Woorden voor de heb

Woorden voor de heb

Woorden voor de heb verkoopt vragenkaartjes voor allerlei gelegenheden. Laat ze invullen en jij hebt de meest mooie, grappige of hartverwarmende 'woorden voor de heb'.
10
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Ilona Panis
  Review voor Woorden voor de heb

  Woorden voor de heb heeft niet alleen toffe kaarten op de website staan. Ze staan ook open voor een gepersonaliseerde opdracht. Contact gelegd met Marjanne die meteen mee dacht en voorbeelden uit haar bestaande kaarten liet zien voor ideeën. Geweldig vond ik het en weet zeker dat mijn ontvangers dit zoals ze op haar website ook beschrijft "voor ever" koesteren.
  Snelle service, goede kwaliteit, super mooi verpakt, er wordt aandacht geschonken aan het product en echt een kadootje om te ontvangen. Ga zo door!

 • Stephan Otter
  Review voor Woorden voor de heb

  Geweldig en unieke attentie om te geven bij een verjaardag, geboorte , jubileum , trouwerij of andere gelegenheid. Daarbij ook een zeer positieve en klantvriendelijke ervaring !

 • Hoe beoordeel je Woorden voor de heb?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Kim
  Review voor Woorden voor de heb

  Super goede service en mooi verpakt .Ik heb de kaartjes voor juf besteld als klassen cadeau.Heel de klas vond het leuk om te doen en de juf vond het super leuk om te horen hoe alle kinderen dachten .

 • Sandra
  Review voor Woorden voor de heb

  Super tevreden! Er werd goed meegedacht over de speciale gelegenheid (25 jarig jubileum). Kaartjes waren erg mooi en gepersonaliseerd opgemaakt. Snelle service. De ontvangers waren enthousiast en verrast. Echt een aanrader!

 • Stan
  Review voor Woorden voor de heb

  Keurig op tijd en verzorgd afgeleverd.
  Aanrader om cadeau te doen!

 • Annemieke
  Review voor Woorden voor de heb

  Wat fijn om een jarige vriend ‘woorden voor de heb’ te geven. Hij praat er nog steeds over! Goede service en mooie kaartjes voor allerlei gelegenheden, ik ga zeker nog eens wat bestellen.

 • Youri
  Review voor Woorden voor de heb

  Hele goede service! Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik heb de vragen kaartjes 'voor de jarige job' besteld. Super leuk!