Zuid Studio
Ben je op zoek naar professionele foto’s van je producten, en wil je dat dit vooral snel en betaalbaar verloopt? Zuid Studio biedt packshots specifiek voor e-commerce aan vanaf 38 euro per product.
Productfotografie, Packshots, Visuele productidentiteit
10
12 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Luc Luth
  Review voor Zuid Studio

  Vanuit onze organisatie maken we al enkele jaren gebruik van Eric's fotografische diensten. Voordat het hoogseizoen start, zorgt Eric ervoor dat onze (nieuwe) producten weer optimaal in beeld gebracht worden waarbij veel aandacht geschonken wordt aan details en kleuren. Eric denkt graag mee in het opstellen van de producten zodat alle pluspunten van het product direct zichtbaar zijn. Kortom, een vakman die wij alleen maar kunnen aanbevelen!

 • Bdw-webshops
  Review voor Zuid Studio

  Goede service, opdracht was ook zeer snel uitgevoerd! Een aantal hele mooie product foto's ontvangen die onze conversie een flinke boost gaat geven, bedankt!

 • Hoe beoordeel je Zuid Studio?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Arno
  Review voor Zuid Studio

  Wij hebben mooie foto's mogen ontvangen waar we veel mee kunnen, ook waren een aantal foto's creatief geschoten wat wij zeker konden waarderen en een toegevoegde waarde hebben.

 • Tessa
  Review voor Zuid Studio

  We werken reeds vele jaren met Eric en zijn erg tevreden met zijn werk. We hebben niet de meest gemakkelijke producten om te fotograferen, maar Eric lukt het toch om ze mooi in beeld te brengen. Ook heeft Eric al een aantal keren onze machines en productiefaciliteiten gefotografeerd.
  We waarderen zijn flexibiliteit, meedenken en samenwerking zeer!

 • Roel
  Review voor Zuid Studio

  Snel en zeer goede kwaliteit
  Super snel en zeer goede kwaliteit, met oog voor detail! Resultaat zelfs nog beter dan we van te voren in gedachten hadden. Communicatie verloopt ook erg prettig. Een echte aanrader.

 • Huub Schmitz
  Review voor Zuid Studio

  Eric heeft ons geholpen met het verzorgen van foto's voor onze webshop.
  De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor dragen ze bij aan de professionaliteit en de uitstraling. Top Job !

 • Sander
  Review voor Zuid Studio

  Sinds de samenwerking met Zuid Studio is onze omzet met 25% gestegen. De professionele foto's en uitstraling hebben onze omzet een boost gegeven die we nodig hadden. Dit zijn professionals die weten wat ze doen. Luisteren goed naar de wensen en voeren de opdracht perfect en accuraat uit.

 • Maarten Gabriëls
  Review voor Zuid Studio

  Ik heb Eric een aantal jaren geleden leren kennen en hem uitgenodigd om foto's te komen maken voor onze website: www.dravima.com. Ondanks de "saaiheid" van ons product heeft hij professionele en duidelijke foto's gemaakt zonder hierbij specifieke details bloot te leggen. Een aantal van zijn foto's hangen als "eye-catcher" in onze hal om bezoekers gelijk de juiste indruk te geven. Qua persoon komt Eric correct en integer over en heeft hij de juiste houding die goed bij onze organisatie past. Hij was in staat om op zijn eigen creatieve manier mee te denken met onze klantvraag. Ook in de toekomst zullen wij hem zeker opnieuw benaderen voor het maken van foto's!

  Antwoord van Zuid Studio

  Hallo Maarten, wat fijn dat je zo een uitgebreide beoordeling hebt geschreven! Jullie hebben een mooi en uitdagend product om te fotograferen. Iets wat ik met veel plezier heb gedaan. Tot de volgende keer!

 • Marie-Josée
  Review voor Zuid Studio

  Als beeldend kunstenaar werk ik veel met porselein en maak zowel ruimte innemende installaties als ook kleine objecten.
  Ik zocht een fotograaf die mijn werk op de juiste manier kan vastleggen met oog voor detail, de juiste belichting en atmosfeer die ik wil weergeven. Dit kan Eric goed.
  In het contact is Eric accuraat en betrouwbaar. Een fotograaf die ik kan aanraden.

 • Sharon
  Review voor Zuid Studio

  Eric heeft voor onze organisatie een aantal gebouwen gefotografeerd, die we in ons online portfolio hebben opgenomen. Omdat we zelf doorgaans niet bij de shoots van onze projecten kunnen zijn, zijn we op zoek naar een fotograaf die weet wat we willen. Mijn collega's en ik kunnen Eric met een gerust hart op pad sturen. Hij heeft genoeg aan een korte briefing, werkt snel en transparant. Ook voor het fotograferen van onze producten konden we prima bij hem terecht. Heel fijn!

 • Laad meer