Fietsaccu-revisie.nl

Fietsaccu-revisie.nl

Bekijk alle reviews en keurmerken van Fietsaccu-revisie.nl en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
fietsaccu revisie fietsaccu e-bike
8,9
1.599 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Jelle
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    Prima gereviseerd. Capaciteit thuis nog eens nagemeten, precies zoals beloofd.

  • Dave
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    De fiets van mijn dochter is nog in goede staat, maar de capaciteit van de accu begint af te nemen. Daarom heb ik besloten om de accu te laten reviseren. Ik heb de accu opgestuurd en vijf weken gewacht, terwijl op hun website staat vermeld dat het proces tussen de 2 en 3 weken duurt. Toen besloten om zelf een e-mail te sturen om te vragen waar mijn accu bleef. De volgende dag kreeg ik een e-mail terug waarin stond dat het Battery Management System (BMS) kapot was en dat ze alles zouden terugsturen. Er was niets mis met de accu voordat we hem opstuurden, behalve dat de capaciteit niet erg goed meer was. Dit hebben we aangegeven, maar zij beweren dat ze niets bijzonders hebben gedaan. Simpel gezegd, er moet iets met de accu zijn gebeurd terwijl deze bij hen was. Bovendien brengen ze hiervoor €10 onderzoekskosten in rekening. Nu zit ik met een accu die niet meer werkt en daardoor ook mijn fiets van mijn dochter niet meer bruikbaar.

  • Hoe beoordeel je Fietsaccu-revisie.nl?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Komen de beloofde verwerkingstijd niet na.
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    Op de website geven ze een verwerkingstijd aan van 14 dagen. Nu ben ik 1 maand verder en nog steeds is de accu niet terug. Je kan de live status volgen maar daar wordt constant mee geschoven. Als je een mail stuurt krijg je een heel kort antwoord dat het druk is. Vandaag gebeld en de belofte gekregen dat hij deze week terug is. Ben zeer benieuwd of dit zo is. Het vertrouwen is weg.

  • Roland
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    STROMER ACCU >> NOOIT DOEN!!!
    Stromer 814Wh was op, nog maar 70% van zijn capaciteit. Naar Tilburg gebracht en kreeg er een slechtere voor terug, nog maar 55% capaciteit. Garantie denk je dan. Helaas, met een kul verhaal dat hun er wel meer uithalen maar weer opgehaald. WEGGEGOOID GELD! Ook na 63 keer volledig geladen te hebben kom ik niet boven de 60% uit. NIET DOEN DUS!! U BENT GEWAARSCHUWD.

  • Peter Louwerens
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    Prima service komen afspraken na en snelle levering. Oplaader voor bionx accu was nergens meer te krijgen en men heeft voor mij er een samengesteld.

  • Charlene
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    Goede service, goede communicatie. De accu is vervangen en het resultaat was uitstekend! Na een korte periode bleek het toch niet goed te gaan. De accu is opnieuw door Fietsaccu-revisie onderzocht en helaas bleek de printplaat kapot. Fietsaccu-revisie heeft (een deel van) de kosten terug gestort. Het is geheel naar tevredenheid afgehandeld. Met deze ervaring raad ik dit bedrijf aan.

  • Ronny L
    Review voor Fietsaccu-revisie.nl

    Top service, bij ontvangst van de gereviseerde batterij was er onherstelbare schade aan de oplader van de batterij (door transport?), zonder discussie een nieuwe gekregen, top service!!!