Vase & Flower

Vase & Flower

Webshop in vazen en droogbloemen

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 19-12-2022 stopgezet

6,6
144 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 144 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Simone
    Review voor Vase & Flower

    Niks bestellen. Vaas besteld zou volgende dag geleverd worden. Niks paar dagen gewacht niks.
    Gebeld e-mail app niks. Toen ben ik te laat de reviews gaan lezen. Wat een bedrijf. Ik heb online aangifte gedaan van fraude. Toen konden ze me ineens wel een e-mail sturen. Binnen 2 dagen had ik mijn geld terug. Daarna kreeg ik nog een mail dat ik mijn aangifte in moest trekken. Dan kunnen ze wel contact met je opnemen. Nooit hier iets bestellen. En voor de mensen die dat wel gedaan hebben aangifte doen.

  • Wendy
    Review voor Vase & Flower

    Dure kandelaar besteld....Drie weken later nog niets binnen! Paar emails naar ze geschreven... Standaard reactie terug met dat ze het druk hebben en de 20e augustus weer terug zijn van vakantie.Ik mag hopen dat dat een typefout is. WhatsApp ook gestuurd ook geen reactie.Ben des duivels!.Zo ga je niet met mensen om.Zou graag mijn geld terug willen!

  • Twanisha
    Review voor Vase & Flower

    Mijn product heb ik tot op heden niet ontvangen! Telefoons worden meteen opgehangen vanwege de “drukte” en mails worden ook genegeerd. Mijn bestelling is gedaan op 29 november. Dit kan absoluut niet! Als de bloemen aankomende week niet opgestuurd worden, doe ik aangifte bij de politie want dit heeft me €60,00 gekost en dat is veel in deze tijd. Mijn bestelnummer is: 4295

  • Judith Valeton
    Geverifieerde klant van Vase & Flower

    Snelle levering, persoonlijke benadering

  • Roos
    Review voor Vase & Flower

    Ik heb nu ongeveer 2 weken geleden een vaas besteld maar tot op heden niks ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, whatsapp nummer ook geen reactie. Na een automatische reply als eerste antwoord (waarin de zomervakantie sluiting nog werd aangegeven), heb ik 1 reactie ontvangen op een mail maar hierin werd vermeld dat het zeker weten was afgegeven aan DHL en dat het daar vast fout gegaan moest zijn. Het pakket was slechts aangemeld bij DHL maar nooit afgegeven. (dit kreeg ik te horen van DHL zelf). Kortom, ik raad iedereen af om hier een bestelling te plaatsen, je ontvangt niks en je bent je geld kwijt!!

  • Petra
    Review voor Vase & Flower

    Twee vazen besteld en nog steeds niks binnen

  • Sydney Patinama
    Review voor Vase & Flower

    1 oktober een bestelling geplaatst, tot op heden niks ontvangen! Reageren niet op emails of whatsapp. Wat een slecht bedrijf dit.

  • Madelind
    Review voor Vase & Flower

    Heb ook 3 vazen besteld en slechte ervaring met de communicatie.
    Na weken nog geen produkten ontvangen.

  • Cindy
    Review voor Vase & Flower

    Totaal geen communicatie. 10 dagen geleden besteld. Alleen een bevestiging van de order gehad. Verder niets meer gehoord. Ook op whatsapp geen reactie.

  • Raffi
    Review voor Vase & Flower

    Do NOT buy from this fake shop! These guys are thieves. I placed an order but never got anything, and they didn't answer my emails or messages either. I am in the process of filing a police report.

  • Laura
    Review voor Vase & Flower

    Een bestelling geplaatst waarvan het zogenaamd de volgende dag geleverd zou worden... Ik heb alleen een bestelbevestiging per mail gekregen Als je ze belt krijg je een voicemail en stuur je een whatsapp bericht dan negeren ze die terwijl je ze online ziet... Op de mail wordt er ook niet gereageerd Ik vind het ongelofelijk dat het anno 2022 nog mogelijk is vooral als je het keurmerk hebt! Ik heb een grote bestelling gedaan en al betaald ik mag hopen dat ik mijn geld terug krijg of de producten maar ik bestel hier nooit meer!

  • Yannick
    Review voor Vase & Flower

    Bestelling gedaan en niks ontvangen. Geen contact te krijgen met de verkoper.

  • Martijn
    Review voor Vase & Flower

    Een vaas en droogboeket besteld op 15 september, contact via e-mail word via een automatische reply beantwoord dat ze de 20e van augustus weer terug zijn van vakantie??? op een e-mail van 21-09-2022. Ze adverteren voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis. Het is niet zo netjes om iets te beloven wat je sowieso niet waar kan maken, ik hoor graag van jullie wat we kunnen doen om de bestelling alsnog te ontvangen.

  • Alex
    Review voor Vase & Flower

    Zeer slecht bedrijf!! Dit bedrijf verdient zeker geen keurmerk!!
    Eind augustus bestelling geplaatst nog steeds geen levering ontvangen. Tussentijds wel een bericht gehad dat de levering onderweg was, helaas nog niets ontvangen. Vandaag mail gestuurd dat wij ons geld terug willen hebben, kregen wij een out of office replay dat men tot 20 augustus op vakantie is.
    Koop hier niets en hoop dat jullie dit bedrijf geen keurmerk geven!!!!!

  • Joyce
    Review voor Vase & Flower

    Probeer al 1,5 week te achterhalen waar mijn bestelling blijft. Helaas geen reactie op email, whatsapp, telefoon. Nu ca 4 weken heb ik een deel van mijn bestelling ontvangen. De andere vaas was niet op voorraad en ik heb het geld teruggestort gekregen. Er kwam ineens beweging in toen ik een klacht had ingediend via webwinkelkeur. Uiteindelijk dus alles opgelost.

  • Meester
    Review voor Vase & Flower

    Vaas besteld eind juli 2022. Tot op heden geen vaas ontvangen. Zoals ik in de andere reviews ook lees is de communicatie zowel via de e-mail als whatsapp erg slecht.

  • Nanny
    Geverifieerde klant van Vase & Flower

    Bestelling nooit ontvangen!!!!! Trap in deze site niet in. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar....

  • Lia de Bruin
    Review voor Vase & Flower

    Mijn vaas besteld op 24 Augustus j.l.ook meteen via IDEAL betaald.Het is nu is 7 September,vaas nog niet ontvangen ontvangen,geen enkele reactie op mijn whatapps met betaalafschrift.Dit is echt een zeer slecht bedrijf zonder enige vorm van communicatie en of bereikbaarheid.Ik heb nu officieel een klacht ingediend via de consumentenbond.Nooit weer bestel ik iets bij Vase&Flowers.

  • Eugenie
    Review voor Vase & Flower

    10 juli een bestelling gedaan, nog steeds niks ontvangen. Ook wordt er niet gereageerd op berichten of telefoon, meerdere malen contact proberen te zoeken maar zonder succes. Dus mocht je vooraf de reviews lezen, bestel niet bij deze online webshop!

  • Eline
    Review voor Vase & Flower

    Vaas besteld, betaald maar is nooit geleverd!!!