas of onder hoge keteldruk geïmpregneerd tuinhout. Ontdek het gemak, de diverse bezorgopties, onze uitstekende service en het aanbod tuinhout, bouwmateriaal en vloerdelen van Tuinhoutvoordeel.nl.
Tuinhout, Douglas, Hardhout
8,0
162 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Silvia Van dam
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  Goed service, en mooi prijzen

 • john blanken
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  snelle levering

 • Hoe beoordeel je Tuinhoutvoordeel.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Clemens de Laat
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  Goede service, snelle levering

 • Daniël ten Brinke
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  Levering was netjes op tijd, wel 2 artikelen verkeerd geleverd, kan gebeuren. Dit is echter heel snel en netjes opgelost.

 • Rob van de Straat
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  Levering mooi optijd en het hout zag er goed uit

 • W. Petereit
  Geverifieerde klant van Tuinhoutvoordeel.nl

  Vriendelijke bezorgers en bestellen is makkelijk.

 • Marieke Kuijlen
  Review voor Tuinhoutvoordeel.nl

  Wij kochten gister (10/6/21) een partij hout bij houthandel heiningen. Mijn advies: doe nooit zaken met deze partij!

  Nadat we vorige week bij houthandel heiningen waren geweest, hadden ze hout laten zien, wat van slechtere kwaliteit was. Veel scheuren, knoesten en dergelijke. Echter werd verteld dat niet de partij is waar het om ging, deze lag namelijk in een loods. Op goed vertrouwen akkoord gegaan met de koop, 100 euro hand geld gegeven. Paar dagen later komen we erop terug, echter is het heel simpel, we kunnen van de koop afzien, maar zijn dan onze aanbetaling kwijt, en we hebben dan zelf nog geluk, want we hebben maar een kleine aanbetaling gedaan.

  Gisteren het hout dan maar toch opgehaald. Het zou worden klaar gelegd. Eerst zouden we dit de avond daarvoor doen maar de meneer stuurt een bericht dat het nog niet klaar ligt. Vervolgens wordt er gisteren om gegaan, super slecht ontvang, niet klantvriendelijk (er wordt gesproken als: u vrouw hoeft hier nooit te komen!). Vervolgens ligt er geen enkel plankje klaar. Moet er zelf worden gezocht naar hout, tussen de stapel met “lelijke” planken. We hebben geen loods gezien met beter hout.

  In mijn ogen is dit echt afvalhout van grotere bedrijven zoals bijv douglashout.nl. Daar waar je dit soort hout voor 4,10 de meter kunt kopen, en hier voor 4,00. Hout wat vol zit met slechte stukken (ja en zeker je mag deze stukken niet meerekenen, maar dit houdt wel in meer arbeid). En veel kleurverschil in het houdt, wat echt duidt op verschillende partijen (afgekeurd?) hout. In mijn ogen echt een kat in de zak!

  Doe met deze partij geen zaken en ga echt elders kijken . Veel mooie praatjes; maar is niks van waar!

 • Esther
  Review voor Tuinhoutvoordeel.nl

  Uitstekende service! Er is de tijd genonen om op de werkplaats de voorraad te controleren, ik kreeg foto's via de app toegestuurd zodat ik zelf een keus kon maken, communicatie was uitstekend. Afspraken zijn nagekomen en de bezorger was zo begripvol om mij zelfs even te willen helpen met tillen. Een groots gebaar voor mij!! En natuurlijk practige kwaliteit. Een zeer tevreden klant!!

 • Peet
  Review voor Tuinhoutvoordeel.nl

  Besteld, betaald, geleverd binnen een week.
  Precies wat ik verwachte toen ik de bestelling plaatste.

 • Stefan
  Review voor Tuinhoutvoordeel.nl

  De beloofde levertijd klopt niet. Geen bericht, laten niets van zich horen. Contac t is niet mogelijk. Er wordt bij herhaling niet opgenomen. Ook niet op het GSM nummer.

 • Laad meer