Meetinstrumenten.nl

Meetinstrumenten.nl

Meetinstrumenten.nl is een onderdeel van Maeseo. Bij Maeseo zijn we van mening dat kennis en interesse in een productgroep hand in hand gaan. Ofwel, wij verkopen alleen producten waar we zelf affiniteit mee hebben. Hierdoor is het niet alleen voor ons makkelijker om advies te geven, we kunnen ook beter advies geven. Wij richten ons al jaren op diverse meetinstrumenten als decibelmeters, windmeters en krachtmeters, maar ook op inspectie instrumenten als endoscoopcamera’s en microscopen. Bij meetinstrumenten geldt natuurlijk de aloude slogan ‘meten is weten’, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor inspectie instrumenten. Naast de meet instrumenten en inspectie instrumenten richten we ons ook op de verwante dataloggers. Om onze eigen slogan er maar in te gooien: ‘hoe meer je meet, hoe meer je weet’.

Naast advies is service, klantvriendelijkheid en duidelijk informatie en communicatie voor ons erg belangrijk. Hoe we dit doen is eigenlijk heel simpel; we kijken wat wij persoonlijk prettig of juist vervelend vinden bij het online winkelen en verwerken dit in onze webshops. Ook bewuste als onbewuste opmerkingen van klanten nemen wij mee. Een aantal voorbeelden hiervan:

Op onze webshops altijd live voorraad weergaven en is bijv. ‘voor vandaag besteld, morgen in huis’ ook echt de volgende dag in huis. Hier kregen we toch nog regelmatig vragen over omdat klanten er overheen keken. We hebben toen dit gedeelte een achtergrondkleur gegeven + grotere tekst zodat het er nog meer uitspringt. door het vlakbij de ‘toevoegen aan winkelwagen’ knop te plaatsen kan het bijna niet onopgemerkt blijven.
Is een product defect? Wij wimpelen u niet af met ‘neem maar contact op met de fabrikant’. Vanzelfsprekend nemen wij daarin onze verantwoordelijkheid als verkoper en regelen wij alles met de fabrikant. Is het net een week buiten de garantie dan zullen we ook extra ons best doen en kijken of we u tegemoet kunnen komen.
Is een pakket bij de post vertraagd? Wij proberen ten alle tijden proactief met u te communiceren zodat u altijd weet waar u aan toe bent en er niet zelf achteraan hoeft te gaan.
Dat we service en klantvriendelijkheid serieus nemen blijkt volgens ook wel uit de beoordelingen via Webwinkelkeurmerk, het gemiddelde van al onze webshops ligt op een 9,3!
8,7
244 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Paul Planken
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Uitstekende service en behulpzaam

 • Hans
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Overzichtelijke en duidelijke site. Producten goed omschreven.

 • Hoe beoordeel je Meetinstrumenten.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Leo Leeuwesteijn
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Snelle levering

 • Karin Edvardsen
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Heel sneel op tijd , maar ik wacht steeds op terugbetaling van retour , so dat is dan minder

 • Kees van Amelsfoort
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd. Helaas bleek wel dat 5 meter aan ontstoppingsveer niet toereikend was. De kwaliteit van de geleverde veer beoordeel ik als prima!

 • Cloes Frederic
  Geverifieerde klant van Meetinstrumenten.nl

  Snelle levering, top 👍