Cozyance
Wij zijn gericht op het creeëren van geluksmomenten door mensen te helpen hun droomsituatie te realiseren met een elektrische haard en/of interieurmeubel.
9,9
70 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 24 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Henk, Hilversum
    Review voor Cozyance

    In onze zoektocht naar een elektrische haard namen we vanuit Hilversum de moeite om naar Rhenen te rijden. Dit op aanraden van een kennis die daar bijzonder positief over was. Nielco, de eigenaar, nam de tijd voor ons en gaf ons een perfect advies in de toch al zo moeilijke keuze uit de vele mogelijkheden. In de showroom kregen we een prima indruk van de modellen en hebben diezelfde middag nog onze haard besteld. Levering was stipt op de afgesproken dag en ook de installatie verliep voorspoedig. Bijzonder tevreden, dank voor de persoonlijke en prima service.

  • Monique Teuwsen
    Review voor Cozyance

    Een topservice voor montage heel prettig overleg, we hebben een prachtige haard in ombouw met tv en soundbar staan, een droom. Met zo'n bedrijf wil je graag samenwerken, we raden het iedereen aan. Van begin tot eind met aandacht en zorg, top!

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Monique en Marc, dankjewel voor jullie enthousiaste review! Dat is waar we voor gaan. Veel succes met de laatste loodjes en veel genietmomenten van de prachtige haard 😊

  • Hoe beoordeel je Cozyance?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Armin
    Review voor Cozyance

    Top leverancier

    Antwoord van Cozyance

    Ha Armin, dankjewel voor je review! :) Jullie kunnen weer als gezin heerlijk genieten van een sfeervol vlammenspel.

  • Fam. van Munster
    Review voor Cozyance

    Blij met het eindresultaat!
    Na een prachtige haard besteld te hebben bij Cozyance werd deze geplaatst. Helaas had de monteur aan 1 kant een te grote gleuf langs de haard gemaakt, wat met afkitten van de randen nog behoorlijk zichtbaar was. Na contact met Nielco is dit uiteindelijk hersteld door een schilder- en restauratiebedrijf. Deze partij heeft dit keurig weten te herstellen, waardoor hier nu niet meer iets van te zien is. Wij zijn erg tevreden met het contact met Nielco. Hij heeft zich steeds voor ons ingezet en echt meegedacht in een passende oplossing. Blij met het eindresultaat en genieten volop van onze elektrische haard. Wij zouden Cozyance zeker aanraden.

    Antwoord van Cozyance

    Beste Fam. van Munster, ik ben ontzettend blij met jullie eerlijke review! Dankjewel hiervoor. En wat een gaaf eindresultaat is het geworden. Veel genietmomenten van de haard hé ;-)

  • Bert en Dingena deRuijter
    Review voor Cozyance

    Een kachel naar onze wens. Na goed overleg zijn we toch tot een goede uitkomst gekomen wat de prijs betreft.
    Ook de monteur werkte keurig netjes en was vriendelijk en nam goed de tijd om alles te bespreken. Bij het plaatsen van de kachel.
    Tevreden klanten.

    Antwoord van Cozyance

    Beste Bert en Dingena, wat ontzettend leuk om te lezen! Heel veel genietmomenten van jullie prachtige haard.

  • Mieke en Dick
    Review voor Cozyance

    Uitstekend geadviseerd bij bezoek aan de showroom en goede keuze kunnen maken. Correcte afspraken, levering en montage. Een prachtig product geleverd. Kortom vakwerk, wij zijn erg twvreden met het resultaat

    Antwoord van Cozyance

    Beste Mieke en Dick, wat is het gaaf geworden zeg :) Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Ik vond het ook leuk om via de telefoon te horen dat jullie er elke dag van genieten. Dat was ons doel en die hebben we gehaald! Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen 👍

  • Tine
    Review voor Cozyance

    Super service, aardige mensen, mooie producten. We zijn goed geadviseerd en geholpen.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Tine, dankjewel voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat we dit zo kunnen doen! :)

  • N.Teraa
    Review voor Cozyance

    We zijn super goed geholpen .
    Ze nemen echt de tijd voor je.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Nico en Henriëtte, fijn om te lezen! :) En nog bedankt voor de foto, ziet er echt super leuk uit 👍 Veel genietmomenten samen met de haard.

  • Gert & Joan
    Review voor Cozyance

    In de showroom snel en vakkundig geholpen. Aflevering verliep volgens afspraak. Goede after sales en heel klantvriendelijk.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Gert en Joan, het is echt super gaaf geworden in jullie woning. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en veel genietmomenten van de haard gewenst :)

  • joey klokgieters
    Review voor Cozyance

    goed contact, duidelijk, vriendelijk, top kwaliteit,

    Antwoord van Cozyance

    Ha Joey, fijn om te lezen! :-) En het project is gaaf geworden, klasse.

  • Fam. Keijzer
    Review voor Cozyance

    Dimplex stonebridge opti-myst.geeft een heel realistische brandend vuur effect. We zijn er erg blij mee.

    Antwoord van Cozyance

    Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn! Bedankt dat ik ook even langs mocht komen om het eindresultaat te zien. Veel genietmomenten gewenst samen!

  • Karel
    Review voor Cozyance

    Perfecte aflevering en instructie. Alle rommel meteen meegenomen. Niets dan lof!!!

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Karel, ik was echt blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het voor! Veel genietmomenten van jullie mooie kachel toegewenst :-)

  • Fam. Luijk
    Review voor Cozyance

    Onze elektrische haard staat inmiddels in onze kamer. We zijn er heel blij mee. Nielco heeft ons uitgebreid advies gegeven. We hebben gekozen voor British Fire zodat we nu een realistisch vlammenbeeld hebben. Omdat Nielco het visualiseert in 3D krijg je een goed idee hoe het gaat worden. We hebben goede ervaringen met Cozyance.

    Antwoord van Cozyance

    Beste Fam. Luijk, fijn dat jullie het zo hebben ervaren. En wat een metamorfose heeft het gegeven! Veel genietmomenten toegewenst :)

  • Pim
    Review voor Cozyance

    Bij onze zoektocht naar een mooie waterdamphaard kwamen we bij Cozyance uit. Na goed advies een mooie waterdamp haard van Dimplex gekocht, we genieten er elke nog dag van. Nielco is erg klantvriendelijk, servicegericht, behulpzaam en reageert snel op berichtjes.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Pim, ik heb de foto gezien die je hebt gestuurd en ziet er echt super leuk uit. En ook fijn dat jullie het prettig hebben ervaren ;-) Wij zijn weer blij. Veel genietmomenten toegewenst met de haard!

  • Charles en Patty
    Review voor Cozyance

    Na een prettig showroom bezoek, met een duidelijke uitleg, hebben we een mooie elektrische haard gekocht. Deze is nu geleverd en we zijn er helemaal blij mee. We hebben de juiste keuze gemaakt, mede door Nielco.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Charles en Patty, wat ontzettend fijn om te lezen, daar wordt ik blij van. Heel veel genietmomenten toegewenst met jullie mooie bramshaw!

  • Ben & Jessica van der Aalst
    Review voor Cozyance

    Bij Cozyance een heel mooie elektrische haard gekocht, en we genieten er elke dag van. De eigenaar is erg klantvriendelijk en heel gehulpzaam bij vragen. Reageert snel op berichtjes, en verleent een prima service. Kortom een aanrader om hier een mooie haard aan te schaffen.

    Antwoord van Cozyance

    Bedankt voor jullie review Ben en Jessica! Veel genietmomenten met de kachel toegewenst :)

  • Marcel & Myriam van Vliet
    Review voor Cozyance

    Zeer mooie elektrische kachel gekocht bij Cozyance, super tevreden mee. Zeer goed ontvangen nadat we een afspraak hadden gemaakt om ons voor te laten lichten wat een goede kachel voor ons zou zijn. Natuurlijk hadden we al op de site gekeken… we waren helemaal weg van de British Fires Bramshaw met houtvak. Nielco kon er van alles over uitleggen wat we niet op de site konden vinden. Het besluit was al snel genomen, deze moest het worden. Uitstekend op datum en tijd geleverd zoals Nielco ons op de hoogte had gebracht. Eenmaal in huis direct in elkaar gezet en aangezet.. super blij met onze nieuwe kachel. Wij kunnen het iedereen aanraden om een afspraak te maken om je goed en vakkundig te laten informeren. Bijzonder prettig om hierin begeleid te worden. Cozyance komt zijn afspraken na, oprecht en eerlijk.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Marcel en Myriam, ik ben blij om te lezen dat jullie het als fijn hebben ervaren! En het is ook een gaaf plaatje geworden. Heel veel genietmomenten samen! :)

  • Gerben
    Review voor Cozyance

    Super goede service van begin tot eind. De eigenaar reageerde snel op zowel telefoontjes als whatsapp berichten en kwam met goede en eerlijke adviezen. Ook contact opzoeken met de fabrikant vanwege een specifieke vraag was geen enkele moeite. Nazorg was ook top met adviezen qua afwerking en informatie over de levering. De elektrische kachel zou in eerste instantie 2-3 weken levertijd hebben maar was uiteindelijk binnen een paar dagen al bezorgd. Bedankt!

    Antwoord van Cozyance

    Ha Gerben, bedankt voor je eerlijke review! Heel veel succes met de laatste afwerkingen. En als je vragen/advies nodig hebt, dan weet je mij te vinden ;) Sfeervolle groet, Nielco

  • Martin de Leeuw
    Review voor Cozyance

    Prima service, goede, duidelijke en tijdige communicatie en erg klantvriendelijk.

    Zeker aan te bevelen.

    Antwoord van Cozyance

    Hoi Martin, graag gedaan! We hadden wat uitdagingen met de levertijd, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Veel plezier met je elektrische haard :)

  • Familie Van Scherpenzeel
    Review voor Cozyance

    Goede voorlichting, prettig gesprek, kachel gekocht en geplaatst door vakmensen!

    Antwoord van Cozyance

    Beste Fam. Scherpenzeel, wat fijn om te lezen dat jullie het als prettig hebben ervaren. Ik heb de foto's gezien van het eindresultaat en het is echt prachtig geworden. Heel veel plezier van de kachel :)