Mini and Loved

Mini and Loved

Ben jij opzoek naar de allerleukste haarspeldjes, haarbandjes en strikjes? Dan zit je bij Mini&Loved helemaal goed. Je kan de speldjes, strikjes en haarbandjes in alle maten en kleuren zelf samenstellen. De speldjes en haarbandjes zijn uitermate geschikt voor de baby meisjes. Voor iedere leeftijd is er genoeg leuks te vinden. Doordat je de maten zelf kan bepalen zijn de speldjes en haarbandjes ook voor de iets grotere meiden onwijs leuk en een echte musthave om te hebben.

10
56 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 56 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Marike
    Review voor Mini and Loved

    Inmiddels voor de tweede keer besteld bij Mini & Loved, beide keren een setje speldjes voor mijn dochtertje. Wat een prachtige speldjes zijn dit toch! Leuke designs, vrolijk, lief en ook nog eens helemaal zelf samen te stellen. Hierdoor kan ik precies de kleuren afstemmen op haar lievelingsoutfits. Indien nodig geeft Amanda ook nog advies. Ik waardeer het ook dat de verzendkosten laag zijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu al twee keer besteld heb!

  • Wendy
    Review voor Mini and Loved

    Al meerdere keren wat besteld! Ze is fijn in communicatie en goed te bereiken via insta! Een verkeerde maat armbank gekocht, binnen 10 minuten was het geregeld!!

  • Hoe beoordeel je Mini and Loved?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Malou
    Review voor Mini and Loved

    Super service. Persoonlijk contact via pb ivm vragen. Snel verzonden. En niet onbelangrijk: super tevreden over de barnsteen armband!!

  • Sanne
    Review voor Mini and Loved

    Al een aantal keer speldjes besteld van Mini & Loved. Ze zijn altijd perfect gemaakt en gaan inmiddels al twee jaar lang met regelmatig gebruik mee. Super blij met de kwaliteit van de speldjes. Er blijven nooit haren achter de speldjes vast zitten (dat je de haren los moet knippen, wat je soms met andere aanbieders wel hebt), en ze blijven goed zitten in het haar. Nu weer speldjes besteld voor kerst, en kan niet wachten om ze ontvangen :-)

    De producten zijn altijd precies zoals op de foto. Maatje klein is leuk voor de korte haartjes, de eerste 1 a 2 jaar. Maatje middel voor haartjes tot op de schouders en groot voor als ze langer en wat dikker hebben. Wij hebben inmiddels alle 3 de maten in de collectie, maar ik gebruik ook met het langere haar de kleine maatjes nog weleens om de haartjes wat op te leuken.

  • Natasja
    Review voor Mini and Loved

    Al enkele keren een bestelling geplaatst en wat zijn de knipjes leuk! Je kunt ze geheel zelf samenstellen en de communicatie is zo vlot en prettig. Zeer blij met de mooie knipjes. Zeker een aanrader

  • Anouk
    Review voor Mini and Loved

    Mooiste haarspeldjes die goed blijven zitten en niet vast blijven haken aan de haartjes! Top!

  • Ellen
    Review voor Mini and Loved

    Erg tevreden over de kwaliteit van de knipjes. Ze zijn erg mooi en blijven goed zitten, ontzettend veel keus uit verschillende stoffen en patronen en de knipjes blijven er ook na langer gebruik goed uitzien.

  • Esther van der Male
    Review voor Mini and Loved

    Super leuke artikelen en hele goede service!
    De haarspeldjes gaan al heel lang mee hier. Daarnaast had ik al een bestelling gedaan, maar wilde ik er nog iets bij. Toen zijn de bestellingen samengevoegd en heb ik de verzendkosten netjes terug betaald gekregen, zonder daar ook maar om te hoeven vragen. Echt top service!

  • Melène
    Review voor Mini and Loved

    Super mooie speldjes, knipjes en haarbandjes met een goede kwaliteit! Heb laatst m’n vriendin van alles cadeau gedaan voor de geboorte van d’r dochter. Te leuk om te krijgen toch?

  • Lisanne
    Review voor Mini and Loved

    Zulke leuke knipjes en haarbandjes, maakt een outfitje echt af! Snelle communicatie en leuke gesprekken als je twijfelt. Ik kan niet wachten op mijn bestelling! 💗💗

  • Patty
    Review voor Mini and Loved

    Heel blij met de mooie knipjes! Blijven goed zitten, snel verzonden! Ik bestel zeker nog een keer

  • Erica
    Review voor Mini and Loved

    De mooiste speldjes en haarbanden, fantastische kwaliteit en zelfs bij de korte baby haartjes blijven ze goed zitten.

  • Linda
    Review voor Mini and Loved

    Hele mooie producten, vaak afwisseling, persoonlijke en goede klantenservice. Enorm aan te raden!

  • Yvonne
    Review voor Mini and Loved

    Superleuke speldjes in veel formaten en kleuren mogelijk.

  • Inge
    Review voor Mini and Loved

    Snelle service, mooie kwaliteit, prettig advies en een overzichtelijke website, kortom een echte aanrader!

  • Tessa
    Review voor Mini and Loved

    Enorm goede prijs/kwaliteit en eindelijk leuke hippe clipjes ipv alleen maar die unicorn meuk ;-)
    Goede communicatie en leuke socials om te volgen!

  • Jaimy
    Review voor Mini and Loved

    Hele mooie en vooral fijne haarclipjes!

  • J. Vis
    Review voor Mini and Loved

    Inmiddels al een aantal bestellingen verder, verliefd op alle producten. De allermooiste maar ook by far de allerbeste! Haarknipjes die in een paar eerste plukjes zelfs al goed blijven zitten, ik ben fan!

  • -
    Review voor Mini and Loved

    Mooie kwaliteit haarspeldjes en goede service!

  • Suzanne
    Review voor Mini and Loved

    Super leuke knipjes. Ze blijven goed zitten en blijven ook mooi! Vooral ook leuk dat je zelf je favoriete printjes kunt samenstellen.