123 Spoedrijles

123 Spoedrijles

Kies dan voor 123spoedopleidin.nl wij bieden de rijopleiding in 5 dagen. Wil je het wat rustiger aan doen, dat kan ook. Ons advies is wel om in 3 á 6 weken rijexamen te doen. Na de eerste rijles wordt het praktijkexamen al aangevraagd, mits met geldig theoriecertificaat.
9,8
31 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 31 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Rienk
  Review voor 123 Spoedrijles

  Onze zoon heeft bij Gerard rijles gehad en is in één keer geslaagd. Hij had hiervoor wel iets meer rijlessen nodig. In afstemming met Gerard hebben we hier bewust voor gekozen én met succes. In mijn ogen is dat de kracht van Gerard. Hij kijkt naar zijn leerlingen, schat hen in en past daar de lessen op aan.

 • Nick
  Review voor 123 Spoedrijles

  Rustige instructeur, fijn om mee te rijden!

 • Hoe beoordeel je 123 Spoedrijles?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Stijn Ter Huurne
  Review voor 123 Spoedrijles

  Echt super goede rijlessen gehad afgelopen tijd. Duidelijke en makkelijke opbouw van het besturen van de auto. We begonnen echt bij de basis en stap voor stap kwam er steeds iets meer bij. Echt super fijn! Gerard legt alles rustig en vriendelijk uit en begeleide mij perfect tijdens de lessen! Door de rijlessen van Gerard in 1 keer kunnen slagen voor mijn rijexamen in een erg korte tijd! Super fijn!

 • Erik
  Review voor 123 Spoedrijles

  Leerzaam en gepassioneerde rijinstructeur. Dankzij Gerard heb ik mijn rijbewijs gehaald. Dankjewel!!

 • Hannah
  Review voor 123 Spoedrijles

  Door Gerard heb ik binnen een half jaar mijn rijbewijs gehaald. Wat ik fijn vond aan zijn lessen was dat hij rustig is, duidelijke uitleg geeft en ook aangeeft als je wat goed doet in plaats van alleen wat je fout doet. Nogmaals bedankt Gerard!

 • Milan
  Review voor 123 Spoedrijles

  Ik heb een prettige ervaring gehad tijdens mijn rijlessen met Gerard. Met meer dan 30 jaar ervaring weet hij goed hoe hij de informatie en kennis over kan brengen naar de student. Hiervoor heeft hij ook allemaal visuele hulpmiddelen in de auto om het duidelijk te kunnen vertellen. Het theorieboek dat bij het lespakket werd aangebonden is erg duidelijk en overzichtelijk, en heeft mij flink geholpen met de voorbereiding van mijn theorie-examen. Ik ben erg kritisch en in het begin vond ik de lessen soms lastig, maar na een paar lessen ging dit steeds beter. Met Gerard kun je ook een leuk gesprek voeren als je te maken krijgt met de beroemde Arnhemse drie minuten. Een dikke aanrader.

 • B. Kasman
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard geeft heel prettig les. Hij is vriendelijk en geduldig. Door hem heb ik in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald! Bedankt Gerard, je bent een topper!!

 • Stan
  Review voor 123 Spoedrijles

  Top instructeur, lekker rustig en duidelijke uitlegt. Bovendien bied hij graag extra tijd, aandacht en geduld voor je als je dat nodig hebt. Zelf heb ik beperkingen en heb de lessen met Gerard als zeer prettig ervaren
  Heel erg bedankt Gerard

 • Alan
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard is een hele fijne instructeur die de kunst van autorijden rustig aan je uitlegt en ook goed met je oefent. Zo is elke les erg informatief en kom je met een fijn gevoel weer thuis. Ik ga de rijlessen zeker missen!

 • Robert
  Review voor 123 Spoedrijles

  Ik had niet verwacht het jammer te vinden te moeten stoppen met rijlessen.. wat is Gerard een ontzettend geduldige en lieve man! Alles word rustig, en op een duidelijke manier uitgelegd. Bij het maken van een fout legt Gerard precies uit wat er fout ging, en hoe het beter kan aan de hand van zijn tekeningen.
  Elke week weer uitgekeken naar Rijles, en ik wil Gerard dan ook ontzettend bedanken voor de leuke tijd! In 1x geslaagd dus ik ben tevreden! Dikke 10!

 • Nina
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard is een hele fijne instructeur, heel rustig en heeft aandacht voor je als persoon. Hij past zijn rijlessen aan jou tempo en wensen. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de rijlessen en vond het fijn dat hij mee ging voor het examen. Ik ben geslaagd en dat is mede mogelijk gemaakt door Gerard. Nog bedankt Gerard voor deze ervaring en ik raad je zeker aan.

 • Mette
  Review voor 123 Spoedrijles

  Wat een fijne en positieve rij lessen heb ik gehad. Gerard heeft aandacht voor je als persoon en past zijn rijlessen aan op jou tempo en wensen, hierdoor voelde ik me echt op m'n gemak tijdens de rijlessen en het examen. Hij gaf me vertrouwen dat ik het kon, ik was ontzettend nerveus voor het examen en Gerard wist me toch een beetje gerust te stellen. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat is mede mogelijk gemaakt door Gerard. Zeker aan te raden !!!

 • Max
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard is een goede instructeur, hij blijft altijd rustig en legt de theorie rustig uit. Ook in de planning is Gerard flexibel. Gerard neemt de tijd om onderelen die je nog niet goed onder de knie hebt te verbeteren.

 • Angela
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard is een hele fijne rij instructeur en ook erg fijn en gezellig om mee te praten. Hij focust zich op de dingen waarmee je moeite hebt wat erg fijn is.

 • Jeroen
  Review voor 123 Spoedrijles

  Ik heb een erg fijne tijd gehad met Gerard als rij-instructeur. Hij weet zijn kennis, op een bij je passende snelheid, over te brengen en ziet geen detail over het hoofd. In de omgang is hij erg prettig en een fijne en gezellige gesprekspartner voor tijdens de les. In de planning is Gerard erg flexibel, waardoor ik binnen een door mij bepaalde periode kon afrijden. Met dank aan Gerard met veel zelfvertrouwen het examen in kunnen gaan en in één keer geslaagd.

 • Maik
  Review voor 123 Spoedrijles

  Heb zelf heel erg moeite gehad met theorie na een lange tijd toch de theorie gehaald en weer een telefoon gedaan na gerad toen wist die nog precies wie ik was en kon ik weer zo snel mogelijk aan de gang met lessen en het examen binnen een paar weken ingepland ben super tevreden super snel weer kunne afrijden en in 1 keer geslaagd voor de praktijk heb hele fijne en duidelijke lessen gehad is zeker een aanrader dit
  Gr maik

  Antwoord van 123 Spoedrijles

  Dank je wel voor je review, Maik. Inderdaad is theorie niet jouw dingetje, wel ben je een echte praktijk man en dat kon ik wel zien in je prestaties. Je leert snel autorijden en dat had ik wel door. Dus moet het afrijden ook geen probleem zijn, mijn inschatting klopte. In één keer geslaagd. Succes Maik en hou het veilig met je bedrijf bus.

 • Jesse Arentsen
  Review voor 123 Spoedrijles

  Na een enorm slechte ervaring te hebben bij mijn oude Rijinstructeur en gezakt te zijn. Heeft Gerard mij opgepakt voor een herexamen pakket, waar hij mij met een paar lessen dingen op totaal andere (betere) manieren heeft geleerd. Waarna ik ook direct ben geslaagd!

  In tegenstelling tot mijn vorige instructeur is Gerard eigenlijk altijd optijd, en laat het vroegtijdig weten als hij een paar minuutjes later is. Super goede service en klantvriendelijkheid!

  Antwoord van 123 Spoedrijles

  Ookal heb je een slechte ervaring gehad, toch is het heel snel goed gekomen. Je deed bij een mij herexamen, je schreef je in op 12 december 2022 en op 3 januari 2023 heb je het rijbewijs gehaald. Het was leuk om je in een paar rijlessen klaar te stomen en met succes.

 • Leander
  Review voor 123 Spoedrijles

  Gerard is een hele fijne instructeur. uitstekende kennis van het totale plaatje, geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Erg prettig in de omgang, hij geeft op een rustige en duidelijke manier les. Verder is de communicatie zeer duidelijk en "to the point" wat mij goed heeft geholpen bij het vlot behalen van mijn rijbewijs.

  Aanrader!

 • Mo
  Review voor 123 Spoedrijles

  Duidelijk en doelgericht lessen bij Gerard. Snel en top!

 • Michaël Pormes
  Review voor 123 Spoedrijles

  Kan deze rijschool van harte aanraden! Gerard is een zeer bekwame rij-instructeur door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over zowel de theorie als de praktijk. Hij is oplettend en herkent snel dingen waar je moeite mee hebt. Vervolgens is hij kundig in het kiezen van routes om te zorgen dat je zoveel mogelijk kan oefenen met de dingen waar je moeite mee hebt. Daarnaast vond ik hem ook erg flexibel en mensgericht in zijn manier van werken. Kortom: prettige ervaring gehad.