DOGgear
DOGgear is producent van soft trainingslijnen die niet makkelijk door de hand heen glijden, geen brandwonden veroorzaken en sterk genoeg zijn om een hond op maximale spanning te kunnen houden.

De softline wordt zorgvuldig in eigen atelier vervaardigd en op specificatie van de klant. De softline is verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes. Ook maatwerk is op aanvraag mogelijk.
9,4
30 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 30 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 17 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Gijs
  Review voor DOGgear

  De lange lijn kwam gauw binnen en leek in eerste instantie in orde. Na een aantal (hooguit 5) keer wandelen met de hond begon de lijn op een bepaald punt te scheuren. Bij het maken van een melding met verzoek tot reparatie, kregen we te horen dat de hond de lijn kapot gebeten zou hebben. Dat is bijzonder, want onze hond heeft amper tanden in zijn bek en heeft nog nooit op een lijn gekauwd. Daarnaast zou er veelvuldig langs een scherp object zijn gegaan, wat enigszins een logische verklaring zou zijn als ik de lijn 1,5 jaar in bezit zou hebben. Echter heb ik de lijn nog maar 1,5 maand in bezit, en 5 keer gebruikt. De schuld wordt bij mij gelegd omdat ze beweren het nooit eerder meegemaakt te hebben. Een oplossing, reparatie of vervanging vanuit DOGGear blijft uit.

  Antwoord van DOGgear

  Hallo Gijs,
  We betreuren het dat je niet tevreden bent over ons product. Wel is het jammer dat u niet een volledige weergave heeft gedaan van ons gesprek. We hebben u verteld na het zien van de foto ( https://ibb.co/FXcR4Nx ) dat een dergelijke schade voortkomt uit happen in de lijn of schuren langs een scherp voorwerp. Indien de lijn echt maar 5 keer heeft gebruikt is het voor ons onverklaarbaar hoe de staat van de lijn is ontstaan. Onze mening is dat dit niet vanuit zichzelf heeft kunnen ontstaan. Voor de duidelijkheid we hebben niet gewezen naar een schuldige zoals u beweerd maar u alleen maar verteld hoe een dergelijke schade zou kunnen ontstaan. Daarnaast hebben we u verteld wat u er eventueel aan zou kunnen doen om verdere schade te voorkomen. We vinden het heel vervelend dat u een lijn heeft die "gescheurd" is maar we blijven bij onze mening dat dit niet "zomaar" gebeurt is.

 • Betsy
  Review voor DOGgear

  Een hondenlijn besteld. Snel bezorgd en een mooie en fijne lijn om te gebruiken. Super!

 • Hoe beoordeel je DOGgear?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Chantal van Santen
  Review voor DOGgear

  duurde wat langer als verwacht en eerst een verkeerde maat geleverd maar uiteindelijk goed en snel geholpen en de juiste sweater ontvangen. Heerlijk warme trui.

  Antwoord van DOGgear

  Hallo Chantal,
  Een welgemeend excuus vanuit onze kant. Het product wat u heeft besteld is tijdens transport vanaf leverancier verdwenen waardoor wij een nieuw exemplaar hebben moeten bestellen. Het was wellicht handig geweest om u hierover te informeren. We hebben het nieuwe exemplaar gisteren eind van de middag mogen ontvangen en deze gaat vandaag naar u toe worden verzonden.

 • Elke
  Review voor DOGgear

  Het was even stil door hun drukke programma, dus stuurde ik een mailtje, er bleek een artikel niet in voorraad te zijn, ze hadden reeds geiformeerd bij hun leverancier, maar kregen zelf geen update, ze hebben me bericht en een alternatief voorgesteld, onmiddelijk antwoord gekregen, dit zelfs op een zondag en de volgende was de bestelling al geleverd. Super service, zeer betrouwbaar en behulpzaam. Bedankt Doggear, dit zie je nog zelden deze behulpzaamheid.

  Antwoord van DOGgear

  Hallo Elke,
  Het spijt ons dat we je niet eerder hebben kunnen berichten. We zijn druk bezig geweest om de juiste gegevens te verkrijgen om u een duidelijk antwoord te geven. Helaas duurde dit langer dan wenselijk. Het was wellicht handig geweest van ons om u tussentijds te berichten waarvoor ons excuus.
  Het niet direct reageren op uw e-mail en telefoon heeft als eenvoudige reden dat wij ook op evenementen en markten staan waardoor we u niet altijd direct te woord kunnen staan.
  Het kan dan ook gebeuren dat er enkele dagen kan zitten tussen uw e-mail en het antwoord. Voor de meeste van onze klanten is dit geen probleem.

 • Willemijn
  Review voor DOGgear

  Twee lijnen besteld, snel verzonden en zoals omschreven. Erg tevreden over.

 • Mascha
  Review voor DOGgear

  De musketon van de lange lijn was helaas vrij snel kapot. Na melding hiervan lag er de volgende dag al een vervangende lijn op de deurmat. Wat een super service!

 • Mark
  Review voor DOGgear

  Apport blok 650 gram igp1 is geen 650 gram maar 610

  Antwoord van DOGgear

  Hallo Mark,
  Hartelijk dank voor je review. Zoals je wellicht weet is hout een natuurlijk product. Het soortelijk gewicht kan dus altijd afwijken van de weergegeven gewichten. Zo is ook het vochtgehalte van invloed op het uiteindelijk gewicht. Binnen de IGP sport wordt dit blok, ondanks een afwijking in het gewicht, gezien als een erkend IGP 1 blok.

 • Dieneke Hollmann
  Review voor DOGgear

  Goede prijs - kwaliteit verhouding.

 • Roy
  Review voor DOGgear

  Snel en goed

 • Ulrike Knaup
  Review voor DOGgear

  Goede prijs en snelle levering

 • Nancy Knubbeb
  Review voor DOGgear

  Tevreden

 • Simone Bakker
  Review voor DOGgear

  Snelle service

 • Marloes Grunder
  Review voor DOGgear


  Snelle levering, goede kwaliteit

 • Bente Veenhuizen-Nijland
  Review voor DOGgear

  Prachtige lijn kunnen samenstellen. Fijn soepel materiaal en heel netjes afgewerkt met de gevraagde onderdelen. Kom zeker nog weer terug voor een extra lijn in een andere kleur!

 • Henk van der Laan
  Review voor DOGgear

  Geweldige service

 • Moreno Rutten
  Review voor DOGgear

  Goed en snel geholpen zelfs een leren lijn op maat laten maken zeker een aanrader

 • Sanne van Vegchel
  Review voor DOGgear

  Kwalitatieve en mooie producten