PureVibe

PureVibe

Purevibe.nl levert erotische lovetoys aan consumenten in Nederland en België. Wij onderscheiden ons doormiddel van ons product-specifieke expertise met de ambitie om mensen nog meer intieme zelfvertrouwen te geven en nog meer van zichzelf te gaan houden.
8,4
463 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • G B
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Verzending was snel, maar er wordt een aanbieding gemeld met toy-cleaner erbij, die er niet bij zit. Heb ook meerdere malen een e-mail gestuurd met wat vragen, maar wordt niet op gereageerd. Het apparaat zelf ben ik redelijk tevreden over, maar over de service een heel stuk minder. Als het apparaat binnen 2 jaar stuk gaat, dan heeft kennelijk contact nemen met hun geen enkele zin…

  • Rien Lagendijk
    Geverifieerde klant van PureVibe

    perfe

  • Hoe beoordeel je PureVibe?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Ria
    Review voor PureVibe

    Super mooie en solide producten. Ziet er mooi uit, voelt fijn aan. Daarnaast een super goede service zeer tevreden over het product en de service

  • Eric
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Snelle levering! Maar aankoop bleek defect. Contact gezocht met pure vibe. Zeer vriendelijk te woord gestaan en begrip voor de situatie. Al meteen met een oplossing gekomen om een nieuw zelfde product op te sturen zonder problemen! Wat een service, duidelijk een bedrijf met een missie!

  • Top
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Super service

  • pm pelzer
    Geverifieerde klant van PureVibe

    makkelijk te bestellen,netjes en discreet verpakt en snelle levering.

  • Mario
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Leuke winkel. Snel geleverd

  • Pleasure Pulse is een must have voor (homo)mannen
    Review voor PureVibe

    Na lange tijd een Tenga Air tech masturbator in gebruik te hebben, ontdekte ik een advertentie met goede reviews over de Pleasure Pulse van PureVibe. Vanmiddag netjes verpakt ontvangen en wat een luxe dat je niet zelf niets hoeft te doen: glijmiddel erin en de rest gaat vanzelf. Er zitten negen standen op voor beweging en vibraties maar stand 1 was voor mij al meer dan voldoende. Ook nog verwarming en makkelijk te bedienen en te reinigen. Een aanrader voor iedere (homo) man.

    Antwoord van PureVibe

    Super bedankt voor jouw beoordeling! Leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent. We wensen je heel erg veel plezier met jouw nieuwste aanwinst!

  • Coulee
    Review voor PureVibe

    High Quality Products and Good Service!

    Antwoord van PureVibe

    Thanks for your kind review! Wishing you lots of self love and pleasure with your order. And you are always welcome to come back again :)

  • Miranda
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Snelle levering, mooie luxe vormgeving.
    Binnenkant is alleen erg zwak en snel kapot en hij is erg groot. Veel geld matige kwaliteit

  • Sofia Elisário
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Makkelijk verkoop

    Antwoord van PureVibe

    Hey Sofia,

    Hartstikke bedankt voor het delen van jouw mening.

    Ik wens je heel veel plezier met jouw aankoop!

    Met zonnige groetjes,

    Lisa

  • Henricus van den Brink
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Duur in vergelijking met andere sites en hoge verzendkosten buitenland.

  • Raymond
    Review voor PureVibe

    Snel geleverd, erg blij met de service.

  • Joël Westdijk
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Product discreet verstuurd en ontvangen
    Tevens een goede duidelijke Nederlandstaligen handleiding
    Mijn vrouw en ik hebben inmiddels veel plezier van deze aankoop😉

  • Martijn Spronkers
    Review voor PureVibe

    Persoonlijk contact, goede kwaliteit en mooi doosje!

  • Max
    Review voor PureVibe

    Mooie prijzen en goede service!

  • Stephano
    Review voor PureVibe

    Goede service en top als cadeautje

  • Dick Mounourij
    Geverifieerde klant van PureVibe

    Top en erg snel geleverd

    Antwoord van PureVibe

    Ik hoop dat je bestelling helemaal naar wens is! Liefs, Lisa

  • Chantal K
    Review voor PureVibe

    Ik heb gekozen voor de magic pulsing rabbit, in het heerlijke kleurtje roze. De levering was erg snel en het pakketje was discreet verpakt in een witte plastic zak.

    Na het openen van de zak kwam er een prachtig gekleurd doosje uit. Ik werd gelijk vrolijk van alle kleurtjes. Het is goed om de toy op de site te kunnen zien, want aan de doos is niet meteen te zien wat erin zit. Je zou hem prima per ongeluk kunnen laten slingeren in huis zonder dat iemand meteen door heeft wat het is.

    Bij de unboxing vielen er een paar kleine rode rozenblaadjes uit, wat ik een erg leuk detail vond. Ik kon niet wachten en probeerde meteen even alle knopjes uit. De toy gaat aan door de middelste knop 3 seconde ingedrukt te houden, om vervolgens op de andere twee knopjes te drukken voor de verschillende stoot en tril functies. De knopjes zijn makkelijk te vinden en zitten ver genoeg uit elkaar om niet in verwarring te raken tijdens gebruik. Ik hoefde hem niet eerst op te laden waardoor ik meteen aan de slag kon gaan.

    Het stotende effect was even wennen want dat had ik nog nooit geprobeerd. Ik was aangenaam verrast. Ook wist ik niet meteen hoe ik het konijntje moest gebruiken maar zodra ik begon vielen de oortje precies op z’n plek. Ik heb alle standen van de stoot en tril functie even getest en merkte dat stand 1 echt al best wel krachtig was. Ik heb het daar dus bij gelaten voor de eerste keer.

    De toy is wel wat zwaar naar mijn idee. Dat merkte ik trouwens alleen wanneer ik hem vasthield in m’n hand. Tijdens het gebruik merk je daar niks meer van. Wat ik erg fijn vond was dat de toy op twee plekken ook erg flexibel is, waardoor je hem precies goed kan positioneren. Na gebruik kan je hem makkelijk meenemen onder de douche om hem goed schoon te maken, aangezien hij dus waterproof is! Daarna heb ik hem opgeborgen in het mooie bijgeleverde fluweelachtige zakje.

    Al met al een hele positieve eerste ervaring met PureVibe. Ik krijg altijd super snelle reactie en de communicatie verloopt fijn! Ik zou deze toy zeker aanraden en zelfs cadeau doen aan bijvoorbeeld vriendinnen!

  • Erika
    Review voor PureVibe

    Producten worden snel en netjes verzonden. Producten zijn mooi verpakt en het uitpakken is daardoor al een feestje. PureVibe maakt je leven een stuk leuker

    Antwoord van PureVibe

    Bedankt Erika voor jouw review. Love!